Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.823.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Nani kesin gitti mi? Daha bir sene olmadı ya. Hatırlarsınız burada olanlar. Nobetlese Nani geldi mi diye beklerdik. Sahuru Nani ile yapar Orucu RVP ile açardık. Nani uçakta mi diye THY'ye mesaj atacak kadar eğleniyorduk. RVP gelince hiç birimiz uyuyamadık ya. Uçağı takip edecek kadar heyecanlandık. Terrenao Capsleri ile eğleniyorduk. Geçen yaz bizim için rüya gibiydi. Sanki modern , Avrupai bir kulüp yapısına dönüyor gibiydik. Artiklardan temizleniyordu sanki takım. Sempatik bir takım olmaya başlamıştık. Shaktar maçlarını kaybettik belki ama umut doluydu içimiz. Kötü de oynamadık o maçlar. Ama Aziz denen varlık işin içine girip yine her şeyi berbat etti. Tüm antipatikligi ile klasik sevilmez Fenerbahçe yaptı bizi. Belki yazın ki düzen devam etse şampiyon olabilirdik. Şampiyon olamayadabilirdik. Ama sevdiğimiz bir düzen vardı. Şimdi ise diktatör yonetimindeyiz tekrar. Allah bu günlerden bizi kurtarsın. Iyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

sana ne denir ki.

Destekliyorum var mı ötesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Arkadaşlar Nani kesin gitti mi? Daha bir sene olmadı ya. Hatırlarsınız burada olanlar. Nobetlese Nani geldi mi diye beklerdik. Sahuru Nani ile yapar Orucu RVP ile açardık. Nani uçakta mi diye THY'ye mesaj atacak kadar eğleniyorduk. RVP gelince hiç birimiz uyuyamadık ya. Uçağı takip edecek kadar heyecanlandık. Terrenao Capsleri ile eğleniyorduk. Geçen yaz bizim için rüya gibiydi. Sanki modern , Avrupai bir kulüp yapısına dönüyor gibiydik. Artiklardan temizleniyordu sanki takım. Sempatik bir takım olmaya başlamıştık. Shaktar maçlarını kaybettik belki ama umut doluydu içimiz. Kötü de oynamadık o maçlar. Ama Aziz denen varlık işin içine girip yine her şeyi berbat etti. Tüm antipatikligi ile klasik sevilmez Fenerbahçe yaptı bizi. Belki yazın ki düzen devam etse şampiyon olabilirdik. Şampiyon olamayadabilirdik. Ama sevdiğimiz bir düzen vardı. Şimdi ise diktatör yonetimindeyiz tekrar. Allah bu günlerden bizi kurtarsın. Iyi geceler.

dostum o günlere aldanan bizde hata. tamam çok güzel işler yapıldı büyük ses getirdi falan ama başımızda aziz vardı be abi. adam çok güzel uyutuyor hakkını verelim. 2014 şampiyonu kadroyu ismailin eline verdiğinde başladı bütün hepsi. sonumuz hayır olur inşallah çözümü basit futbol izleyen Fenerbahçeli olan olmayan herkes biliyor bunu fakat olmayacak. herkese bunu bilerek tuttuğu takımı desteklemesini tavsiye ederim kendini boşa harap etmiş olur olanların arkasından ağlayarak. olanların sebebi belli sonucu belli kahrını da kimin çektiği belli. monarşinin son bulması dileğiyle, iyi geceler.

• Keşke şike haberleri çıktığında arkanda durmasaydık be başkan bu günleri göreceğimi bilseydim aziz yıldırım diye bağırmazdık be sokaklarda.
    tüm bu direnişin sonucu bu mu olacaktı biz seni başımızda tutmaya davaya karşı direnmeye çalıştık sen tepemize çıktın diktatöre dönüştün.
    19 senelik başkansın Fenerbahçeye daha avrupa kupası getiremedin.
    Galatasarayı kendi takımından daha fazla şampiyon yaptın.
    Kulübün efsanesi olan herkesi kovdun madara ettin.
    Sana muhalif olan isimleri külüpten ihraç ettin.
    Sahip olduğun o yüce başkanlık makamını kendi heveslerin için kullandın.
    kongreyi kendi kahvehanene çevirdin.
    Türkiyenin 4te 3ünü bize düşman ettin.
    Milyonlarca kişinin parasını emeğini sevdasını çöpe attın saçtın savurdun.
    Her sene başarısızlıkta başka birilerini sorumlu tuttun bir kere de hatayı kendinde aramadın.
    Arsalar alıp durdun kulübü inşaat şirketi gibi yönettin.
    Futboldan anlıyorum deyip 20 senedir bizi tesadüf başarılarla yetindirdin.
    Taraftarı her şampiyonluktan sonra parmağında oynattın.
    Ancak yeter be başkan ömrümüz senin bu yanlışlarını izlemekle geçti.bırak sen de kurtul biz de kurtulalım.yapamıyorsun işte şu işi anla artık!

• phoenıx39 kullanıcısına yanıt
    06 yas grubundaki birisine hocam diye mi hitap edersin

• Böyle bir şey gerçekleşirse benden bu kadar abi. Seneye ligi takip etmem. Aziz Yıldırım gidene kadar da görmezden geleceğim çok sevdiğim Fenerbahçe'yi. Aziz paralı azizbahçelilerine 5 defansif orta saha daha alarak seyir zevki yaşatsın. hoca bilimsel yontemlere, laktak testlerine, kondisyon yüklemelerine inanmadığı için yine 15in üzerinde adele sakatlığı olsun sezon içinde oyuncularda, kupalarda vitor süzmesi hakem tarafından atılsın, en iyi oyuncular küstürülsün, kaçırılsın. Geleceğin kadrosunu kurmak bir yana, elimizdeki de mahvolsun. Sezon hüsranla bitince de Aziz ve onun yağcı köşe yazarları ''Şampiyonluk önemli değil'' diye algı peşkeşi çeksin.Seneye aynı şeyleri bir daha yaşayalım. Yok abi yok. I'm so fu*king done.
  • Aziz Yıldırım asla taraftarın istediği şeyi yapmaz. Senelerdir bir öğrenemediniz bunu. Vitor Pereira'yı sevin ki kovsun Aziz Başkan'ım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Herkese inat Aziz başkan

Bir lord joker degildin olamazsin kasma...

• Azız bey lütfen gıtsın artık bu takımdan. YETER

• Beyler Allah için bu adam kendini sadece stada beleş girenler dışında desteklemeyen olmadığını bilmiyor mu? Birisi de başkanım taraftarın canına tak etti demiyor mu? Nedir çektiğimiz bizim,elle tutulur hiçbir başarımız yok, koskoca FB'nin 19 yılda 6 şampiyonluk nedir şaka mı bu ?

Adam sürekli Topuk yaylası yaptım, tesis yaptım diye kükrüyor sen değil biz yaptık onu biz! Anla artık her sene forman alınmasa boş tribünlere oynasan kim yaptıracak nasıl yapacaksın! Emeklerim haram olsun. Adam bizi biliyor; kongrede 2 Atatürk'ün askerleriyiz, Fenerbahçe laiktir, Cemaat,3 Temmuz diyor tav oluyoruz.

Tarihin gördüğü en tilki adamlarından biri bu adam yeter ne olur kanmayalım artık, ben almayacağım sizde transferlere kanıp forma almayın bedeli ne olursa biz ödeyeceğiz, o 2 gün sonra bırakır başkanlığı çilesi biter ama bizim çilemiz devam edecek. Ne olur ürün almayın, kombine almayın, anlasın kulübün sahibi kim.

• Fenerbahçe koltuğundaki para, güç, yetki Aziz'in kafasını zehirledi ve biz bunun olmasına izin verdik maalesef. Yargıtay karar verse bile Aziz'in gitmeyeceğini düşünüyorum, bu da muhaliflerin harekete geçmesine sebep olabilir..

• Aziz ve vitor kaldığı sürece basketbolu takip ederim herhalde.

• Ya bu vitor gerçekten hoca falan değil ya. Sezon başında 4-4-2 oynatmaya kalktı bir de 2 tane ön libero ve kanatlarda nani ile falan.Kaç ay böyle zamanımızı yedi.Daha sonra manevi evladı diegoya yer bulamayınca eski taktiğimize döndük daha sonra aylarca aynı formasyonla oynadik. Yav arkadaş bi adamın oyuncu değişikliklerinin dakikasi bile değişmez mi ya. Skora ihtiyacimiz olan maclarda josef ozan topal'a dönmesi mi dersin aylarca rvp'yi hazir hale getirememesi mi dersin Caner'in yerine H.ali'yi mi tercih etmesi dersin bütün sezon bunlar başımıza dert oldu. Bir de inatçı çıktı çingene herif.Sezonun formalite maçında bile topal-souza'yı oynatmak mesajdır bana göre. Seneye de böyle olacak orta saha alışın demeye çalışıyor bizim slimfit beyinli hoca bozuntusu. Ne yapıp edip göndermek lazim bu hoca bozuntusunu daha fazla zarar vermeden. Çok mu zordu sene başında orta saha almak ya? Madem ozan alınacaksa souza için neden 8.5 m verildi? Souza'ya asla kötü futbolcu demem ama ne gerek vardı almaya. Hadi buralari geçtim yahu kardeşim neden devre arası transfer yapmıyorsunuz ya. Yeterli değil işte kadron. "Önümüze uygun fırsat gelirse değerlendiririz" türkiye'de her sene şampiyonluğa oynayan takımın yoneticisinin sözü olabilir mi? Kardeşim sağda solda afedersiniz bir yerlerimizi yırttık orta saha diye. Hicbirsey bilmiyorsan kiralama denilen bir olay var neden kullanmiyorsunuz? Terraneo da gidince bizim transferler yılan hikayesine döner. Nasıl mı? Aklınıza cardozo ve belhanda'yı getirin aynen öyle işte. O "pürüzler" kalkmadı hiçbir zaman ve bu sene de kalkmayacak. Yanınıza stres topu mu alırsınız ne yaparsınız bilmiyorum ama bu sene de sinir harbi geçirmeye hazır olun..

• Aziz bey gitmeyene kadar o gelmis bu gitmis hic onemli degil arkadaslar. Eger gitmezse seneye 2.bile olamayabiliriz ama giderse guzel gunler bizi bekliyordur

Mayisin 3.haftasi gidecem demisti sozum soz demisti de aziz bey işte sasirmamak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Herkese inat Aziz başkan

Bir lord joker degildin olamazsin kasma...

Benim öyle bir derdim yok, desteklediğimi söylüyorum.

Saçma sapan mesaj atmaya gerek yok.
  • %75 pereira kalacak geçmiş olsun 1 sene daha kanser olmakla geçecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Bu sene evet kotu sezon gecirdiniz ama bu adamda ayni hatalari diger sezon yapmaz ders almistir diye dusunuyorum

Nasılda korkuyor bizim çapsız gidecek diye.

• Aziz yıldırım hala taraftarları transferle kandırabileceğini mi sanıyor acaba anca anadolu gfb yi kandırır. Vitor gitmeden olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sezon bana en derin duyguları yaşatan maç cska moskova maçı oldu.Ama futbolda değil tabiki basketboldaki maçtan bahsediyorum.20 puan farkla çok iyi bir takıma karşı hırsı,mücadeleyi fedakarlığı gördüm.Gözlerim doldu.Varsın 2. olsunlar canları sağolsun.
    Benzer bir durumu futbol takımının herhangi bir maçında yaşayabilen var mı bu sezon?Ben tüm maçları izledim.Bana olmadı!

Bjk şampiyon oldu .Helali hoş olsun.Gelelim bize:
    Çok genel konuşacağım.Aksini idaa edenlerle detaya ineriz:
    Aziz Yıldırım'ın 30 yıl geriden gelen futbol mantalitesi olduğu sürece biz finallerde kaybetmeye mahkumuz arkadaşlar.Bu artık
    gün gibi ortada.Kulüpte her anlamda başarılı kim varsa ,taraftarın sevdiği kim varsa ben daha iyisini yaparım egosuyla gönderdi Fenerbahçeden.Sonrasındaki tablo ortada.Ersun hocanın tıpkı Alex gibi saçma sapan bir nedenle gönderilip yerine 3.lig takımının bile emanet edilmeyeceği İsmail'in getirilmesi daha sezonun başında bağırıyordu başarısızlığı
    Şimdi vitor denen bir futbol cahili var ortada.İsmailin Portekiz versiyonu.Al birini vur ötekine.Cümleler bile aynı.Sivas maçı açıklamasına bakınız vitor beyin ''2-0 'dan 2-2 yapmak kolay iş değildi''
    Bunun Türkçe'si nedir biliyor musunuz dostlar? Böyle büyük bir kulübün taraftarına küfürdür , küfür!
    Daha gidip gitmeyeceği belli değil.Kalırsa sakın şaşırmayın
    Şampiyon hocaları gönderip 2.olanları takımda tutmak ancak bizim başımızdaki futbol zihniyetindeki şahsın marifeti olabilir

Seneye Aziz yıldırım bırakmadıkça isterse morinho'yu messi'yi getirsin en az sezonun ilk yarısı için benim bireysel olarak yapacaklarım şunlardır (ilk yarısı diyorum çünkü ilk yarısında mucize gerçekleşir de rakipleri eze eze yenen bir Fenerbahçe görürsem 2.yarıya fikrim değişebilir.Ama şu an böyle):
    1.kendi bütcemle bu yılki şampiyonluk için 700 tl fenerium harcaması ayırmıştım.Artık kuruş bile yok
    2.Lig tv yok
    3.Stada maça gitmek yok
    4.Hergün kastığım yandex'e girmek yok
    5.Kiğılıdan alışveriş yok

kısaca Fenerbahçeye direkt veya dolaylı yönden kuruşumun gideceği hiçbir düzenlemede ben yokum!
    Hayırlı cumalar herkese

• Gökhan Gönül'ün kulüp içinde kendi ağzından alınan ifade "Bitmiş adam (Diego) oynamadan 3.5 alıyor. Biz kendimizi yırtıyoruz kulüp adamların yarısını reva görüyor." Yazmış biri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.