Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.823.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaynağın mı var kendi kafana göre mi söylüyorsun?
    kaynağın varsa vitor caner topal ne olacak onları da söyler misin?
  • vitor bu maça sezonun kendisi gibi looser bir kaç oyuncusu ile başlamayı tercih etmiş
    ilk 11in yarısı seneye olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

kaynağın mı var kendi kafana göre mi söylüyorsun?
    kaynağın varsa vitor caner topal ne olacak onları da söyler misin?

Bu arkadas geçen sene ortada RvP haberleri yokken gününe kadar söylemişti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kjaer yine yok, tepkisinden sonra kesik yediği kesinleşti sakatlık falan hikaye. Aziz ve Vp gitmeden rahat yok.
  • Ah ulan aziz yıldırım bi istifa etse de şuralar bayram yerine dönse
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBurock67

Kulübede yatan adamlar milyonları goturuyo, bizim emektar canerimiz gokhanimiz 2m isteyince suç oluyor. Ona buna para saçan diktatör herif ölmeden birakmiycak heralde

Sorma yahu taraftar kafayı yemiş Gokhanin 1.7 2 istemesi batıyor bir de neymiş kötü oynuyormuş hücuma katkı yapamıyormus.28 maç 1 gol 5 asist defansa verdiği katkılar da cabası o geldikten sonra Kjaerin performansı da arttı ama bizimkiler nankör unutuyor işte

• ULAN VİTOR TAKIMDA SORUN YAŞAMADIĞIN TOPÇU KALMADI ŞİMDİ DE KJAER HERKES YANLIŞ SEN DOĞRUSUN SANKİ ANASINI SATAYIM.
  • bide bütün gazeteciler vitor kalacak diyorlar yetmedi 1 sene daha kanser olalım bunu istiyor aziz ve tayfası ya bir tane akıllı harbi fenerbahçeli adam yokmu ya şu yönetim kurulunda ulan genel kurulda hiçmi çatlak ses yok görmüyorlarmı takımın halini
  • Kupa finalinden önce oyuncuların oynayacağı son maç bu değil mi ? Hangi akla hizmet forvet yedek kanatlar yedek defans yedek ?

• aziz başkan kral adam bir kere geçen günkü cska maçında paralel yapıyla savaşmak için nasıl sahaya inip adamlara bağırdı gördünüz bide hala istifa etsin diyorsunuz ayıp ayıp.
  • Gerçekten anlamıyorum kovmak neden bu kadar zor. Prensip desek en büyük kulüpler bile yeri gelince kovuyor kim olursa olsun yok 2 milyon yok 3 milyon tazminat varmış 1 milyar küsür borsada değeri olan bir kulüp 3 4 milyona mı bakıyor. Saçmalıktan başka hiçbir şey değildir kesinlikle bahane bile olamaz. Nedir bu ısrar bir umut olsa ısrar edelim bir değişim gelişim inanç olsa tamam diyelim ama 3 4 maç iyi oynandı koskoca sezon başkada bir şey göremedik.
    Hala bu adamın olmasının sebebi nedir dandik bir Türkiye kupası mı ki öyle olsa bile bu kadar başarısız olan bir adama nasıl güveniyorsun da kazanacağına umut bağlıyorsun. Allah akıl fikir versin diyelim.
    3 4 milyonu düşünen bu yönetim caner Gökhan topal ile sözleşme sorunu yaşıyor ve bu adamlar giderse yerlerine alacakları adamlar 3 yıllık anlaşma ve bonservisleri ile birlikte 30 40 milyonluk bir maliyet olacak ama alamayacağı için daha kötü oyuncular alınıp kapatılacak. Bu kadar eksik varken takımda bu gibi kaliteli bir kaç Türk oyuncunu nasıl riske ediyorsun anlamıyorum anlamı olmayan şeyler yapılıyor. Gokhanı topalı caneri beğenmeyenlere de soruyorum 2 2.5 verseler yıllık 7 8 milyon masrafı olacak bu adamların ancak bu adamlar gidince yerine bu kalitede oyuncu alınabilecek mi ? Bu kadar sorun varken olmayacak tabiki de rest çektikleri adamlar topuz kadlec ba fabioano falan sanki rezil bir yönetim.

• kjaer, nani ve alvesin ayağı koptu sanırım oynamıyorlar...

Disiplinsizliğin diplerini yaşatıyor bize sağolsun. Biri ayak kırar, diğerleriyle sorun yaşar. Ulan herkesle sorun yaşadı be. Karaktersiz zaten ben size diyorum bu adam karakter yoksunu. Portodan katara gitmesinden belli paranın köpeği olmuş bir adamda karakter aramıcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Kupa finalinden önce oyuncuların oynayacağı son maç bu değil mi ? Hangi akla hizmet forvet yedek kanatlar yedek defans yedek ?

Takım içinde bir şeyler olmuş gibi geliyor hocam bana kjaer, nani, vanpersie, volkan hiçbiri yok.
  • bari yenilelimde kupon gelsin
  • Fenerbahçe bitmiş olum. Gerçi bunu uzun süredir hepimiz biliyoruz. Bir adamın oyuncağı olmuş. Şu rezalete bakın şu takımda ki başıboşluğa bakın. Gs ile kupa finalini de sallamıyor demek ki bunlar. Disiplinin D's, kalmamış. En ama en iyi futbolcularımız küstürülmüş. YOk abi. Kim kurtarıcakbu Aziz'den bizi. Ben hala bir kurtarıcı bekliyorum... Futbolda Türkiye'nin en büyük marka değeri olan takımız, Gençlerbirliğin'den farkımız kalmadı.
  • Oooooo vitor pereira
    Hocam winner siz anlamazsiniz .ss

• smartsmart S kullanıcısına yanıt
    ama biz koyun olduğumuz için kimse çıkıp ne olduğunu açıklamıyor
    aziz başkan çok yaşa
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Bize müstehak. Keşke bizde de Ultraaslan gibi yek bir grup olsa. Taraftar birleşebilse. Tepki koyabilsek zımba gibi. Bütün bunları birinin örgütlemesi lazım. taraftarı birleştirmesi lazım. Gerçi Aziz engel oluyordur abi yıllardır. Adam tam bir Fb düşmanı. AnadoluGfb baklava ile ikincilik kutladı... ALİ KOÇ geliyorsan GEL ARTIK ...
  • şu maça bile souza topal çıkmış

neyse winner sonucta vardır bi bildiği
  • Aziz yazin 2 3 bitik yildiz alir yine aziz baskan diye coşarsiniz

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.