Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.823.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anlamadığım kupa gelirse kalacakmış slim fit. Ya senin sezon başında hedefin ziraat miydi? Ziraati alınca başarılı mı olmuş oluyon? Gerçekten bu azizin kafasını anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deseler taraftar olarak Vitorun tazminatini topliyoruz ve yolluyoruz bu sene Feneriumdan bir şey almam bütün parayı tazminat için veririm. Kulübe en büyük katkı olur.

• Vitor Pereira: "Önümüzde Şampiyonlar Ligi ön elemesi ve Türkiye Kupası finali var..."

geçmiş olsun beyler seneyede kepenk leri kapattık.
  • KANSEEERRR

Pereira: "Bu sezon yaptığımız hataları düzeltip önümüzdeki sezon daha güçlü olmalıyız."
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Allah bin belanı versin senin diego gibi. Senin de seni getirenin de hâlâ ısrarla oynatanın da. Defolup gidin tez zamanda yeter be. Midem bulanıyor artık aziz, vitor, diego, alves gibi hainleri görmekten.

Biz bunları yazınca millet burun kıvırıyordu...
    Şimdi dövünüp dursunlar.😂😂😂😂

• Sırf gs cezası azalsın diye kupayı da vermez di mi bu bunlar. İddaadan sadece bizim futbol maçından yattı kupon. Basketbolu, diğer futbol kulüplerini bile çözdüm ama şu bizim takımı çözemedim. Yazık ya çok yazık. İnşallah şl kalırız. Yemişim kupasını diyorum artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşıldığı üzere Vitor kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

Lig TV 2

hey allahım oyuncularınız kadar sizde görmemiş olduğunuz için buraya attığın bu mesajı normal buluyorum.Adamlar nerdeyse kupayı ikiye bölüyordu 4 bir yandan el atıyorlar tutmaya çalışıyorlar kaldırmaya çalışıyordu

8 yılda kaç şampiyonluğunuz var
    Şike sezonu olmasa 1

yav he uza + blok

• Evet anlaşılan Vitor'lu Aziz'li bir 2016-2017 sezonu yaşayacağiz kalirsa muhtemelen sezonu tamamlayamadan gider Vitor orasi ayri. Transferlerle gecistirirler su donemide Aziz beyde keyif cata cata Fenerin batisini izler. Son 6-7 sezondur hemen hemen her sezon kombine alir, formalari alir takimima destek olmaya calisirim ancak Allah şahidim onumuzdeki sezon Aziz Yildirim bu takimdan gitmedigi surece bu kulup icin tek kurus para harcamam. Sizlerde bilinclenin arkadaslar 20 yilda 6 sampiyonluk ne demek ya birak git bu takimi kardesim ya. Taraftari birbirine dusurdun, kulup efsanelerini, efsane adaylarini takim menfaatlerini dusunmeden yolladin en buyuk rakibine 4. yildizi taktırttin. Sen bu takima faydadan cok zarar getirdin birak artik kardesim ya

• FBurock67 kullanıcısına yanıt
    Troll mü Beni tanıyan tanır, sadece kendi forumumda değilim. Daha çok teknoloji bölümündeyim. Fenerbahçeli olduğumdan fikir beyan etmek istedim ve baktım ki herkes de benim fikrime ortak olan şeyler yazıyor. Gökhan Gönül değerli bir oyuncu fakat sözleşme imzalamıyor, bu da demektir ki sözleşmesi bitince serbest kalacak. Serbest kalmadan önce transfer edilebilirse en azından kasaya para eklenir. Mantıksız bir şey bulamadım bu beyanımda.
  • Pereira , İ.Kartal'dan sadece 2 gol az yedi, aynı attı, aynı puan topladı.
    Peki onca para nereye gitti ?
    Yönetim dahil herkes bi düşünecek.
  • Aziz Yıldırım şu anda ellerini sıvazlıyordur çünkü eline büyük bir fırsat geçti Fenerbahçe'nin yerine Avrupa'ya giden Galatasaray'a ceza kesebilir. Gerekirse kişi başı 1 milyon euro prim sözü verir Galatasaray'ı yenmemizi ister
  • Bu takım bu hocayla gs ye finalde yenilir elimizde bir gs yi Avrupa ya yollamamak kaldı onu da kaybetmeyiz inş

• Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    Bence Bosman kurallarına bir bakin siz hocam

• Pereira'ya verilecek tazminat 5-6 maç galibiyetle kurtarılacaktı.

Misal bugün yensek 1 milyon gömecektik.

Seneye kalırsa ne forma ne kombine bu yıl ki gibi olur misal ben almam iyi gün taraftarı diyebilirsinz ama artık sabrım kalmadı hocadan çok aziz yıldırım'a bjk çok amatördü yine bence gs gibi değildi bize çok şans verdiler ilk bursa'da teptik sonra arena'da ee bi yere kadar başakşehir maçı tuz biber oldu ortalama bir hücum oynatacak hoca yeter.bence gökhan kalacak caner gidecek caner kalmak istiyor belli ama yıllık vergi klüpten 2-2.5 demiş inter adam bunu bizden isterse vermez bizimkiler.

Anlaşma kesin ama yinede hafta sonuna kadar bizden haber bekliyor menajeri bile açıkça söylüyor biz adama kal diyeceğimize kadro dışı bırakıyoruz Caner harbi iyi futbolcu çok az örneği var inter hücum oynayamıyor orda da başarılı olmaZ keşke premier league gitse. Ya da hücumcu takıma ortaları bu kadar falsolo kesen sol bek inanın benm aklıma gelmıyor.

• Su adamın oynattığı futboldan,söndürdüğü yıldızlardan,saha kenarındaki sovmenliklerinden daha çok sinir eden bi şey varsa o da yaptığı uyuz uyuz açıklamalar. Haftalık iki saat zevkimiz var, onun da içine etti vasifsiz! Seneye de kalırsa yuzbinlerce fblinin taraftarlığı maç skoru takip etmekten ibaret olucak

• Yaptığı hiç bi yararlı iş yok, üstüne josef için 8m kitlettirdi kulübe, Canerin de başını yedi , adam daha 27-28 yaşında, 1 aydir ortada olmadığı halde milli takımda banko oynayacak. Özür diledi ,kalmak istiyor daha ne diye teklif yapmıyorsun diktatör.Yarisi kadar katkı vermeyen yabancılara 2-3 M vermesini biliyorsun ya! Alexten emreden sonra bu adam da giderse, bi de ustune çapsızı da takımda tutarsan hayal bile edemiycegin tepkiyle karsilasacaksin

• RVP yi bekte adamı kovalarken izledik. Öyle bir sezon. Elinde fırsat olsa 10 defansifle çıkacak bir adam.

Fenerbahçe takımı ismi ile bütçesi ile böyle oynamaz.

Aziz bey oldukça da gs şampiyon değilse derbide yenmişsek bize yeter. Nasılsa hoca şampiyon yapmıyor diğerleri kötü

İstediğiniz kadar kendinizi parçalayın beyler içimizdeki İrlandalı gitmeden huzur yok

• Beşiktaş bu şampiyonluk kutlamalarını çok uzatmadı mı sizce de adamalar 2 haftadır şampiyonluk kutluyor.tabi kutlasınlar ama abarttılar bu kutlamaları ülkede bu kadar şehit haberleri gelirken daha hassas davranılsa iyi olurdu. şampiyon oldu adamlar tabi sevinecekler ama geçen sene galatasaray falan 1 gün kutladı bitti 2 hafta kutlanacak bir durum yok ortada.inş. bjk havay girer de eksiklerini falan görüp kapatmaya çalışmazlar zafer sarhoşloğu yaşarlar binevi
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.