Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.823.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes şuan vitorun kalmasına tepkili ama seneye biz vitor ile şampiyon olucaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su Vitor kaliyor yazisi resmen icimi daraltti gece gece sinirlendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyüp1907 E kullanıcısına yanıt
    Kendi taraftarına "ölsün de kurtulalım" şeklinde beddua ettirecek raddeye gelmiş olduğu halde hala burdayım diyecek kadar egoist, koltuk sevdalısı bir adam Aziz Yıldırım.
    Bence bir psikologa görünmesi hayrına olur benmerkezci bir yapısı olduğunu düşünüyorum belki de megaloman bile olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Euro 2016 bitmeden transfer olmaz heralde bu sezon,çarık çürük ne iteleyecek menajerler acaba merakla bekliyorum.

fenerbahçe ön eleme oynayacağı için sezonu erken açacak. o yüzden haziran ayı hareketli geçecektir. euro 2016'nın beklenmesi yönetimin basiretsiz tavrının göstergesi olur
  • Arkadaşlar artık ben adanaspor luyum. Kurtuldum aziz Yıldırım'dan. Inşallah seneye küme dusupte şu Azize muhtaç olmam

• emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam, seneye Vitor+Aziz isbirligi devam ederse ve bunu bile bile kombine alan varsa sampiyonluk kacinca uzulmesin cunku onlar kadar en az seninde corbada tuzun var. Gitmeyin maca abicim bi gunde evden izleyin, feneriumdan urunde almayin, adam anlasin.

• eğer aziz vitor kalacak kararı alırsa taraftar tarafından çingenesi ile beraber kovulur bu kulüpten savaş çıkar önümüzdeki sezon.
  • vitor kalacak ise Ersun hocayı niye yolladın? bu adam da kesinlikle kişilik bozukluğu var kendisinden öne çıkan isimleri diş geciremediklerini kovuyor. Kulübün menfaati için bırakmalı yoksa taraftar takımı bırakacak.
    Ha bu arada Ismail hoca niye kovuldu? vp ile aynı puanı daha güzel oyunla toplamıştı sebep neydi acaba?

• Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma ama biz FB taraftarlarindan bi mok olmaz, son macta 2 sampiyonluk kacti, yanlis hocalarla bile bile sezon tamamlandi ve sampiyonluk kacti sorumlusu kim tabikide Aziz, peki Aziz suan ne yapiyor hala daha FB baskanligi.

• 1 sene daha gidecek yemin ediyorum yazık günah.
  • Nani gidecek deniyorda yerini Feghouli ile doldurmayı düşünüyorlarsa büyük hata yaparlar...

Bu arada Hakm Ziyach ismi geçti bakalım, forumda çok isteyen vardı bu adamı. Ben hiç izlemedim ama
  • Kulübün menfaati için "yattım! aldım! kovdum! " diyorsan şimdi de menfaati için gideceksin ! Aziz Yıldırım'ın sorunları Fenerbahçe ile ilgili olduğu için değil, kişisel sorunlarından dolayı hala başkanlık yapmaktadır ve Fenerbahçe asolandır diğer isimler gelip geçicidir...
  • Ula ne var ne yok diye rastgele yorumlariniza baktim da ben dahi uzuldum durumunuza...

Yazdiginiz yorumlari aynen biz de gecen seneki transfer doneminde yazmistik, yani caresizligi...

Vitor kalirsa ben bile uzulurum lan sizinle derbi zevki denen bir sey kalmadi. Allah sabir versin cumleten.

Insallah siz aziz + vitor paketiyle; biz de dursun + liseliler paketiyle kurtuluruz bu caresizlikten.

• Transfer falan hepsi hikaye, çift hatta üç dos ile oynayan çapsız bir adam varken istersen dünya karması kur yine aynı tas aynı hamam devam edersin.

• Bu sene evet kotu sezon gecirdiniz ama bu adamda ayni hatalari diger sezon yapmaz ders almistir diye dusunuyorum

• Yönetim ne yapacak edecek bu takıma çok sağlam bir orta saha alacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Transfer falan hepsi hikaye, çift hatta üç dos ile oynayan çapsız bir adam varken istersen dünya karması kur yine aynı tas aynı hamam devam edersin.

Valla geçen sene sezon başında adam Diego'dan modriç yaratmaya çalışınca forumun geneli bayılıyordu. Geçeceksiniz bu işleri..

Vitor kalsın veya kalmasın bu takıma orta saha şart. Ben kalacağını falan düşünmüyorum ayrıca
  • Herkese inat Aziz başkan
  • nani 8 asist 9 gol falan yapmıştı galiba ligte bence çok iyi performans feguliden bu performansı zor görürüz
  • sana ne denir ki.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.