Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.823.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gs isterse 50 tane atsin , Osmanlı bi tane yemesin de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eastwood222 kullanıcısına yanıt
    Hocam farkında mısınız bilmiyorumda başta çapsız birisi var.. Takımdaşlık olgusu yok..Sözleşmesi bitenler eşyaları toplamış.. 4-5 yıldız oyuncun küstürülmüş..Çok umutla beklemeyin derim..Kazanırsak kupa kupadır kaybedersekte Vitor gidecek..İnanın kupa alınca kalacaksa almayalım kupayı Gs nasılsa 1 sene gitmicek
  • Geçen sene transfer sezonunda buralardaydim. Bu sene de buralarda olurum ama artık fazla yorum yapmıyorum. Bakalım ne olacak. Merakla bekliyorum. Bu sene sadece olanları izleyecegim.

• Kaybedelim şu ztkyı

• Achilles. kullanıcısına yanıt
    hocam yazdıklarından bakılırsa 0-6 yaş grub undasın galiba.
  • Gs 25 atsada fark etmiyor, Osmanlı 1-0 önde:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta 7 gol yiyen Trabzonspor, bugün de Kasımpaşa karşısında 6-0 yenildi. Ersun Yanal ne kafa ile gitti acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brkfba7171

Hocam farkında mısınız bilmiyorumda başta çapsız birisi var.. Takımdaşlık olgusu yok..Sözleşmesi bitenler eşyaları toplamış.. 4-5 yıldız oyuncun küstürülmüş..Çok umutla beklemeyin derim..Kazanırsak kupa kupadır kaybedersekte Vitor gidecek..İnanın kupa alınca kalacaksa almayalım kupayı Gs nasılsa 1 sene gitmicek

Hocam katılıyorum dediklerinize. Takımdan fazla beklentim yok. Hatta seneye şampiyon olsak dahi ben tam anlamıyla mutlu olamayacağım. Yönetim,zihniyet değişmediği sürece istikrar olmayacak çünkü. 1 ileri 2 geri. Bırakın yönetimi belkide hoca bile değişmeyecek Bana görede kupanın aman aman bi önemi yok ama yinede son maç artık. Hem açık kanalda. Takıma pek bi katkısı olmayacak ama seyir zevki için bi taraftar olarak galibiyet istiyorum yine de

Yenilelim Vitor gitsin diyenler var. Aziz Vitoru son maç öncesi pohpohlamak için "kazan ,göndermeyim" seni diyordur. Final sonrası kazansakta kazanmasakta bence her türlü gidecek. He ama hangi TD hangi oyuncu gelirse gelsin gelecek sezon fazla beklentim olmayacak. İstikrar olmaz çünkü bizim kulüpte. Aziz Bey sağ olsun.

@FBurock67

Aynen 1-0 bitti bitecek bakalım

• Vitor Pereira kalsın diyen arkadaşlar, yapmayın gözünüzü seveyim. Ben de her sene teknik direktör değişmesine karşıyım ama bu adamın çok tecrübesiz ve yeteneksiz biri olduğu çok açık. Ayrıca istediği oyuncuları alırsak takım batar da Vitor Efendi aldırdığı adamlarla komisyonunu bir güzel yer. Josef, Fabiano, Ba berbat birer örnek değil mi önümüzde?

• Haftaya Gs'yi yenemez isek Kjaer dışında herkes gidebilir.
  • Allah bin belanı versin senin diego gibi. Senin de seni getirenin de hâlâ ısrarla oynatanın da. Defolup gidin tez zamanda yeter be. Midem bulanıyor artık aziz, vitor, diego, alves gibi hainleri görmekten.
  • Gs elimize düştü,ulan tüm sezon ağzımıza ettiniz bari şunları madara edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mourinho geliyomus gelmeden pilavliyi hazirlayin demis azize

• ortada vitorcu kalmamış la şu takıma bak ne hallere düştük
  • gs ye vurmak farz oldu tek isteğimiz var kupayı geçtim bizim yerimize boştan avrupaya gidenleri 2 sene avrupadan men edelim.
  • Nani de, Rvp de diğerleri de bu herif olmasaydı krallar gibi oynardı bu takımda. Açık ara farkla da şampiyon olunurdu.

Adam 40-50 milyon euro harcanmış takımı sabote etti bildiğin. Oyuncuları küstürdü basıp gidecek. Bu kadar parayı kolay kolay harcayamayacağız bir daha. Bu herife rakip takım 3-5 milyon euro ateşlemiştir. Hala nasıl gitmeyecek denebiliyor ben anlamıyorum. Bu adamı tazminatı neyse verip göndermemiz lazım.

Bu çapsız için Caner'i Gökhan'ı Topal'ı yakarlarsa seneye şampiyon falan olamayız biz. Siz de gaza gelip tüm tecrübeli Türkleri göndereceksiniz takımdan, kim abilik yapacak kim ruhunu koyacak ortaya ? Ülkeye yeni gelmiş topçular mı ?
  • kupa gelse de gelmese de VİTOR kapıya konmalı.

• İddaacılar Fener'e çok pis sövmüştür he 2-2 ne la, bırak bari Sivas yensin zaten düştüler, yazık be adamlara. Niye son maça asılırsın anlamam.
  • aatif chahechouhe bir gol daha atsa aziz yıldırım onu fbye alırdı çünkü aziz yıldırım olmak fenere gol atan topçuları toplamayı gerektirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

İddaacılar Fener'e çok pis sövmüştür he 2-2 ne la, bırak bari Sivas yensin zaten düştüler, yazık be adamlara. Niye son maça asılırsın anlamam.

Aynen hocam sivas yense yasiyacaktim

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.