Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.448.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OneForSorrow

Bir tane Kabore bir de Brahimi saralım.
    Taş olur. Çiçek olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muric iyi forvet caliskan top saklar kuvvetli cok iyi pivot ama sizde ne olur bilinmiyor slimaniden iyi olur da

• Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    İşin kötü yanı şu.Fernandaoyu hem daha genç hem daha ucuz freyle değiştirdin.Madem Freye tahammül etmeyip aynısından bi tane daha alacaktın Fernandaoyu neden gönderdin?

Nerden bakarsan bak tutarsızlık var takımda ve yönetimde
  • Topal küsmüş bize diyorlar. Sevsinler. Git anam git, biz hak etmiyoruz seni. Alper'i, Hasan'ı, Tolga'yı falan da götür yanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Neresi iyi oldu ? Bunun aynısını zamanında Alex'e yapmıştınız. Arkasına bakmadan gönderdiğiniz adam 2 gün sonra kıymete binmişti. Tabi Mehmet Topal gidince yerini doldururuz ama bence bu hareket Fenerbahçe taraftarına yakışmadı.
    Alex ile bu keresteyi bir tuttun ya sana ne desek boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

Topal kazmasını bugün stadda yuhlayanlardan biri de bendim bu taraftar bu kazma futbol katiline çok bile dayandı eziyet tam 7 sene sürdü . Topal ne yapmış Fenerbahçe’de hep el freni oldu takımımızın kanını emdi mahvetti . Yılda haksız 2.5 m euro kazanan biri bir de trip atıyor taraftara ahlaksız herif bütün kazandığı paralar haram zıkkım olsun . Bu kulüpte Fenerbahçe taraftarından başka kimse büyük değildir . O Topalı alkışlayanlar destekleyen taraftarları da yuhladık bu yüzden taraftarlar kavga edecektik o derece ortam gerildi . Böyle vasat seven futboldan zerre anlamayan taraftarlara da yazıklar olsun bunların hepsini futboldan temizlemek gerekiyor . Topal diye bağırıp top geldikçe bu rezil herifi alkışladılar bu kişiler nasıl Fenerbahçe’li inanamıyorum . Herif ne olursa olsun taraftarına bizlere saygısızlık yapmış bunu alkışladılar .
    Topal'ın arkasında sizin blok ve Maraton'dan bir blok dışında tüm tribünler durdu. Migros, GFB Tribünü, KFY hepsi ıslıkladı sizi. İki blok adam toplanıp bütün stada Fenerbahçelilik dersi veremezsiniz. En basitinden sizi ıslıklayan Maraton Üst G-H bu tribünde seksenlerden beri var olan insanlardan oluşuyor.

Taraftara saygısızlık etti dediğiniz adamı tabelada numarası görününce yuhalamaya başladınız. Kim etmiş saygısızlığı?

Beş senedir Topal'a muhtaç kalan kadroları kuranları yuhalamanız gerekiyor. Adam yeteneksiz, zorla mı oynattırıyor kendini? Oynatmasınlar o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 26 Mayıs 2019; 23:37:19 >

• -

-
    Şampiyonluk Şarkıları Söyleyeceğiz

• Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    Eljif'i parlattığına katılmıyorum ama katkısı yok dersek gerçekten haksızlık ederiz. Ligin ilk yarısı Eljif leş gibi oynarken bu adamdan 8 olmaz hem kendine hem bize yazık, 10 numarada oynamalı dedim o kadar. Ersun 10 numaraya çekince buldu kendini. 8 oynamaya devam etse ana avrat söverdi tribünler. Zaten 10 numaraya geçene kadar leş gibi oynamış sanırım bugün.
  • Ah Salih ah. Şu takımın vazgeçilmezi olurdun
  • Ingoshi kullanıcısına yanıt
    El kol dediğimiz olay alkışlama hocam. Bakmayın milletin dediklerine yanlış konuşuyorlar. Adama maç sonuna kadar küfür etti bir grup. İsmail'in gereksiz bir şutundan sonra İsmail'e yaptığı hareketi üstüne alınıyor tribün.

• quote:

Topal kazmasını bugün stadda yuhlayanlardan biri de bendim bu taraftar bu kazma futbol katiline çok bile dayandı eziyet tam 7 sene sürdü . Topal ne yapmış Fenerbahçe’de hep el freni oldu takımımızın kanını emdi mahvetti . Yılda haksız 2.5 m euro kazanan biri bir de trip atıyor taraftara ahlaksız herif bütün kazandığı paralar haram zıkkım olsun . Bu kulüpte Fenerbahçe taraftarından başka kimse büyük değildir . O Topalı alkışlayanlar destekleyen taraftarları da yuhladık bu yüzden taraftarlar kavga edecektik o derece ortam gerildi . Böyle vasat seven futboldan zerre anlamayan taraftarlara da yazıklar olsun bunların hepsini futboldan temizlemek gerekiyor . Topal diye bağırıp top geldikçe bu rezil herifi alkışladılar bu kişiler nasıl Fenerbahçe’li inanamıyorum . Herif ne olursa olsun taraftarına bizlere saygısızlık yapmış bunu alkışladılar .
    Bu yuhlamayı sözleşme yenilenmeden önce yapacaktınız ben bu adamı geldiği günde istememiştim resmen modern futbola hakaret

• Konuşulan adamlara bak Vedat Muriq,Sinan Gümüş,İrfancan Kahveci bedava diye Eren Derdiyok ve Gökhan töre gündeme gelirse şaşırmam.Takım zaten çöp dolu yeni çöplerle beraber önümüzdeki sezon orta sıralara demir atar yıllarca oralarda sürünür dururuz artık gerçi bu yönetim ve taraftar başarısızlığı hakediyor.

Wonderkid Allahyar sayyadmaneshi unuttum bak özür dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eldeki çöpleri ittirmek en büyük transferdir, umarım en azından 7-8 tanesi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Alex ile bu keresteyi bir tuttun ya sana ne desek boş.

Alıntıları Göster
    Güiza'nın yuhalanıp oyundan adeta zorla çıkartıldığı, ardından 2-0'dan 2-3 kaybettiğimiz Bursa maçı var hocam örneğin. Bu yuhalamalar maçın sonunda yapılmalı.

• Eljif'in gideceğini, Ozan'ın döneceğini göz önünde bulundursak bile orta sahaya transfer yapılmamalı. Ozan, Emre, Jailson, Topal, Tolga, Tolgay, OKG, Zach, Ferdi... Eminim ismini saymayı unuttuğum da olmuştur aralarında. Orta sahamız doğru kullanılırsa yeterli seviyede. Ama giden biri olursa (umarım Tolga, Tolgay, Topal gibi isimlerden kurtuluruz) yerlerine yetenekli birileri alınabilir. Hatta altyapıdan birileriyle doldurulursa bile olur.

Moses kalacaksa birer, gidecekse ise 3 kanat oyuncusu alınması lazım. Soldado kalacaksa 1, gidecekse 2 forvet alınmalı. Ve Allah aşkına kanat ve forvet alırken skorer olmasına dikkat edin. Düşüşte olmayan, ne vereceği belli olan adam alın. Yeni sezondan en büyük beklentim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Topal'ın arkasında sizin blok ve Maraton'dan bir blok dışında tüm tribünler durdu. Migros, GFB Tribünü, KFY hepsi ıslıkladı sizi. İki blok adam toplanıp bütün stada Fenerbahçelilik dersi veremezsiniz. En basitinden sizi ıslıklayan Maraton Üst G-H bu tribünde seksenlerden beri var olan insanlardan oluşuyor.

Taraftara saygısızlık etti dediğiniz adamı tabelada numarası görününce yuhalamaya başladınız. Kim etmiş saygısızlığı?

Beş senedir Topal'a muhtaç kalan kadroları kuranları yuhalamanız gerekiyor. Adam yeteneksiz, zorla mı oynattırıyor kendini? Oynatmasınlar o zaman.

Alıntıları Göster
    Onu tutan yönetim zaten yuhlanarak fark yiyerek gönderildi . Topalı tutan sözleşmesini uzatan Aziz Yıldırım’dı . Ali Koç bu sene geldi sözleşmesi zaten elinde herifin takibi de yok olmaması da doğal futbol katili biri olduğu için kimse almaz maaşı da 2.5 m euro .

Gayette iyi ders veririm burada Alex’ten bahsetmiyoruz Topal’dan bahsediyoruz . Bunu destekleyenler Fenerbahçe’liyim diye dolaşmasın herifin oynadığı topu herkes görüyor rezilin teki . Bizim taraftar Hasan Ali’yi kaç kere yuhladı Hasan Ali taraftara en ufak terbiyesizlik yapmadı üstüne hırs yaparak idmanlarda eksiklerine çalışarak bu sene en iyi seviyesine geldi . Topal da o paranın karşılığı olarak emek verip çalışacaktı yan gelip yatıp takımı mahvetmeyecekti .

Volkan , Topal bunların hataları yüzünden kaç şampiyonluklar gitti hepsi aklımda unutmayacağım . Kimse Fenerbahçe’den büyük değil kimse Fenerbahçe taraftarından büyük değil onlar milyon euroları alırken biz taraftarın cebindeki paralardan çıkıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Bu yuhlamayı sözleşme yenilenmeden önce yapacaktınız ben bu adamı geldiği günde istememiştim resmen modern futbola hakaret

Alıntıları Göster
    Topal bu takıma geldiğinden beridir sadece 1 şampiyonluk yaşadık. O sezon da çok üst düzey bir kadro vardı, canavar gibiydi hücum hattı. Topal'a rağmen iyi oynuyorduk. O sezon şampiyonlukta emeği varmış gibi Örümcek lakabı verildi bu çöpe. Ulan bu adam örümcek olsa daha az gol yemen lazım, bu lakabı o yüzden verirsin. Oysa biz o sezon baya gol yedik ama yediğimizden fazlasını attık, o sayede şampiyon olduk. Ama sorsan Örümcek arkamızı topluyordu, hücum hattı o yüzden iyi oynadı.

Topal'ın gittiği gün bu takımda bir milattır.

• Topal gidebilir , onu en fazla savunanlardan biriydim ,son 2 senedir Selçuk Şahinin 2 gömlek altı oynuyor.

Isla ve Dirar sağ kanadını bozmamamız lazım , Aykutun bize kazandırdıgı tek uyumlu 2 li . Orda bi üçgen kurdugumuzda kesin tehkileli oluyoruz .

Kaleci transferine gerek görmüyorum , Kameni giderse ucuza Fabinho tarzı bi kaleci kiralayabiliriz . 2 kaleci yeterli olmaz koca sezonda

--------Harun
    Isla Murillo Transfer Hak
    Tolgay Fejsa Ozan
    Dirar Skov
    Kruse

GençSağbek , GençSolbek , Ofans Ortasaha ,Sağ kanat alternatif , sol kanat alternatif , yedek forvet , 3.forvet.

12 tane transfer yapmamız gerekiyor , şaka gibi .
  • quote:

Onu tutan yönetim zaten yuhlanarak fark yiyerek gönderildi . Topalı tutan sözleşmesini uzatan Aziz Yıldırım’dı . Ali Koç bu sene geldi sözleşmesi zaten elinde herifin takibi de yok olmaması da doğal futbol katili biri olduğu için kimse almaz maaşı da 2.5 m euro .

Gayette iyi ders veririm burada Alex’ten bahsetmiyoruz Topal’dan bahsediyoruz . Bunu destekleyenler Fenerbahçe’liyim diye dolaşmasın herifin oynadığı topu herkes görüyor rezilin teki . Bizim taraftar Hasan Ali’yi kaç kere yuhladı Hasan Ali taraftara en ufak terbiyesizlik yapmadı üstüne hırs yaparak idmanlarda eksiklerine çalışarak bu sene en iyi seviyesine geldi . Topal da o paranın karşılığı olarak emek verip çalışacaktı yan gelip yatıp takımı mahvetmeyecekti .

Volkan , Topal bunların hataları yüzünden kaç şampiyonluklar gitti hepsi aklımda unutmayacağım . Kimse Fenerbahçe’den büyük değil kimse Fenerbahçe taraftarından büyük değil onlar milyon euroları alırken biz taraftarın cebindeki paralardan çıkıyor .

Alıntıları Göster
    Veririm demişsin. Veremezsin. Bazı şeyler bu kadar basit. Saygısızlık yaptı dediğiniz hareket tribünü alkışlamak. İki blok muhtelif taraftarın tepkisine tribünlerin emekçileri gayet güzel yanıt verdi.

Sözleşmesi elinde, mecburuz demişsin. Adamı oyuna alan kim? Ersun Yanal. Ersun Yanal tezahüratına ıslıklayan grup katıldı mı? Katıldı. Tepkiyi neden oyuna alan adama değil Topal'a yönlendiriyorsunuz?

Kimse Fenerbahçe taraftarından büyük değil, eyvallah haklısın. Aynı şekilde hiçbir azınlık da tribünleri yoksayarak böyle beylik laflarla konuşamaz. Tribün Topal'ın arkasında durdu, gerekli cevap buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 27 Mayıs 2019; 0:2:30 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.