Böyle videolar koymayın bunlar bişey ifade etmez. Sonuçta adamların yüreği hop oturup hop kalktı bu önemli dimi
Tabi... rakip takım oyuncuların kafası gözü kırılırken, maçlar 80 den sonra ıkına ıkına çevirilirken o takımın taraftarı tv karşısında siesta yapıyordu.
videoyu izledim elini çekme filan yok harbi kafanız zihniniz bozuk sizin. Çatır çatır oynuyoruz ve çatır çatır eziyoruz sizi hep ezicez ağlamaya devam edin.
quote:
Orijinalden alıntı: Hunter_one
quote:
Orijinalden alıntı: jaguar19
quote:
Orijinalden alıntı: eco2003
Tuttuğunuz takım farketmez.Elinizi vicdanınıza koyun ve Sivasspor kalecisi Korcan'ın son maçta yediği ilk gol'de sol elini nasıl çektiğine bakın..
Böyle videolar koymayın bunlar bişey ifade etmez. Sonuçta adamların yüreği hop oturup hop kalktı bu önemli dimi
Tabi... rakip takım oyuncuların kafası gözü kırılırken, maçlar 80 den sonra ıkına ıkına çevirilirken o takımın taraftarı tv karşısında siesta yapıyordu.
videoyu izledim elini çekme filan yok harbi kafanız zihniniz bozuk sizin. Çatır çatır oynuyoruz ve çatır çatır eziyoruz sizi hep ezicez ağlamaya devam edin.
Şu videoda kaleci için elini çekti diyenler futboldan anlamadığı apaçık ortada, topa vuran santos adam sol ayağını raket gibi kullanıyor. Gayet normal bir gol
quote:
Orijinalden alıntı: Hunter_one
quote:
Orijinalden alıntı: jaguar19
quote:
Tuttuğunuz takım farketmez.Elinizi vicdanınıza koyun ve Sivasspor kalecisi Korcan'ın son maçta yediği ilk gol'de sol elini nasıl çektiğine bakın..
Başkanı,asbaşkanı,yöneticileri şike iddiasıyla iki aydır kodeste olan,Uefa tarafından şampiyonlar liginden kovulmuş malum takımın taraftarı kafamızın,zihnimizin bozuk olduğunu söyleyerek bize ağlayın diyor(!)Güldürmeyin adamı.Tüm fenerbahçeliler şunu kafalarına soksun.Sizler şikeye bulaşmış ve dünyayada bu ilan edilmiş malum takımın taraftarısınız.Ve bu şikeci kamburunu sonsuza kadar sırtınızda taşıyacaksınız.Bu gerçekle yaşamaya alışın..
quote:
Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS
Birisi de çıkmış yok şikebahçe yok aziz.. "aziz" babanızın oğlu sanki.. Ya da kahvedeki çırak.. Hakaret ediyorsunuz, çünkü hakaret edip dikkat çekmezseniz başka hiçbir şekilde ne öneminiz kalıyor, ne de adınız anılıyor. Unutmayın, sizin bu başarınız ancak bursasporun başarısı gibi gelip geçici olacaktır. Neden ? Çünkü hiçbiriniz, bir Fenerbahçeli taraftarın takımına aşık olduğu kadar aşık, sahip olduğu kadar sahip değilsiniz. Kalabalık olduğunuzu sanabilirsiniz, bu da şundan ibarettir. Bu ligde iki takım var aslında. Fenerbahçe ve diğerleri. Bunu dememdeki sebebim de şudur. Kahve-forum ortamlarını bilen varsa şahit olmuştur ki Fenerbahçeye en yakın olan takımı diğer tüm takımlar destekler. Zaten Fenerbahçe de son senelerde daima en yukarılardadır.
Daha da hakaret ederseniz sayın lazminator, sizin hakaretlerinize doğrularla cevap veririz, cevap vermeye yüzünüz kalmaz. İnsanları burada boş laflarla germenin lüzumu yok.
gerçekler her zaman acı olmuştur...
modlar sana sormamı istmeiyor ama ısrarla soracağım.
gerçekler neymiş anlatsana lazmastik
Bakıyorumda halen g.s ye 6 atalım duselım dıyenler var G.S ye 6 atınca sampıyon olunmuyor? Halen şıke ısını tek f.b ye yıkmaya calısanlar var. rıdvanın dedıgı gıbı bu ıs şike işi ise 12 takımın sorunu 12 takımın adı gecıyor.sadece F.b nın degıl Sız f.b lıler duselım dersenız Dusmanların ekmegıne yag surersınız
Antikitos haklısın,başkanın sadece şike yapmak suçlamasıyla değil çıkar amaçlı çete kurmak ve yönetmek suçlamasıyla tutuklu.Gerçekleri soruyorsun ama gerçeklerle yüzleşemiyorsun.Sadece sen değil,tüm fenerbahçeliler gerçeklerden kaçıyor.Biz sana ne anlatırsak anlatalım sen nasıl olsa kendi savunma mekanizmanı kalkan olarak kullanacaksın.Wikileeks belgeleri diyorsun,27 milyon dolar diyorsun,örtülü ödenek diyorsun ama sadece diyorsun.Sen veya kulübünde bu konuyla ilgili bir girişim var mı? Yok.Ama Trabzonspor kulübü 3 temmuz'dan daha önce elindeki dosyalarla fenerbahçeyi Uefa'ya ve Fifa'ya şikayet etti.Biz ne yaptık,Uefa'ya fenerbahçe şike yapmıştır diye mail bombardımanına tuttuk.İddianame açıklansın her türlü belgeyi Uefa'ya ulaştıracağız.Sadece Uefa'ya değil,Fifaya ve Olimpiyat komitesini ve tüm uluslararası spor kamuoyunu aydınlatacağız.Şike faaliyetini ispatlamak için makbuz,fatura,ırsaliye gibi kanıtlar arayanlardan,6-1'lik,4-3'lük şıracı,bozacı kurullarından,herkes içerideyken kendisi ortalıkta gezen torpilli blackberry şakacılarından tüm dünyayı haberdar edeceğiz.Ne zaman adalet yerini bulacak,hesap o zaman kapanacak.
quote:
Antikitos haklısın,başkanın sadece şike yapmak suçlamasıyla değil çıkar amaçlı çete kurmak ve yönetmek suçlamasıyla tutuklu.Gerçekleri soruyorsun ama gerçeklerle yüzleşemiyorsun.Sadece sen değil,tüm fenerbahçeliler gerçeklerden kaçıyor.Biz sana ne anlatırsak anlatalım sen nasıl olsa kendi savunma mekanizmanı kalkan olarak kullanacaksın.Wikileeks belgeleri diyorsun,27 milyon dolar diyorsun,örtülü ödenek diyorsun ama sadece diyorsun.Sen veya kulübünde bu konuyla ilgili bir girişim var mı? Yok.Ama Trabzonspor kulübü 3 temmuz'dan daha önce elindeki dosyalarla fenerbahçeyi Uefa'ya ve Fifa'ya şikayet etti.Biz ne yaptık,Uefa'ya fenerbahçe şike yapmıştır diye mail bombardımanına tuttuk.İddianame açıklansın her türlü belgeyi Uefa'ya ulaştıracağız.Sadece Uefa'ya değil,Fifaya ve Olimpiyat komitesini ve tüm uluslararası spor kamuoyunu aydınlatacağız.Şike faaliyetini ispatlamak için makbuz,fatura,ırsaliye gibi kanıtlar arayanlardan,6-1'lik,4-3'lük şıracı,bozacı kurullarından,herkes içerideyken kendisi ortalıkta gezen torpilli blackberry şakacılarından tüm dünyayı haberdar edeceğiz.Ne zaman adalet yerini bulacak,hesap o zaman kapanacak.
quote:
2003 model eco , yazdıkların bile soru sormana sebep olmalı.
Bu suçlamalarla ilgili neden benim kulübüm harekete geçiyor_?
Sen basındaki tapeleri Trabzonspor mu elde etti sanıyorsun? Bu ülkenin savcısı , emniyeti ne iş yapar? Bu onların görevi..
Ama eminim birilerine "yine" ne yapalım diye sordular? O ne diyorsa onu yapıyorlar...
Olay Fenerbahçe olayı değil.Aziz Yıldırım hiç değil. Biz sokaklara şike yapmadık diye dökülmüyoruz , katıldığımı yürüyüşte bir kere dahi bunu dile getirmedik.
Yoksa 4 tane gazetecinin elinde Trabzonspor'a ait tapeler varken , gazetelerde bunlar neden yayınlanamadı. Bunlar yayınlanmadığı için kendinizi temiz zannediyorsunuz.Onlar yayınlandığında (ki savcı iddianamesinde bunları koymak zorunda) o zaman böyle konuşacak mısın? Yoksa sen de bize katılıp , beyler davanın sonuçlanmasını bekleyelim , masumiyet karinesi vs mi diyeceksin?
Ben ne söyleyeceğini biliyorum. Şike yapmışsak küme düşelim... Değil mi bunu diyeceksin.
E ben de diyorum. Hatta kulüp olarak dedik. Şike yapmış isek küme düşürün dedik. Demedik mi?
Şimdi bu işe sonuna kadar güveniyorsun. Eminiyet ve savcı haklı diyorsun?
19 maç deniyordu. Karabük - Fenerbahçe , Karabük - Trabzon maçları bu 19 maça dahil.
Bu 2 maçta FB'lilerin adı geçmiyor. Sizinkilerin adı geçiyor. Ne demişti Emniyet , 19 maçta şike olduğu tespt edildi ve delillendirildi. Yani, , Karabük - Fb , ile Karabük - TS maçlarında bir bok yemişsiniz ve emniyetin beyanına göre yakalanmışsınız.Bunlar da delillendirilmiş. Sen aklı başında bir Trabzonlu olarak , bu belgelerin ne olduğunu merak etmiyor musun?
Antikitos yaşını bilmiyorum.Benim ve forumdaki bazı üyelerin kullanıcı adları üzerinden minik espriler yaptığına göre muhtemelen gençliğe yeni adımını atmış bir ergen olabilirsin diye düşünüyorum.Belli ki yapmış olduğun esprikciklerle kendi kendine eğleniyor ve hınzır hınzır gülüyorsun'dur.Yanılıyor muyum?.Seni yumurcak seni...
quote:
Antikitos yaşını bilmiyorum.Benim ve forumdaki bazı üyelerin kullanıcı adları üzerinden minik espriler yaptığına göre muhtemelen gençliğe yeni adımını atmış bir ergen olabilirsin diye düşünüyorum.Belli ki yapmış olduğun esprikciklerle kendi kendine eğleniyor ve hınzır hınzır gülüyorsun'dur.Yanılıyor muyum?.Seni yumurcak seni...
her konuda olduğun gibi bu konuda da yanıldın.
bu arada mesajımdan sadece buna yanıt verebilmen de utanç verici. Diğerlerine yanıt veremiyorum deseydin , o zaman bu mesajında vermeye çalıştığın "ben senden yaşça büyüğüm" mesajı belki daha anlamlı olurdu.
ulan madem niye içeride yöneticiler
quote:
Orijinalden alıntı: EfsaneKaşif
Bakıyorum da herkes özel yetkili hakim olmuş. Ne biliyorsunuz da Fenerbahçe düşsün diyorsunuz?
Çünki biz türkiyede yasıyoruz , Arastırmadan sormadan soruşturmadan konuşuyoruz Galatasaraylı olarak araştırın ondan sonra şike var veya yok deyin Neden bu kadar kesin konuşmak zorundadır bu ülke ben anlamış değilim gerçekten .
yavas yavas trabzonun sampıyon olacagını hatta bursanın bıle sampıyon ılan edılebılecegını bazı medya maymunları ıle duyurmaya basladılar Ozellıkle F.B lılerı bu ıse alıstırmaya calısıyorlar ARTIK COGU KISI ISIN ŞİKE DEGIL SIYASI OLDUGUNU ANLAMIS DURUMDA AMA ILK BASTA KONULMASI GEREKEN TEPKILER KONULMADI
HUKUMET DEPREM VERGILER TEROR VS YI ARAYA ALIP GECEN SENE F.B NIN SAMPIYONLUGUNU ELINDEN ALMA PESINDE
Zamanında cekılme tehdıtını uygulamadılar.F.B lılerın cogu ısın sıyaset ele gecırme oldugunu anladı.Hatta rakıp takım taraftarlarıda bılıyor ama ıslerıne gelmıyor.Gecen sene F.b hıc bır macını kolay kazanmadı bu en buyuk ıspatıdır şike olmadıgının. NEYSE YENI SENARYO SOYLE: 1-F.B KUME DUSURULMEYECEK.AMA DUSMEYE ZORLANACAK.NASILMI 30 PUANINI SILECEKLER DOLAYISI ILE ANKARAGUCUNDEN DAHA AZ PUANA GELECEK.F.B NIN BUNUN FARKINA VARIP KALAN MACLARINI KAYIPSIZ OYNAMASI LAZIM 2-2 SENE AVRUPADAN HAK MAHRUMIYETI GELECEK.BOYLELIKLE F.B NIN BU SENE SAMPIYONLAR LIGINDEN ATILMASINA KARSIN F.B NIN ACTIGI DAVALAR ALEYHINE DUSECEK.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme