Şimdi Ara

Fenerbahçe : 1 - Bayern Münih: 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an özet izliyorum.... birazdan yorum yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 31 Temmuz 2019; 0:45:17 >

• Kimseler yazmadan ben yazayım
    Neden 6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız herkes hazırlık maçı olabilir diyorda real-tot maçınıda izledim adamlar kimse kasmıyor. 6 yemek çok oldu bence fenerbahçe için. Tabi burda hata yönetimde.

Yarın içinde Real 4 yada 3 atar bence zaten adamlar kasmıyor ve iyide top oynamıyorlar açıkcası. Tot gelseydi hata kaza o maçta 6 olurdu en az.
  • kaleci çok hareketli ve bu yüzden kaledeki duruş pozisyonunu kaybediyor. bana hiç güven vermiyor. geleli bir kaç gün olmuş nabil dirar' ı bir de başka pozisyonda oynatan ersun hoca başka bir alem. sadık.. ben olsam onun yerinde saçları kestirirdim. çünküü kendisini hantal gösteriyor o saçlar. ayrıca toptan da korkuyor. victor moses' ın top kaybetmemesi lazım. bunun kulağını mı çekerler yoksa ne ederler bilmem. gördüğüm tek şey bu adamın top kaybetmemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 31 Temmuz 2019; 0:46:58 >
  • Neden 7 değil neden 8 değil de 6 yoksa bize bir imamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazırlık maçı da olsa böyle skorda birden fazla gol ile cevap vermek gerekirdi. çok da kolay goller yemişiz. başkanı delirtecekler bu sezon bana öyle geliyor.

not: cimbomlu arkadaşlar ne iş ya biraz yavaşdan gelin! yorumlarınıza sözüm yok ama yukarıda da yorum felan göremiyorum. maç eleştirisi yaparsanız güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 31 Temmuz 2019; 0:17:53 >
  • İyi bari şampiyonlar ligi falan yok bu sene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abooooow f yi kucuk harflerle yazmis ,takin suna madalyayi
  • NayirNolamaz N kullanıcısına yanıt
    kasıt yok, düzelttim hemen. yalnız bu konudaki hassasiyetini gerçekten takdir ettim. ben de hiç farkında değilim.

bir diğer hata da sadık'a deniz demişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 31 Temmuz 2019; 0:46:32 >
  • Fenerin bu turnuvaya katilmasi hata.

• Senin neyine audi cup senin neyine bayern ile madrid ile maç yapmak git tofaş cup a katıl kendi çapındakilerle oyna
  • beyler skor aldatıcı. buna pek takılmayın. önemli futbolcuların nasıl oynadığı, oynayacağıdır. ben paslaşmalarına, yardımlaşmalarına, gözü kapalı pas atıyorlar mı birbirine buna bakıyorum. bayern münih maçında şahsi hatalar oldu hep. bunların ortadan kalkması lazım. bu da ancak birbirine yardımlaşmayla olur. hangi bölgede kim olacak nerede olacak bileceksin ki gözün kapalı da olsa arkan dönük de olsa topu çıkaracağın yeri bileceksin. fenerde bu yok.
  • Ersun Yanal'ın daha fazla gol yememek için yat demesi, inanılır gibi değil. Yanal yan gelip yatacak yine.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    ben o yat denilen pozisyonu üç dört defa izledim. oradaki ses hiç ersun hocanın sesine benzemiyordu. sanki tribünden başka bir ses eleştirisel olarak moses mı neydi ona sesleniyordu. ben bişi diyim mi ikinci hafta trabzona beş atarsak veya en az üç, gs yi de yener geçeriz..
  • Dereyi geçtik, deniz de boğulduk.
    Yenildik ama ezilmedik.
    Küllerinden doğan bir takım olduğumuz için, bu skor yeni bir başlangıcın sesleri...
    Attığımız 1 gol, 6 gole bedeldi...
    Neden 6 tane hocam biliyor musunuz? Aklınıza geldi mi? Neden 5 tane değil ya da 7"

Artık, bu gibi bahanelere sığacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.