Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.823.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes her yerde veryansın ediyor. Twitterda söven sövene. O kadar takipçileri olan gruplardan biri de demiyorki gelin Bağdat caddesinde protesto yürüyüşü yapalım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • percy444loraine kullanıcısına yanıt
    herkes anlamsızca kupa maçının sonucunu bekliyor hocam böyle bir saçmalık yok.
  • Vitor Pereria'yı çok sevdiğimden değil ama bence artık bazı şeyleri adet haline getirme zamanımız geldi. Takımlarda maalesef 2 seneden fazla hoca duramıyor artık bunun değişmesi gerektiğini düşünüyorum.

Kafanızda bu seneyi bir düşünsenize Fenerbahçe Shakthar maçlarını iyi defans yapamadığı için sürekli hucuma çıkmak istediği için kaybetti. Daha sonrasında 1-0'ların takımı olduk. Sonra üstüne biraz daha bir şeyler ekledik ortalama bir takım olduk. Onun da üstüne bir şeyler ekledik son 5-6 haftada daha toplu çok gol atan ve az gol yiyen bir takım olduk. Aslında Peraria kötü bir teknik adam ama kendini kesinlikle geliştirdi ve doğru oyunu buldu ama maalesef geç oldu bu sistemi geliştirip işe yarayan oyuncular seneye alınırsa problem olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

azizin gitmesi icin devrim tarzi biseyler yapmamiz lazim sanirim. boyle bir dikta rejim kolay yikilmaz

V for Azizetta
  • Biz bu yüzden iflah olmayız fazla iyimsersiniz hocam bu kadar hemen aa 2 maçta 4 gol attık takım oturuyo dediniz trabzona mersine 4 gol atınca hemen pereria iyi teknik adam demeye basladınız o trabzona kasımpasa 6 antalya 7 attı pererianın basarısı değil o hocam gördük dişli takımlara da atsaydı toparlanmadı fenerbahçe son haftalarda normal yani 4 gol atması pereria gidip kjaeri felan çıkarıyor burda millet yazdı ne yapıyo bu adam diye pereriaya güvenilmezzzz gönderilmeli eğer seneye kalırsa gör sen neler oluyo toplar kendi adamlarını takıma gs gibi oluruz souzayı gördük düz bir futbolcu 2-3 m fazla verip adam gibi ofansif orta saha alırdık mehmet topal tek dos yeterdi
  • 2 yıldır teknik direktör müsveddeleriyle ne hale geldik. Yıldız topçu değil adam akıllı, kulübe yakışan bi teknik direktör istiyoruz.

ya bu kadar basit ya böyle bir şey yok elimiz kolumuz bağlı hissediyoruz yokmu baş kaldıracak bir taraftar gurubu aziz aleyhine kadıköyde yürüyüş yapıcak valla binlerce kişi gider benim gibi
  • Aslında her şey o kadar kolay ki

Caner,Topal,Gökhan 500bin fazla ver,Pereyraya da 2milyonunu ver yolla,3 4 milyon kaybın olur ama sana en az 10bin kombine olarak geri döner.Bu sene 40bin satıldı,eğer hoca kalırsa ve bu üçlüden kayıp olursa 20bin bile satamaz,stad seneye boş olur.Ben de 2 kombine sahibiyim ve yenileyip yenilememe kararımı sadece buna bakarak vereceğim.
  • Vitor şampiyon olmuş olmamış sorun o değil, kendisi iyi bir teknik direktör değil. Ne adam idare edebilme yeteneği var ne de oyunu okuyabilme yeteneği. Ben istikrar istemiyorum kardeşim. Bu koltuğu hak etmeyen defolsun gitsin ya o zaman ismail kartal'la devam etseydik ne diye para harcadık bu adama
  • Haksızsınız diyemem yazdıklarınız tabi ki doğru ama ne bileyim başka bir teknik adam gelincede Peraria'dan çok farklı olamıyor ki yine '' ilk sene daha alışamadı-yapamadı-toparlayamadı-'' deyip deyip kupaları maçları kaybediyoruz.

Sürekli olarak bu saçma stresi yaşayacağımıza ne oynattığını bildiğimiz adamla devam edelim diye düşündüm. Ama fark ettim ki benimki de gereksiz bir zorlama olacak sanırım.
  • Topal kalmış.Caner bu hafta sonu inter'le imzalar biz teklif yapmazsak.

Bnce Gökhan euro 2016'ya bizle anlaşmazsa takımsız gidip avrupa şansını dener bi olmadı Bjk'ye gider yıllardır bek arıyorlar bonservizsiz alırlar.Aslında bekler üzerine kurulu sistem kötü oldu bizim için Aykuttan beri her takım oyun şablonumuzu ezberledi beklerden içeri orta sallamak Caner kalsın Gökhan gidebilir bence bu kadar Fenerbiçin ölürüm falan diyen adam bu kadar para için gidiyorsa ona kmseden hayır gelmez.vitor ve aziz gitsin hele bi ona göre klüpte her şey belli olacsk yoksa taraftar heycanını yitirdi artık gs gibi 10bin kişiye oynar takım bence.

Luce zenit'e gider oğlu için ısrarcı olmazsa bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocayı seviyorsun yollanıyor,hocadan nefret ediyorsun kalıyor,Fenerbahçeli olmak bunu gerektirir.
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, kendimi bildim bileli bi zico var bi de ersun yanal,gerisi boş. Diktatorun fevri hareketleri yüzünden ne hale geldi kulüp. Alexten,emreden sonra 3reyizimizden en az birini de kaybedicez gibi görünüyor

• Hazır twente küme düşmüş , ziyech bağlasan durmaz , 9-10 verip kapalım şu adamı be 33 maç 17 gol 12 asist

• Nani Ferrari'sini Portekiz'e naklettirmiş gidiyor sanırım.
  • ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    Aziz'i devirip paralı köpekleri tasfiye edecek cunta rejimi şart. Adam kulüpteki bütün mevkilere sızmış saltanatı devirmezsek çok geç olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Nani Ferrari'sini Portekiz'e naklettirmiş gidiyor sanırım.

tatil,ziyaret falan olamaz mı acaba? Gerçi gidiyorsa iyi olur farketmez topu ezmekten başka pek bir işe yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Nani Ferrari'sini Portekiz'e naklettirmiş gidiyor sanırım.

tatil,ziyaret falan olamaz mı acaba? Gerçi gidiyorsa iyi olur farketmez topu ezmekten başka pek bir işe yaramadı

Tatil için bu zahmete gireceğini zannetmiyorum Portekiz adamın ülkesi sonuçta belli ki Türkiye'den taşınma hazırlıkları yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: meXel_

Hazır twente küme düşmüş , ziyech bağlasan durmaz , 9-10 verip kapalım şu adamı be 33 maç 17 gol 12 asist

adamın piyasa değeri klubün 1/3'ü kadar , o gidince takım acaiyp değer kaybedecek
  • meireles'in dün ki golden sonra sevinmesinin nedeni artık takımla yollarının ayrılıdığı için mi yoksa sivası kümeye yolladıkları için miydi acaba?
  • Beyler teknik direktör farkı denen bir şey var. Aykut Kocaman'ın bıraktığı sezondaki kadro ile Ersun Yanal'ın oynattığı kadro çok mu farklıydı?
    Aykut hoca iyi teknik direktördür orasına bir lafım yok. Ancak Aykut Kocaman tam bir anadolu kulübü edasıyla futbol oynatıyordu defans defans defans. Ha bak bu oyun Konya'da tuttu, ama Fenerbahçe'de biz bunu istemiyoruz. Ersun Yanal geldi aynı kadro ile neler yaptık. Çünkü biz hücum futbolu parçalayan bir takım istiyoruz. Benim diyeceğim takıma iyi bir teknik direktör lazım.

Ek olarak Aziz Yıldırım'ında bırakması gerek. Çünkü olur da gelecek olan teknik direktörü başarılı olur falan bizim başkan onu da gönderiverir.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.