Şimdi Ara

FENER DERHAL CEKILMELIDIR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
4.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yy2

quote:

Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*

Ne kadar çok korkuyormuşunuz Fenerbahçeden

sorma be ya ne kadar korkuyormuşuz biz böyle gulyabanimisiniz nesiniz anlayamadık

diğer arkadaş, hakemlerle o kadar uğraştınızki walla bizi değilde hakemleri almışınızdır şüphe yok almışsınız diyor tutanaklar

sizi kurtarmaya çalışıyorlar ama olur da patlarsa 3 yaşında bebelerin ağzına sakız olacaksınız haberiniz ola

bu sene kurtulduk Fener bizi yenemeyecek diyordunuz ama yine Arenada Kadıköyde gözünüz yaşlanacak

• quote:

quote:

quote:

sorma be ya ne kadar korkuyormuşuz biz böyle gulyabanimisiniz nesiniz anlayamadık

diğer arkadaş, hakemlerle o kadar uğraştınızki walla bizi değilde hakemleri almışınızdır şüphe yok almışsınız diyor tutanaklar

sizi kurtarmaya çalışıyorlar ama olur da patlarsa 3 yaşında bebelerin ağzına sakız olacaksınız haberiniz ola

bu sene kurtulduk Fener bizi yenemeyecek diyordunuz ama yine Arenada Kadıköyde gözünüz yaşlanacak

kim diyor bu söylediğin lafı? asıl ben allah verirde düşürmezlerse ve bu leke hep böyle üstünüzde kalsın sıkıntı yok ama bundan sonra aziz amcanızda yok bakayım hakemleri kim bağlayacak artık eskisi gibi olmayacak arkadaşım. sen göz yaşartma hayalleriyle yaşamaya devam et. zaten henüz biten bişe yok sayın pardon pek muhterem m.ali aydınlar başkanını ve klübünü kurtarmaya yada olayların üzerini kapamaya çalışıyor ama olurda patlarsa artık kupadan kupaya görüşürüz

• quote:

quote:

quote:

quote:

kim diyor bu söylediğin lafı? asıl ben allah verirde düşürmezlerse ve bu leke hep böyle üstünüzde kalsın sıkıntı yok ama bundan sonra aziz amcanızda yok bakayım hakemleri kim bağlayacak artık eskisi gibi olmayacak arkadaşım. sen göz yaşartma hayalleriyle yaşamaya devam et. zaten henüz biten bişe yok sayın pardon pek muhterem m.ali aydınlar başkanını ve klübünü kurtarmaya yada olayların üzerini kapamaya çalışıyor ama olurda patlarsa artık kupadan kupaya görüşürüz

arenada görüşürüz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arenada görüşürüz

kalırsanız o zaman eğer görüşelim tabi saraçtada görüşelim

• bu şikeyi savunurcasına haklı çıkarma sözleri sarf edenler ne akp ne chp ne mhp üzerindende siyaset yapıp siyaseti buna alet etmesinler. böyle adamları ben siyasi olarakta kendi ilgi duyduğum veya duymadığım partidede görmek istemiyorum. insan hata yapar ancak bir şeref sınırı ve namus sınırını vardır, bunu kaybettikten sonra o hata değil, namussuzluk şerefsizliktir.

bence fenerbahçe bu kadar "kanıttan" sonra (hala birileri oyun tezgah kanıt yok diyor inanamıyorum, şimdide siyaset içine sokuluyor) düşürülmezse, benim tavsiyem biz gs olarak bu ligden ayrılalım kendimize şikesiz bir şeref ligi kuralım. ben böyle şike yapıpta hala karşıma dikilen şurda burda görüşürüz diyen bir takım ile benim takımımın aynı yerde olmasından rahatsızlık duyuyorum. eğer benim takımımda şikeye bulaşmışsa aynı şey gs içinde geçerlidir. arkasındada durmam şeref namus denen bir olgu var yahu, kızlık zarı yokki erkeğin kontrol edesin, böyle durumlarda adam kendini belli eder.

şikesiz yıllardan önce bir ulubatlı vardı. 10 yıl öncesini hatırlatırım fenerlilere. şike ve iddia paralarıyla alınmış futbolcu hakem ve transfer edilmiş oyunculardan kurulu naylon fenerin gsyi yenmesi kusura bakmayın artık bize koymuyor. türkiye ligide rezil oldu ve hala rezil kalması için çalışmalar devam ediyorya üzülmemek elde değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

bu şikeyi savunurcasına haklı çıkarma sözleri sarf edenler ne akp ne chp ne mhp üzerindende siyaset yapıp siyaseti buna alet etmesinler. böyle adamları ben siyasi olarakta kendi ilgi duyduğum veya duymadığım partidede görmek istemiyorum. insan hata yapar ancak bir şeref sınırı ve namus sınırını vardır, bunu kaybettikten sonra o hata değil, namussuzluk şerefsizliktir.

bence fenerbahçe bu kadar "kanıttan" sonra (hala birileri oyun tezgah kanıt yok diyor inanamıyorum, şimdide siyaset içine sokuluyor) düşürülmezse, benim tavsiyem biz gs olarak bu ligden ayrılalım kendimize şikesiz bir şeref ligi kuralım. ben böyle şike yapıpta hala karşıma dikilen şurda burda görüşürüz diyen bir takım ile benim takımımın aynı yerde olmasından rahatsızlık duyuyorum. eğer benim takımımda şikeye bulaşmışsa aynı şey gs içinde geçerlidir. arkasındada durmam şeref namus denen bir olgu var yahu, kızlık zarı yokki erkeğin kontrol edesin, böyle durumlarda adam kendini belli eder.

şikesiz yıllardan önce bir ulubatlı vardı. 10 yıl öncesini hatırlatırım fenerlilere. şike ve iddia paralarıyla alınmış futbolcu hakem ve transfer edilmiş oyunculardan kurulu naylon fenerin gsyi yenmesi kusura bakmayın artık bize koymuyor. türkiye ligide rezil oldu ve hala rezil kalması için çalışmalar devam ediyorya üzülmemek elde değil.

Kanıtlar nerede. Fenerbahçe tek başına mı şike yapmış. Rakipler nerede. Oyuncular nerede. kaç kere soracaz bunları. Bunları açıklamayanlar namerttir.

• @topaz42

geliyor yolda. izlemeye devam et. an itibari ile uefa olaya el koymuştur. m.ali aydınlar (fener fahri başkanı) tff başkanı gibi gözüken şahıs hemen adliyeye uçtu neden? aman savcı canım savcı şöyle şöyle söyle müfettişe, bu kadar kılıf uydurduk aman batmayalım yoksa yanarız... diyemi acaba???

tek kelime ile rezillik... ligin içine ettiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yy2 -- 22 Ağustos 2011; 15:56:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

bu şikeyi savunurcasına haklı çıkarma sözleri sarf edenler ne akp ne chp ne mhp üzerindende siyaset yapıp siyaseti buna alet etmesinler. böyle adamları ben siyasi olarakta kendi ilgi duyduğum veya duymadığım partidede görmek istemiyorum. insan hata yapar ancak bir şeref sınırı ve namus sınırını vardır, bunu kaybettikten sonra o hata değil, namussuzluk şerefsizliktir.

Kanıtlar nerede. Fenerbahçe tek başına mı şike yapmış. Rakipler nerede. Oyuncular nerede. kaç kere soracaz bunları. Bunları açıklamayanlar namerttir.

hocam olayı bilmeden namertlik ithamında bulunmayın sonra köşeye sıkışırsınız.

aziz: "kanun çıkmadan önceki maçlar için beni yargılamayın" savcıya verilen bilmem kaçıncı ifadede.
    beşiktaşlı tayfun: "evet şike yapıldı, bende içindeydim." mahkemede itiraf edişi.
    aziz: "maç saha içinde kazanılmıyormuş"
    tff eski başkanı: "evet tehditlerden ötürü istifa ettim" savcıya verdiği ifade. terfi aldıktan 6 ay gibi kısa süre sonra istifa etti.

çok başkan tehdit almıştır ama hangisi istifa etti özellikle aziz baskı yaparken?
    beşiktaş neden kupayı geri verdi?

yani kardeşim kör olmak gerekiyor kör. hatta metin şentürk bile görüyor olayları, kördende öte olmak gerekiyor gözünüzü seversem sormayın bu soruları önce bir olayı bilin iyi takip edin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

kimsenin bir şey yutacağı yok. fener lehine yapılan hakem oyunlarını basılan hakem odaları soyunma odalarını yıllardır izliyoruz. fotbol sadece sahada kazanılmaz diyen klüp başkanı barcelona başkanımıydı ?.. bırakın bu lafları, geçmişiniz belli. Yeni malatya spora yenilen lig şampiyonu süper lig takımlarına mı 17 de 16 yapacak. bu ne perhiz ne lahana turşusu !.. temiz geçirdiğiniz bir sezonunuz varmı acaba ?..

Sizi de şikeyle yendik değil mi. Maçı Sadriciğiniz bize kaça sattı acaba. 17 de 16 yapmışız. BJK'de mi sattı maçı bize. Ya da GS. Ha. Ne dersin. Zaten isminden belli agresif ve art niyetli yorum yapacağın. lazminator.

bu nasıl bir düz mantıktır , nasıl bir düşüncedir ?.. hakemin vereceği 2 serbest vuruş yada vereceği 2 ofsayt skoru ne hale koyabileceği hakkında pek bilgin yok sanırım.

bunada bir cevap vereceksen benden bir yanıt alamayacaksın ...

• quote:

quote:

quote:

kimsenin bir şey yutacağı yok. fener lehine yapılan hakem oyunlarını basılan hakem odaları soyunma odalarını yıllardır izliyoruz. fotbol sadece sahada kazanılmaz diyen klüp başkanı barcelona başkanımıydı ?.. bırakın bu lafları, geçmişiniz belli. Yeni malatya spora yenilen lig şampiyonu süper lig takımlarına mı 17 de 16 yapacak. bu ne perhiz ne lahana turşusu !.. temiz geçirdiğiniz bir sezonunuz varmı acaba ?..

Sizi de şikeyle yendik değil mi. Maçı Sadriciğiniz bize kaça sattı acaba. 17 de 16 yapmışız. BJK'de mi sattı maçı bize. Ya da GS. Ha. Ne dersin. Zaten isminden belli agresif ve art niyetli yorum yapacağın. lazminator.

bu nasıl bir düz mantıktır , nasıl bir düşüncedir ?.. hakemin vereceği 2 serbest vuruş yada vereceği 2 ofsayt skoru ne hale koyabileceği hakkında pek bilgin yok sanırım.

sadece hakemi değil gs ile fbde anlaşmış olabilir. sonuçta gs fenerden kaç oyuncu aldı sattı.

• quote:

quote:

quote:

Yooo. Senin mesajlarına konuyla ilgili cevap vermeyeceğim. Çünkü ne kadar fanatik olduğun isminden de belli. Sağduyulu olamıyorsun.
    Biz Trabzon'u muhatap almıyoruz. Büyük takımdan da saymıyoruz. Sürekli 3 büyükler diyoruz. Haydi uğurlar ola.

• fenerbahçe spor klubüydü, cumhuriyeti oldu, cumhuriyetti dikdatörlüğü oldu, diktatörlüktü mafya oldu, derebeyliği oldu, kadı köy oldu, geriye doğru bir gidiş var bakim, yontma devrine kadar yolu var, artık taş devrinden kalma kupayla hapiste oynarlar.
  • quote:

quote:

quote:

Demezlermi madem hakem şike yapmış niye içerde bir tane hakem yok?Veya hangi hakem sorgulanmış ifadesi alınmış acaba?

E yok hakem doğru karar vermişse paşa paşa yenilmişsiz işte.

Sizin için 2 ucu boyalı değnek yani..Seçin istediğiniz tarafını kullanın

• bu senede bi 3 aylık şampiyonluk gördük seneyede bank asyada bi 6 aylık şampiyonluk bekliyoruz. Herzaman ilklerin takımı şikebahçe...
  • quote:

bu senede bi 3 aylık şampiyonluk gördük seneyede bank asyada bi 6 aylık şampiyonluk bekliyoruz. Herzaman ilklerin takımı şikebahçe...

aldıkları kupayıda gölde kaybettiler zaten
  • o kupayıda incelemek lazım. Çantalarlara paralar nerelere transfer olmuştur kim bilir.

Bu şüphe varya bu şüphe insanın içini kemirir. Fb alnındaki bu kara lekeyle nasıl yaşayacak.
  • quote:

o kupayıda incelemek lazım. Çantalarlara paralar nerelere transfer olmuştur kim bilir.

Bu şüphe varya bu şüphe insanın içini kemirir. Fb alnındaki bu kara lekeyle nasıl yaşayacak.

TFF ve Uefa bu saçma sapan karardan dönmez ve Trabzonspor bizim hakkımız olan Şampiyonlar Ligi'ne giderse inşallah bu kurayı çeker..

1. Torba Barcelona
    2. Torba AC Milan
    3. Torba M. City
    4. Torba Trabzonspor

bırak 0 çekmeyi -10 puanla dönerler...

-------
    İnşallah rezil olurlar orası süper lige benzemez santradan goller,ceza sahası dışından penaltılar sadece süper ligde olur.

----------
    nşallah hocam inşallah

Barcelona - AC Milan - M. City - Trabzonspor

hele şu kurayı bi çeksinler...

------

inşallah bundan sonra bütün türk takımları uluslararası alanda önüne gelenden 5 tane yer.
    ayırmıyorum bütün türk takımları

-----

adamların dediklerini okusana umrunda değil ya ?
    şikeymiş falan normal şeyler adamlar için

"inşallah bundan sonra bütün türk takımları uluslararası alanda önüne gelenden 5 tane yer."

milli takıma neredeyse laf atacaklar fener yoksa kimse yok diyor adamlar ya bunları gördükçe iyiki diyorum iyiki -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GitarxtanbuL -- 25 Ağustos 2011; 2:07:58 >

• böyle bir zihniyet böyoe bir camiada başkayok zaten. Tek bunlar. Zaten çekiyorlarda allah daha beter etsin.
  • quote:

böyle bir zihniyet böyoe bir camiada başkayok zaten. Tek bunlar. Zaten çekiyorlarda allah daha beter etsin.

amiinn amiinn vallahi en başta keşke olmsaydı şikede yapmasalarıda buda olmasaydı ligde çekişme oldukça güzel gerçekten tat veriyor ama yanılmışım bukadar ard niyetli olunmazki
  • Fenerbahçe'li tarftarlar niye özeleştiri yapmazlar anlamıyorum.Çok mu zor be kardeşim gerçeklerle yüzleşmek.Başkanınızın yemediği halt kalmamış,kulübünüz şike yaptığı için şampiyonlar liginden atılmış ve muhtemelen küme düşecek ,hala bu şartlar altında bile geçen seneki şikeli şampiyonluğunuzu kutsamaya kalkıyorsunuz!Uyanın artık ve gerçeklerle yüzleşin.Bu durumlara düşme sebeblerini sorgulayın.Aziz Yıldırım'ı sorgulayın.Yönetim anlayışınızı sorgulayın.Sorgulamadan gerçeklere ulaşamazsınız..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.