Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.448.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Eljif'in gideceğini, Ozan'ın döneceğini göz önünde bulundursak bile orta sahaya transfer yapılmamalı. Ozan, Emre, Jailson, Topal, Tolga, Tolgay, OKG, Zach, Ferdi... Eminim ismini saymayı unuttuğum da olmuştur aralarında. Orta sahamız doğru kullanılırsa yeterli seviyede. Ama giden biri olursa (umarım Tolga, Tolgay, Topal gibi isimlerden kurtuluruz) yerlerine yetenekli birileri alınabilir. Hatta altyapıdan birileriyle doldurulursa bile olur.

Moses kalacaksa birer, gidecekse ise 3 kanat oyuncusu alınması lazım. Soldado kalacaksa 1, gidecekse 2 forvet alınmalı. Ve Allah aşkına kanat ve forvet alırken skorer olmasına dikkat edin. Düşüşte olmayan, ne vereceği belli olan adam alın. Yeni sezondan en büyük beklentim bu.
    mehmet topal'ın miadı doldu , modern bir oyuncu olmalı orada. bundan dolayı onu listeden çıkaralım.
    tolga ciğerci adam kaç yıldır sakat. onu da geçelim.
    okg yetersiz. çok temiz pasör ama ön libero için fiziği yetersiz. b2b için temposu yetersiz. daha yaşı çok genç , bu tarz oyuncular fizik dezavantajını oyun aklıyla kapatıyor. yani yaşı ilerledikçe açılır diye düşünüyorum. henüz oyun aklı , tecrübesi fiziksel dezavantajlarını kapatacak seviyede değil. hollanda veya belçikaya kiralanmalı .
    ferdi muhtemelen gidecek. kiralık veya satılık. seneye genç oyuncu kazanmak gibi bir amacımız olmayacaktır. benim beklentim çok büyüktü ama hiç şans bulamadı.
    zajc için hoca ne der bilemiyorum. içimden bir ses teklif gelirse gider diyor.
    emre içinse ilk 11 beklentisine girilmemeli. ana rotasyonda olmaz bence.
    yani bu şartlarda elimizde ozan , jailson , ekici , tolgay ve emre kalıyor. ekici ve tolgaya güvenilip yola çıkılmaz. ondan dolayı irfan can + modern 6 numara almalıyız diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Topal bu takıma geldiğinden beridir sadece 1 şampiyonluk yaşadık. O sezon da çok üst düzey bir kadro vardı, canavar gibiydi hücum hattı. Topal'a rağmen iyi oynuyorduk. O sezon şampiyonlukta emeği varmış gibi Örümcek lakabı verildi bu çöpe. Ulan bu adam örümcek olsa daha az gol yemen lazım, bu lakabı o yüzden verirsin. Oysa biz o sezon baya gol yedik ama yediğimizden fazlasını attık, o sayede şampiyon olduk. Ama sorsan Örümcek arkamızı topluyordu, hücum hattı o yüzden iyi oynadı.

Topal'ın gittiği gün bu takımda bir milattır.

Alıntıları Göster
    Örümcek lakabı İspanya'da verildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahtedokuz

mehmet topal'ın miadı doldu , modern bir oyuncu olmalı orada. bundan dolayı onu listeden çıkaralım.
    tolga ciğerci adam kaç yıldır sakat. onu da geçelim.
    okg yetersiz. çok temiz pasör ama ön libero için fiziği yetersiz. b2b için temposu yetersiz. daha yaşı çok genç , bu tarz oyuncular fizik dezavantajını oyun aklıyla kapatıyor. yani yaşı ilerledikçe açılır diye düşünüyorum. henüz oyun aklı , tecrübesi fiziksel dezavantajlarını kapatacak seviyede değil. hollanda veya belçikaya kiralanmalı .
    ferdi muhtemelen gidecek. kiralık veya satılık. seneye genç oyuncu kazanmak gibi bir amacımız olmayacaktır. benim beklentim çok büyüktü ama hiç şans bulamadı.
    zajc için hoca ne der bilemiyorum. içimden bir ses teklif gelirse gider diyor.
    emre içinse ilk 11 beklentisine girilmemeli. ana rotasyonda olmaz bence.
    yani bu şartlarda elimizde ozan , jailson , ekici , tolgay ve emre kalıyor. ekici ve tolgaya güvenilip yola çıkılmaz. ondan dolayı irfan can + modern 6 numara almalıyız diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Bu takımda satılmayacak oyuncu yok.

• Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    Mehmet topal 4 yasina kadar yürüyemiyodu, birgun annesi evde temizlik yaparken mehmetin ayagina örümcek düştü ondan sonra lakabi orumcek oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet topalın bile trip attığı Fenerbahçe'yi kim ne yapsın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Taraftara neden el kol yapılamıyor anlamadım bu gün bu durumdaysak taraftarın suçu büyük fazlasını hak ediyor taraftar. Topal yetenekleri sınırlı olsa bile hep özveri ile oynayan bir isim fazla maaş alıyor diye yönetimi eleştirirsin bunda sorun yok ama bugün topala yapılan yanlış gerçi neyi doğru yapıyor ki taraftar 2 senedir?
    Aziz Yıldırım'ı ve Aykut Kocaman'ı yollayarak doğru yaptı, bir sürü kötü şey yaptı ama en azından şu doğruları da yaptı yani kimsenin hakkını yemeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Bu takımda satılmayacak oyuncu yok.

Alıntıları Göster
    haklısınız ama ekici ve tolgaya 2'şer milyon para veriyoruz. nasıl elden çıkaralım ki ? mecbur kalacaklar.
    transfer (emre)
    jailson (ekici-ozan) ---- ifran can (tolgay)
    bu rotasyon olursa idare ederiz diye düşünüyorum. çünkü parayı hücuma yatırmalıyız. irfan can gelecek gibi duruyor , vilhena olsa daha iyi olur ama maliyeti yüksek.
  • sahtedokuz kullanıcısına yanıt
    Bence emre, jailson, eljif, ozan, zajc orta saha için yeterli. İrfan da gelirse çok iyi olur. Sadece emrenin yaşı var, diğerleri canavar gibi oynar bence, çok dinamik bi orta saha kurgusu olur.
    Dirar ve islayı da yazmak lazım. 2 stoper almak lazım 2 santrafor, 2 sol kanat. Ama bu mali yapıyla A+ oyuncu almak zor. Eldekileri iyi değerlendirmek lazım veya kiralık formülüne gitmek lazım.

Mert günok da ucuza gelecekse iyi transfer aslında. Berke ve harun yedeğe çekilir. Kameni ve volkan gönderilir. 1 tane dirar-isla temposunda sol bek alınıp hak yedeğe çekilir, ismaile yol verilir. Moses soru işareti ama 1 tane de sağ kanat almalı bence.

Son olarak ekici topal tolgay tolga alper ismail gibi çöpler transfer sezonunun ilk günü şutlanmalı. Dikkat ettim de hepsi de Türk futbolcu. Allahtan yabancı kuralı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hell-Riegel -- 27 Mayıs 2019; 0:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahtedokuz

haklısınız ama ekici ve tolgaya 2'şer milyon para veriyoruz. nasıl elden çıkaralım ki ? mecbur kalacaklar.
    transfer (emre)
    jailson (ekici-ozan) ---- ifran can (tolgay)
    bu rotasyon olursa idare ederiz diye düşünüyorum. çünkü parayı hücuma yatırmalıyız. irfan can gelecek gibi duruyor , vilhena olsa daha iyi olur ama maliyeti yüksek.

Alıntıları Göster
    Ön libero sağlam olursa o üçlü iş yapar. Daha önemli olan üçlü ön üçlü. Üç mevkiye de transfer çok acil.

• Neyse ki galibiyetle ve sezonda aldığımız en iyi dereceyle sezonu kapattık. Bir daha buna benzer sezonlar yaşanmaması dileğiyle.

Mehmet Topal’a yapılan kesinlikle ama kesinlikle yanlıştı, hadi maçtan çıkarken yaparsın(ki yinede Mehmet Topal haketmiyor) ama maça girerken yapmak büyük bir yanlış. Kendisininde üzüldüğü her halinden belliydi zaten. Takımın en kötü sıralamalarda yer aldığı zamanlar oyuna girince Slimani’yi alkışlayan taraftar nispeten iyileşmiş bir takımın(ki son 5 maça baktığımızda ligte en iyi performans Fenerbahçe’nin şu an) tecrübeli bir oyuncusuna neden bunu layık görür anlamak güç. Bugün şunu anladım ki bizim taraftarımız kötü gün dostu ama iyi gün dostu pek değil.

Önümüzdeki sezon özellikle Ersun Yanal’ın söylemlerine göre hedefimiz şampiyonluk. Artık bir şampiyonluğu fazlasıyla hak ettiğimizi düşünüyorum zaten bizi oyalayacak avrupa maçlarımız olmayacak, Türkiye kupası içinde çok mücadele edeceğimizi zannetmiyorum tek odaklanmamız gereken şey şampiyonluk. 6 yıldan sonra fazlasıyla hakettik. Hala 3-5 yıl yapılanmadan şampiyonluğun hayal vs. olduğundan bahsedenler var onlara gülüyorum bu sene şampiyonluk hem maddi hem manevi açıdan bizim için aşırı önemli.

• Ingoshi kullanıcısına yanıt
    Bu adam seneye şampiyon olacak. İşte o zaman hikayesi tamamlanacak. 13/14 deki Nisandaki şampiyonluk bu adamın ön sözü idi. Bu devre arası başladı hikayesine. Şimdi seneye hikayeyi tamamlama zamanı. Hiçbir zaman gerekli desteği bulamadı arkasinda. Bizim gibi kendisini seven taraftardan başka hiçbir gücü yok. Kebapçı basmadı, gazetecilere onu çekme bunu çek demedi, hakemlere direktif vermedi, rakip takım kulübesine ana avrat sövmedi. Sadece işini yaptı ve değer görmedi. Türkiye'de işinde gücünde olan insanlar sevilmez. Malum adam gibi çirkin olanlara imparator çekilir. Şu dönemde bile Ersun hocaya gitsin diyenler var. Cidden ayıp. 17.likten 6.lığa çıkaran adama azıcık bari saygınız olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Veririm demişsin. Veremezsin. Bazı şeyler bu kadar basit. Saygısızlık yaptı dediğiniz hareket tribünü alkışlamak. İki blok muhtelif taraftarın tepkisine tribünlerin emekçileri gayet güzel yanıt verdi.

Sözleşmesi elinde, mecburuz demişsin. Adamı oyuna alan kim? Ersun Yanal. Ersun Yanal tezahüratına ıslıklayan grup katıldı mı? Katıldı. Tepkiyi neden oyuna alan adama değil Topal'a yönlendiriyorsunuz?

Kimse Fenerbahçe taraftarından büyük değil, eyvallah haklısın. Aynı şekilde hiçbir azınlık da tribünleri yoksayarak böyle beylik laflarla konuşamaz. Tribün Topal'ın arkasında durdu, gerekli cevap buydu.

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe taraftarı dedim özgürce düşünen Fenerbahçe taraftarı , taraftar grupları demedim . Taraftar grupları başı ne derse hepsi onu söyler dediklerini yapar kendi fikirleri olmaz bunu herkes biliyor . Gerçek taraftarlar özgürce düşünen kendi fikri olanlardan bahsediyorum . Biz yuhalayanlar organize değildik içimizden geldi içimiz sızladı ondan yuhladık . Şimdi o taraftar grupları organize şekilde Alex’i yuhlarsa haklı mı diyeceğiz ? İsmail Köybaşını alkışlarlarsa Topal gibi yine haklı mı diyeceğiz ? O taraftar grupları yanlış yapıyor ben onlara ortak olmam . Gidin bakın sosyal medyaya her yere azınlık mı büyüklük mu görürsünüz . Azınlık olsa Topal öyle triplere giremezdi sesimiz stadda gayet çok güzel şekilde çıktı ve çıkmaya da devam edecek . Gerçi artık gider o kesin Başkanımız da zaten göndermeyi düşünüyordur artık emin olmuştur .

• Bu arada Volkan niye veda etmiyor, son maçımdı demiyor? Seneye de kalırsa yönetim istifa.
  • Bir veda da Neustadter'den

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü
  • Sinan Gümüş haberleri başladı. Eğer gerçekleşirse çöpe atılan bir sezon daha var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

Fenerbahçe taraftarı dedim özgürce düşünen Fenerbahçe taraftarı , taraftar grupları demedim . Taraftar grupları başı ne derse hepsi onu söyler dediklerini yapar kendi fikirleri olmaz bunu herkes biliyor . Gerçek taraftarlar özgürce düşünen kendi fikri olanlardan bahsediyorum . Biz yuhalayanlar organize değildik içimizden geldi içimiz sızladı ondan yuhladık . Şimdi o taraftar grupları organize şekilde Alex’i yuhlarsa haklı mı diyeceğiz ? İsmail Köybaşını alkışlarlarsa Topal gibi yine haklı mı diyeceğiz ? O taraftar grupları yanlış yapıyor ben onlara ortak olmam . Gidin bakın sosyal medyaya her yere azınlık mı büyüklük mu görürsünüz . Azınlık olsa Topal öyle triplere giremezdi sesimiz stadda gayet çok güzel şekilde çıktı ve çıkmaya da devam edecek . Gerçi artık gider o kesin Başkanımız da zaten göndermeyi düşünüyordur artık emin olmuştur .

Alıntıları Göster
    Migros'ta hangi taraftar grubu var? Aramız gerildi kavga edecektik dediğin D blok ve ötesinde hangi taraftar grubu var? Varsa söyle gidip kaydolayım. Size yapmayın etmeyin diyen yaşlı başlı insanlara bağırıp çağırıp ortamı geren, babası yaşında insana çıkışta seninle görüşeceğiz diyenler senin çevrendekiler. Özgür düşünen insanlar buysa grupların vay haline.

• Bu ersun anca rakipler çöp olursa şampiyon olur.Ki öyle 2014 sezonu kadrosu verilmeyeceği için eline ya da her son dakika gol bulduramayacağı için biraz zor şampiyon olur.

Neyse seneye 20.Hafta takımdan kovulunca ama Nisanda şampiyon yaptı ama 17.likten aldı 6. yaptı diye ağlamaya devam edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 27 Mayıs 2019; 0:26:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell-Riegel

Bence emre, jailson, eljif, ozan, zajc orta saha için yeterli. İrfan da gelirse çok iyi olur. Sadece emrenin yaşı var, diğerleri canavar gibi oynar bence, çok dinamik bi orta saha kurgusu olur.
    Dirar ve islayı da yazmak lazım. 2 stoper almak lazım 2 santrafor, 2 sol kanat. Ama bu mali yapıyla A+ oyuncu almak zor. Eldekileri iyi değerlendirmek lazım veya kiralık formülüne gitmek lazım.

Mert günok da ucuza gelecekse iyi transfer aslında. Berke ve harun yedeğe çekilir. Kameni ve volkan gönderilir. 1 tane dirar-isla temposunda sol bek alınıp hak yedeğe çekilir, ismaile yol verilir. Moses soru işareti ama 1 tane de sağ kanat almalı bence.

Son olarak ekici topal tolgay tolga alper ismail gibi çöpler transfer sezonunun ilk günü şutlanmalı. Dikkat ettim de hepsi de Türk futbolcu. Allahtan yabancı kuralı yok.
    alper rizeye gidebilir dediler , hadi inşallah diyelim. daha önce de söyledim , yineleyim. ekici ve tolgay'ı elden çıkaramayız çünkü maaşları çok yüksek. artı yabancı kontenjanı gelme durumu da var.
    ben skrtel ucuza kalırsa 1 stoperle idare edebiliriz diye düşünüyorum. zaman zaman serdar da oynar. skrtel çok ağır ama bu ligde tosicle , alexis delgadoyla şampiyon olundu .

• topalı yuhalayanları anlamıyorum.ulan adamda kapasite yetenek yokki neyini yuhalıyorsun ? o adama senelerce bu klüpte kontrat verip tutanların yuhalanması lazım.yetenekli olupta bekleneni vermeyen adamlar yuhalanır topal gibi kalaslar değil...topaldan kante performansımı bekliyodunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 27 Mayıs 2019; 0:28:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.