Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.823.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serdar Aziz‚ Jores Okore‚ Caceres‚ Skrtel‚ N'koulou stoper adayları imiş.
    Agger ise menajerler tarafından önerilmiş.

Antudan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kupayi insallah kaybederiz şaka maka bu anten gitmicek yoksa, baskan desen dert hoca desen dert. Aziz+DivanKurulu+Vitor+VolkanDemirel'i bu kulupten 2 seneligine söküp at Uefayi almazsak bende bisey bilmiyorum.

• GnCfNrLi kullanıcısına yanıt
    Burun kıvıranları zaten ben hiç anlamadım da. Onlardan biri değilim yani net olarak söyleyeyim. Geldiği ilk günden beri sövüyorum kendisine. 1 tane iyi mücadele edip formanın hakkını verdiği maç yoktur. Aksine takımı uğrattığı zararlar, hainlikler çoktur. Bu kadar sorumsuz, kabiliyet düşmanı, pas atarken bile topa değil gülleye vurmuş gibi yere düşen bir topçu olamaz.

Diego, alves , vitor gibi hainler yüzünden 2 koca sezon hiç oldu, büyük hayal kırıklığı.
  • Sar oradan bir Agger-N'koulu paketi hocam :)

• Beyler özeti izledim. Beykan fena değil. Sow tarzı kullanabiliriz. Sol forvet tarzı.

• mourinho gelebilir mi ya imkansız bence.yine kaldık vitor a
  • Beyler Sinan Engin Vitor Vitoroğlu kesin kalıyor dedi. Ne diyonuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hadi Gökhan'ın Topal'ın yaşı var ama adam gül gibi Caner'i yok etti ya. Hala bu adamı nasıl takımda tutabiliyorlar ?

• Donis Avdijaj çökün bu çocuğa sözleşmeside bitiyor yaş 19
  • Bence Vitor takımı defansif oynatmak zorunda kaldı. Adam ilk geldiğinde önde basan hücumcu bir futbol istediğini söylemişti. Ama kadrona bi bak. Takımda savunma hattında savunma yapmayı bilen kim var? Kjaer ile Gökhan sadece. Caner mi Hasan mı Şener mi Kadlec mi Alves mi Ba mı kime diyebilirsiniz tamam bu adam banko sağlam savunmacı diye? Orta sahaya baksan Diego hariç yine herkes savunmaya yönelik.

Souza-Topal olayını eleştiriyor herkes, ben de 2 ön liberoyla oynamayı eleştiriyorum ama Ozan'ın iyi oynayamadığı Diego'nun çöp olduğu bi kadroda çok da rahat tercih yapamazsınız.

BJK nasıl yapıyor diyecek olursa BJK'ta Sosa, Oğuzhan gibi yaratıcı orta saha oyuncuları var. Bizde nerde bunlar? Ayrıca BJK'ın oynadığı futbol da olması gereken futbol değil bakmayın cümle alem biliyor BJK'ın GS ve FB bu kadar kötü diye şampiyon olduğunu. Boş yere UEFA'da daha gruplarda ezilmedi.

Futbolcular kadar Vitor'un da hatası var ama asıl hata yönetimde. Yönetim transfer yapmayı bilmiyor. Allah aşkına buyrun bakın şu alınan adamlar ne sağladı takıma?

Issiar Dia 6.5 M €
    Miroslav Krasic 7 M €
    Miroslav Stoch 5.5 M €
    Emmanuel Emenike 9 M €
    Reto Ziegler 1 M €
    Henri Bienvenu 4 M €
    Serdar Kesimal 5 M €
    Sezer Öztürk 3 M €
    Orhan Şam 3.5 M €
    Michael Kadlec 4.5 M €
    Mehmet Topuz 9 M €

şu 5 yılda yapılan transferlerde şu oyuncular ne verdi takıma? Kim veriyor bu 58 milyon €'nun hesabını? Ki Holmen gibi Diego gibi bonservissiz alınıp boş yere maaş ödenenler de var. Ve unuttuğum kim bilir kimler

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Beyler kupayi insallah kaybederiz şaka maka bu anten gitmicek yoksa, baskan desen dert hoca desen dert. Aziz+DivanKurulu+Vitor+VolkanDemirel'i bu kulupten 2 seneligine söküp at Uefayi almazsak bende bisey bilmiyorum.

Fark yememiz lazim

Aziz in de gitme ihtimali icin sart

• Vitor kesin kalıyor galiba. Seneye kimse izlemeye gitmiyor.

• Fortescue kullanıcısına yanıt
    Ziegler ile Stoch ne verdi bu takıma diyorsunuz. 3 Temmuz sonrasını izlemediniz sanırım. O sezon şampiyonluk son maçta kaçarken Stoch'un emeği vardı. Keza Ziegler yürekten oynadı. Gözyaşlarına boğuldu bu takım için. Haksızlık etmemek gerek. Dia'da çok iyi oyuncuydu bana göre.

Ozan milli takımda iyiyken bizde neden kötü bunu sorgulamak gerek önce. Topal Ozan Alper çıksaydı ozaman gerçek Ozanı görürdük. Adam ısrarla Ozanı 10 numara gibi oynattı. Ozanda 7 M nun verdiği baskıyla bocaladi. Güven asilayamadi hiç.

Topal-Ozan-Alper-Nani-Volkan orta sahası en az BJK'nin kadar ofansif katkı yapar. Defansif olarakta daha iyi. Bu orta alanı birkere deneyemeyen adamdan hoca olmaz. Souza-Topal'i bozamayip üstüne Ozanı oyuna alan adamdan hoca olmaz.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tek kurtulus ölüm az kaldi olecek yakinda 5 sene sonra artik yaşlilik belirtileri baslar, tahminen 10 sene sonunda bundan kurtuluruz hayirlisiyla, neyse sayili gun cabuk gecer derler

• hayırlı olsun seneye 10 bin ortalama yine kanser yine şamp kaçar
  • Vitor denen kişi seneye takımın başında kalırsa tek bir kuruş vermem maçlarını da izlemem yetti artık. Hala işin oyuncu da olduğunu sanıyor bu gerizekalılar biraz mantıklı olun hiç mi futbol izlemiyor bunlar en kötü bizim ligde senolu görün her sene gittiği takım hücum oynuyor. Gol kralı onun takımından çıkıyor. Kör müsünüz nedir bu valla sabır kalmadı imza falan toplayalım. Change.orgda bir imza kampanyası başlasın anlayan birisi yapsın.
    İyi teknik direktör her oyuncudan verim almasını bilir sistemini oturtur. Ama bunu anlatamıyoruz olmuyor. Yapmayın transfer de istemiyorum adam gibi bir teknik direktör gelsin yeter ki.
    Çok ciddiyim Change org da bilen biri başlatsın Ilhan eksiogluna diğer aklı başında sosyal medya kullanan kişilere ulaştıralım.

• Arkadaşlar hala oyuncu konuşmayın görmüyor musunuz olanları oyunculuk bir şey kalmadı. Kim gelirse gelsin fark etmez. O çapsız 100 puanla şampiyon yapsanada fark etmez bu oyun bu futbol ile olmaz olamaz.

• Euro 2016 bitmeden transfer olmaz heralde bu sezon,çarık çürük ne iteleyecek menajerler acaba merakla bekliyorum.
  • Aziz ve Pereira bugün de ölmemiş

• Bizim taraftar boyle koyun gibi olursa daha cok sampiyonluklar hediye ederiz rakiplerimize, bjk bugun sampiyonluk kutlamasi mi yapti sokaklarda, sende bagdat caddesinde aziz aleyhine tezavhurat yap, hep sessiz kal hep sessiz kal nereye kadar, adam yüz buldu bi kere, kulübü sirketi gibi kullaniyor.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.