Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.823.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konudaki kullanıcılar: BlackLead, golf_R, cino__cool, noxiousu, Kevin De Bruyne I7, 07iiddrriiss07, HaciTTOR, apocalipse, Infection, centerboys, ***Leopard***, Furiosa
    13 kayıtlı üye, 22 misafir

şuraya bak bunların yarısı troll bjkli ve gsli :D
  • Volkan'a gelene kadar yapılması gereken o kadar çok iş var ki! Volkan'ın yerine adam almak çok sonra yapılacak bir iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan bana göre büyük kayıp. Elimizdeki adamları bedava kaçırmaya üstümüze yok. Şener mi oynayacak? Adam ters kademe yapmayı bilmiyor. Bu takımda sağdan gol yemiyorsa Kjaer kadar Gokhanin da rolü var. Adam UEFA ayın oyuncusu seçildi hatırlarsanız. Lokomotifi Caner ve Gökhan sayesinde eledi bu takım. Yerini en az 7-8 M anca doldururuz. Biz bu kafayla daha çok Beşiktaşı şampiyon görürüz. Yukarılari hedefliyoruz sözde. Elimizdeki iyi oyuncuları bedava kacira kacira nasıl olacaksa o is. Takımda bir sürü eksik var hala GG gitsin yea yeri dolar diyorsunuz. Neyse şu takımı seneye izlemeye lüzum yok. Aziz ve onun hastalıklı kararları olduğu sürece şu takımdan başarı beklemeyin.

• Yıllardır gözümüz sağ bek görmüyor gg gelse sevinirim baya ama aziz yıldırımın bırakacağını sanmıyorum 2.5m maaş teklif eder yakında

• Tuncay bonservissiz gitti, Alex gitti, Ersun Yanal gitti, bunların yanına Caner, Topal, Gökhan eklenecek. Oooo yaşa padişahim Aziz!

• Bu sezon 1 tane kariyeri düşüşte diego,krasic,meireles ayarında adam almamız lazım,1 tanede euro 2016'da kendisini parlatacak ama çöp olan balon almamız lazım,çünkü aziz yıldırım olmak bunu gerektirir.
  • Aziz istifa

• Gökhan ve topal giderse yazıklar olsun diyorum aziz yeter artık

ayrıca Caner'in gitmesine üzülmüyorum adamın yarardan cok zarar'ı vardi emre gibi.
  • İlk günden beri diyorum. Caner kalsın diğerleri nereye gidiyorsa gitsin.

Gökhan yılanından kurtulmak beni kesmez mutlaka Aziz'in manevi oğlu Volkan'dan da kurtulmamız lazım.
  • Biz ikinci olacağız. Geri kalanlar sıralamayı belirlesin.

AZİZ YILDIRIM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız dünkü maçı izleyenler dikkat etmiştir, banega'yı bonservissiz alabilseydik son yıllardaki en iyi transfer hamlelerinden birini yapmış olacaktık. top ayağındayken güven veriyor, duran topları muazzam zaten (geçen seneki barcelona maçını hatırlayın), paslar şutlar falan yani sözün özü emre belözoğlu'nun sakatlanmayanı. ama inter'le imzalamış o da. inter de kim varsa beleşe alıyor yahu
  • şaka maka o kadar dalga geçtik bjk'lilerle gs'lilerle loser diye biz şimdi loser'lık yolunda emin adımlarla yürüyoruz.Ligte ikinciyiz,euroleague'de ikinci bide üzerine ziraat'te gs ye yenilipte ikinci olursak tam olacak.
  • Gregory wan der wiel boşta

• Beyler GG gitti-gidecek diye yazmyyorum ama GG hâlâ 07-08 sezonundan ekme?inini yiyor. Gol yok Asist 1-2 tane. Bunlary ?ener'de yapyyor. GG - Topal gitsin üzülmem.

Caner giderse çok üzülürüm.

Neyse nasyl olsa ikinci olaca?yz gelen giden çok önemli de?il.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sezon ortalama 20 maç kaçıran, her imza döneminde menajeriyle bjk kozunu ortaya atan, son sezon 1 gol 1 asist ile oynamış, Fenerbahçe de sakat olup ilk milli maçta ölümüne mücadele eden Gökhan gitse zerre üzülmem şahsen. Girmiş 32 yaşına. Bundan sonra Hamit altıntop gibi sakatlıktan zor çıkar bence. Çete de dağılır bu sayede. Volkan da gitse keşke. Mehmet topal da stoper olacaksa kalsın ama tek yönlü bir orta saha 2016 yılında çöptür arkadaş.

• Caner hepsinden daha yetenekli.
  • Gokhan Gönül | Besiktas kulübü Gökhan 'ın veda ederek ayrılmasına SAYGISINDAN bu transferi acıklamıyor..İş bitti via Sporundibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bir tek Caner'in gitmesine üzülürüm Gökhan ve Mehmet Süper Ligde iş yapar ancak Avrupa'da vasat futbolcular kategorisinde hiçbir ekstraları yok. Yıllardır orta açmasını öğrenemeyen insana bek denmez Gökhan'da bunlardan biri. Topal ise top kesmekten başka birşey bilmeyen aldığı her topu geriye oynayan oyun becerisi oyunu okuması 0 olan bir futbolcu.
  • takımda alternatifi olmayan tek isim caner bu gökhan topal caner üçlüsü arasında.ki teknik olarak ta en yeteneklisi.
    sol bek futbolda kaliteli oyuncusunun zor bulunduğu bir mevkidir.
    gs ve bjkye bakın hala sol bek alıp satıyorlar.gökhan yerine daha iyi genç bir sağ bek alınır hazırda şener var zaten defansı her ne kadar kötü olsa da.topalın alternatifi souza var zaten o da gitse çok bir şey olmaz ancak caneri kesinlikle tutmalıyız gerekirse hocayı göndermeli ama caneri tutmalıyız.
    ersun bu kadar fark açtıysa rakiplere o sezon en önemli etkenlerden biri de canerdi.asist kralı olmuştu bir bek türkiyede.yaşı da daha olgun yaşlı diyemeyiz daha da fenerbahçede oynayacak çok sezonu olduğunu düşünüyorum umarım takımda tutar aziz ve çetesi
  • Futbol takımından Kjaer dışında kim giderse gitsin üzülmem. Hayvan gibi para kazanıp formanın hakkını vermiyorlar. Basketbol takımına dönüp baksınlar birazda utansınlar. Gökhan da gidebilir Caner de gidebilir isteyen herkes gidebilir. Bu oyuncuların yeri dolar hiç problem değil ama bu yer dolduracak oyuncuları bizim yönetimin bulabileceğine pek inanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.