Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.823.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZTK Kupası'nı alırsak Vitorun kalması gündemde imiş. Çok büyük bir kupa mi da durumunu ZTK belirliyor. Adam bildiğin başarısız. Sadece tablo olarak değil. Her anlamda başarısız. Kadro mühendisliği kurma işini bu yaz bu çomara verirsek vay halimize. Kupayı Gs alsın diyeceğim Avrupa cezalarını çekecekler. Biz alalım diyeceğim Vitor kalacak. İlk defa daha mayıs ayından gelecek sezon için umutsuzum. Keşke bir mucize olsa Ali Koç gelip Terrenaoyu getirse tekrar. Sorun GG, Topal , Nani filan değil. Sorun Azizin hastalıklı yönetim anlayışı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sezon yeni umutlar.Bu takıma bitirici cam ve iki yönlü orta saha ile play off ekiplerini çok zorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diktatör niye sözleşme uzatma işini hep en sona bırakıyor, Avrupa şampiyonası basliycak nerdeyse! Avrupalılar iki sene önceden sözleşme uzatıyor, bu diktatorun sacma salak işleri yüzünden oyuncuların da kafasi rahat olamıyor.

• Gencler unutmayin bazi meseleleri.

-Gokhan eski formunda degildi cunku vitor oynatmadi lig basinda sonrasinda ise kaburga kirigi vardi. Kaldiki bircok mac kirikla oynadi.dr olarak sunu soyleyebilirim, oynadigi maclar buyuk fedakarlikti. Gogsune darbe alsa pnomotoraks olusup olebilirdi.

-caner yerli sol bekler icinde en iyisi. Yasi da genc. Esi ile cok fazla sorun yasadi. Ayrica biri gidecekse vitor gitsin. Asla gonderilmemeli.

-topal tam bir capa. Kemalettinden beri capali oyun sistemimiz var. Bizim hucum hattimiz savunmayi bilmedigi icin bu tarz kesiciler bizde her zaman is yapar. Ki rvpnin gencini getiremeyecegimize gore bence vazgecilmez. Maclari sadece ozet izler ve istatistige gore yorum yalarsaniz yanilirsiniz. Maclarda her acigi topal kapatti. Hem 2 bek hucuma cikacak, hem stoperler kornere cikacak, hem defans bilmez kanat forvet oyunu oynayacaz, hemde ligin en az golunu yiyecegiz. Kimse kusura bakmasin bunun asil kahramani topaldir. Souza 20 dk toptan kacar macta bir tane hayati depari yoktur. Gamsizdir. Bir ise yaramaz. Burada asil sorun souzadir ki ozan varken cok da gereksizdir.

-alves, ba, kadlec, fabiano, kesimal, souza, diego, ferdi , topuz kesin gitmeli.

-ozan ve salih yedekten takima monte edilmeli.

-vitora gelirsek, adama haksizlik etmemeli. Mecbur kaldigi icin iki capali oynadi. İlk taktigi rvp-diego-ferdi serbest ve hareketli oynasindi. Elbette yapamadi oyuncular bunu. O da klasik fener taktigine dondu. Oyuncu ve oyun analizi berbat oldugu icin herseyde geri kaldi. Ancak gencler, sivas, eskisehir gibi takimlarda is yapar. Porto da is yapabilir 18 yas ortalamali takimlarda taktigi is yapar sadece, futbol ekolu olan takimlarda husran olur sonuc. Yunan ve araplari sampiyon yaptiginda bile kovuldu, ki hicbir takim istemedigi icin bi ay onceden transfer gorusmeleri yapmasina ragmen yine bize yaltaklaniyor. Kesinlikle gonderilmeli. Yada 20 sene sabredilip tum oyunculari ona gore alip onun ekolune donulmeli. Belki 20 senede basarili olur ama o surede fbli kimse kalirmi bilemem.

-80-100m euro para bulabilirsek ve sampaoli gibi bize uygun oynatabilecek hoca bulabilirsek seneye kanserbahceden fenerbahceye donebiliriz.

• Gökhan in açıklaması beni hiç tatmin etmedi zoraki bir açıklama olmuş gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar nedir bu isyan onu anlamış değilim inanın bizim kadar sizde şampiyonluğu hak ettiniz tek fark birazcık daha istedik ve inandık biz yani öyle anlatıyor ki bazı arkadaşlar sanırsınız Galatasaray'ın yerinde siz varsınız onlar gibi oynamışsınızda batmış Fener ayrıca Gökhan Gönül için Beşiktaş haberleri çıktı fakat daha kesin ve net değil bazı arkadaşlar hemen gömmeye başlamış,belkide bakacaksınız kalacak Fenerbahçe'de o yüzden gömmeyin.Bana kalırsa halen Türkiye'nin en iyi beki ve oyuncularından birisi geçmişte Fenerbahçe'de çok büyük tecrübeler yaşadı kazanma duygusunu vs iyice oturttu.Sizin isyan etmeniz gereken tek konunun A.Y zihniyeti ve yönetimi olduğunu düşünüyorum,çünkü aynı Y.D gibi yıldız transferi yapıp taraftarın gazını alma peşinde.
  • Canerin kalma ihtimali nedir sizce, medyada kalacağı yönünde hiçbir haber yok

• Yav arkadaş koskoca fenerbahçe kjaer'in uzun toplarıyla falan oyun kurmaya çalıştı bütün sezon, şunu yazarken içim acıyor ya. ZTK finaline td'siz çıksak bile kazanma ihtimalimiz yüksek hatta belki de takım içi kavgaları düşünürsek daha da yüksek. Nasil olur da pereira denen vasıfsız şovmenin geleceği bu maça bağlı olur? Dalga mi geciyorsunuz bizimle yahu. Biz de burada kadro falan kurmaya çalışıyoruz. Pereira dediğimiz portekiz köylüsü hem sezon başındaki vaatlerini düşünürsek yalancıdır.Hem de bu kadar kötü futbol oynattıgı icin başarısızdır. Bütün bu başarısızlıklara rağmen takımdaki neredeyse tüm iyi futbolcularla kavga ederek fenerbahçe'nin geleceğini riske atmıştır. Benden bu kadar arkadaşlar. Bu eleman seneye devam ederse derbiler haricinde maç izlemeyeceğim. Durduk yere sinir küpü olmanın alemi yok.

• Bu tazminat alma mevzusu gerçekten doğru mu acaba ya ?

Doğruysa adam kovulsa bile neredeyse 1 senelik maaşını peşinen alacak, çalışmadan. Üstüne başka kulüp bulursa oradan da alacak. Bu durumda şampiyon olmak - olmamak, kupayı almak almamak adamın neden umrunda olsun ki ? Belki de bilerek yaktı takımı bu herif ? Bakışlarında bile şeytanlık var zerre güven veriyor mu size ?

Böyle bir amatörlük yapıldıysa terraneo vp ikilisinin bu kulübe sadece komisyon - tazminat almak için geldiğini ben de düşüneceğim.

• FBurock67 kullanıcısına yanıt
    menajeri batur altıparmak fbden haber beklediklerini söyledi aziz ve çetesi daha gel sen bizim oyuncumuzsun ne kadar istiyorsun diye sormamış bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Por Você

Arkadaşlar nedir bu isyan onu anlamış değilim inanın bizim kadar sizde şampiyonluğu hak ettiniz tek fark birazcık daha istedik ve inandık biz yani öyle anlatıyor ki bazı arkadaşlar sanırsınız Galatasaray'ın yerinde siz varsınız onlar gibi oynamışsınızda batmış Fener ayrıca Gökhan Gönül için Beşiktaş haberleri çıktı fakat daha kesin ve net değil bazı arkadaşlar hemen gömmeye başlamış,belkide bakacaksınız kalacak Fenerbahçe'de o yüzden gömmeyin.Bana kalırsa halen Türkiye'nin en iyi beki ve oyuncularından birisi geçmişte Fenerbahçe'de çok büyük tecrübeler yaşadı kazanma duygusunu vs iyice oturttu.Sizin isyan etmeniz gereken tek konunun A.Y zihniyeti ve yönetimi olduğunu düşünüyorum,çünkü aynı Y.D gibi yıldız transferi yapıp taraftarın gazını alma peşinde.

bizim taraftara anlatamazsın bunu abi. dışarıdan objektif biri bakınca bak nasıl güzel yorumluyor durumu. bu taraftar ve camia düzelmeyecek arkadaş. boşa dil dökmemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dyler turden

Yav arkadaş koskoca fenerbahçe kjaer'in uzun toplarıyla falan oyun kurmaya çalıştı bütün sezon, şunu yazarken içim acıyor ya. ZTK finaline td'siz çıksak bile kazanma ihtimalimiz yüksek hatta belki de takım içi kavgaları düşünürsek daha da yüksek. Nasil olur da pereira denen vasıfsız şovmenin geleceği bu maça bağlı olur? Dalga mi geciyorsunuz bizimle yahu. Biz de burada kadro falan kurmaya çalışıyoruz. Pereira dediğimiz portekiz köylüsü hem sezon başındaki vaatlerini düşünürsek yalancıdır.Hem de bu kadar kötü futbol oynattıgı icin başarısızdır. Bütün bu başarısızlıklara rağmen takımdaki neredeyse tüm iyi futbolcularla kavga ederek fenerbahçe'nin geleceğini riske atmıştır. Benden bu kadar arkadaşlar. Bu eleman seneye devam ederse derbiler haricinde maç izlemeyeceğim. Durduk yere sinir küpü olmanın alemi yok.

o değil de diktatörün kaç sezondur zarar ediyoruz , göndermeyeceğim takımı , önemsiz kupa dediği önümüzdeki sezon takımın başında kimin olacağını belirliyor var mı böyle birşey ya

• Bu kadar imkanları olan, bu kadar fedakar taraftarı olan, maddi durumu senelerdir en üstte olan kulübün futbol takımı nasıl bu kadar kötü yönetilir aklım almıyor. Ne hikmetse Aziz Yıldırım'ın eli değmeyen her branş Avrupa'da zirveye oynuyor.

Aynı imkanları futbolda diğer takımlara verseniz çoktan ligi domine edip bitirirlerdi. GS 3 transferle 4 senede 3 şampiyonluk aldı, Muslera Sneijder Drogba. Biz transferi yapıyoruz td diye getirdiğimiz adam kavga edip kenarda oturtuyor.

Adamların harcadığının kaç katını harcadık, bu iş bilmezler yüzünden ligi domine etme fırsatını kaç defa teptik. GS düşüşe geçmişken bu kadar parayı harcayıp 3-4 sene üst üste şampiyon olabilirdik. Başkasının ikramı olmadan şampiyon olması imkansız olan Şenol Güneş'i şampiyon yaptılar daha ne diyelim ? Getirdiğin teknik direktörü hiç mi araştırmazsın incelemezsin ? İsmail Kartal'a bu kadroyu versen 6 hafta önce şampiyon olurdu.

Çok mu zor sabit bir taktiği olan oyuncu değişikliği yapmasını bilen bir teknik adam getirmek ? Spesifik başarıları olmasına gerek yok. Pereira FM'de bile şampiyon yapamaz bu takımı.

• Pereira köylüsü takımda devam ederse transferlerin hiçbir anlamı kalmaz. Hepsi çöp olur.

• Gokhanin yönetimi yaladigi falan yok senin saçma yorumlarından sıkıldık.Adam boş kaleye gol atmayıp 3 yılda 16 milyon euro alacak adamdan azar yedi maç sonu bedel odenecekse ben öderim dedi mahcup oldu oluyor üzülüyor ama siz görmeyin bunları boş boş laflar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Por Você

Arkadaşlar nedir bu isyan onu anlamış değilim inanın bizim kadar sizde şampiyonluğu hak ettiniz tek fark birazcık daha istedik ve inandık biz yani öyle anlatıyor ki bazı arkadaşlar sanırsınız Galatasaray'ın yerinde siz varsınız onlar gibi oynamışsınızda batmış Fener ayrıca Gökhan Gönül için Beşiktaş haberleri çıktı fakat daha kesin ve net değil bazı arkadaşlar hemen gömmeye başlamış,belkide bakacaksınız kalacak Fenerbahçe'de o yüzden gömmeyin.Bana kalırsa halen Türkiye'nin en iyi beki ve oyuncularından birisi geçmişte Fenerbahçe'de çok büyük tecrübeler yaşadı kazanma duygusunu vs iyice oturttu.Sizin isyan etmeniz gereken tek konunun A.Y zihniyeti ve yönetimi olduğunu düşünüyorum,çünkü aynı Y.D gibi yıldız transferi yapıp taraftarın gazını alma peşinde.

kardeş fener'İn maçları izlemedin mi hepsi allaha emanetti.Ruhsuz bir 70-75 dakikadan sonra saçma sapan 1 golle galip geldik hep ne taraftar zevk aldı ne oyuncular.Bütün maç takip forum sayfalarında herkes yazı kanser oldum sıkıldım öldüm bittim gözlerim kanadı diye.Çünkü kimse oynanan oyunu sevmiyordu.Kaç kere şampiyonluk elimize geldi bu sezon hepsinde size geri verdik e sizce biz hak etmiş miyiz bu sene şampiyonluğu?Seneye vitor ve bazı ruhsuzlar kalırsa tamamiyle izlemeyi bırakmayı düşünüyorum haftada 1 kere zevk aldığımız bir zaman vardı o da fenerin maçlarıydı işte o zevkin içine sıçtı vitor.Gerekirse 3 sene şampiyon olmayalım ama çabalayan zevk veren bir futbol göreyim razıyım.Seneye kendimi fenerbahçe basket takımına adamayı düşünüyorum onlar koçundan her oyuncusuna kadar daha fazla hak ediyor bu desteği.

• Feghouli takım arkadaşlarıyla çoktan vedalaşmış ve Singapur kampına katılmayacakmış. Biz aldık sanırım.

• Bence kilit nokta sezon başında Van Persie'ye güvenip hem sow hem emenike'nin gönderilmesi. Hocada defansif oynatınca gol fakiri takım olundu. Harcanan paraya bakılırsa bu kadronun Gs de devrede yokken, bjk'yi geçip şampiyon olmalıydı. Sorumlular belli gitmedikleri sürece biz daha bu konuları çok konuşuruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • portekiz cingenesi bu senede gitmezse takimi takip etmeye gerek yok en azindan sinirlenmeyiz. Avrupa liglerine sararim bu sene.

• Arkadaşlar n'olacak kim kurtaracak bizi? Aşırı umutsuzum bu yönetimle. Takım gitti, çiftlik oldu. Hala anormal paralara yıldız eskisi getirmeye çalışan zihniyet..
    Elinde ki en değerli oyuncuları bedavaya bırakan zihniyet.
    Şampiyonluk önemli değil diyen bir başkan.
    Onun paralı kongre üyeleri, tasmalı köşe yazarları. Aziz'in yağdanlıklarından oluşan basiretsiz yönetici profilleri.
    Kim kurtaracak bizi kim ? Neden Ali Koç hala susuyor ? Mahkeme mi bekleniyor? Mahkeme biter bitmez yumruğunu masaya vuracak mı ?
    Şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla taraftarda aşırı umutsuz. Kimsenin güveni kalmamış durumda.
    Avrupa kupalarında en önemli maçlarda atılarak bir ilki yaşatmış olan, kenarda kendi kendine kızarken bile ayağı kayıp yere düşen, maçları çay kahve keyfi yaparak seyreden, taktik teknikden bir haber, ''ben bilimsel yöntemlere inanmam'' diyip sezon içinde 10-15 oyuncusunun adele çekmesi sonucu sakatlanmasına yol açan, takımı sezona kondisyon yüklemesi yapmadan başlatan(hatırlayın dakika 50'ye zor çıkıyordu takım bir ara) bir portekiz rezili ile devam edilecekse gerçekten, ben seneye takip falan etmiyorum. Aziz Yıldırım komple gidene kadar da etmeyeceğim sanırım. Türkiye'nin en önemli sol beki Caner gidiyor. Gökhan Bjk'ye gidecekmiş. Gitsin. Fener taraftarı yoruldu be babalar...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.