Bildirim
[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Anlatamazsın hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Play Off finaline Hatay ile Gazişehir kalmış ikisine de sevindim ancak ben Hatay'ın çıkmasını isterim şehir Süper Lig görsün.
Bu arada Salih'in takımı küme düşmüş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 27 Mayıs 2019; 0:34:21 > -
Eline sağlık ne güzel yazmışsın.quote:
Orijinalden alıntı: Caner-Medley
Bu adam seneye şampiyon olacak. İşte o zaman hikayesi tamamlanacak. 13/14 deki Nisandaki şampiyonluk bu adamın ön sözü idi. Bu devre arası başladı hikayesine. Şimdi seneye hikayeyi tamamlama zamanı. Hiçbir zaman gerekli desteği bulamadı arkasinda. Bizim gibi kendisini seven taraftardan başka hiçbir gücü yok. Kebapçı basmadı, gazetecilere onu çekme bunu çek demedi, hakemlere direktif vermedi, rakip takım kulübesine ana avrat sövmedi. Sadece işini yaptı ve değer görmedi. Türkiye'de işinde gücünde olan insanlar sevilmez. Malum adam gibi çirkin olanlara imparator çekilir. Şu dönemde bile Ersun hocaya gitsin diyenler var. Cidden ayıp. 17.likten 6.lığa çıkaran adama azıcık bari saygınız olsun.
Ersun hocanın düşmanı malum kitleye yanımızda durun demiyorum, ayak bağı olmayın yeter. Zaten Galatasaraylısıyla, Beşiktaşlısıyla uğraşıyoruz bir de sizinle uğraşmayalım.
-
Ben Fenerium Üstteydim tartışma yaşandı ama topal kötü bıktık nesini savunuyorsunuz maaş vs gibi sebeplerden gidipte kimse çıkışta görüşeceğiz gibi söylemde bulunmadı . Öyle bulunanlar topalcı olsun olmasın ben de kızarım öyle kabadayılık kimse yapamaz . Protestomuzu yaptıktan sonra yaşça büyüklerin hatına zaten sustuk merak etmeyin . Yeterli mesaj verildi alanlar da aldı uzatmanın anlamı yok . Bir Topal yüzünden daha fazla insanların birbirine girmesine de gerek yok . Burada hepimiz Fenerbahçe’nin iyiliğini düşünüyoruz . Ama gidip uslu terbiyeli diye duygusallık değil sahaya aldığı paraya bakılıp mantıklı hareket edilmeli . Gidipte herifi alkışlamak adını haykırmak bana bu koydu bir Fenerbahçe’li olarak hala içime sindiremiyorum . Maç esnasında yeterli artık yapma etmeyin diyip susturmak maça takıma destek farklı herifi adını bağırıp alkışlamak farklı yanlış yaptılar .quote:
Orijinalden alıntı: Celal de Souza
Migros'ta hangi taraftar grubu var? Aramız gerildi kavga edecektik dediğin D blok ve ötesinde hangi taraftar grubu var? Varsa söyle gidip kaydolayım. Size yapmayın etmeyin diyen yaşlı başlı insanlara bağırıp çağırıp ortamı geren, babası yaşında insana çıkışta seninle görüşeceğiz diyenler senin çevrendekiler. Özgür düşünen insanlar buysa grupların vay haline.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konu Dışı
Abdullah Avcı >>> Beşiktaş
Aykut Kocaman >>> Başakşehir
acaba??? -
Alves-Egemen hattı da çok ağırdı. Hoca savunmayı ortasaha çizgisinin önünde kurarken aman aman hoca sen ne yapıyorsun kontra yiyeceğiz diyordum ben .quote:
Orijinalden alıntı: sahtedokuz
alper rizeye gidebilir dediler , hadi inşallah diyelim. daha önce de söyledim , yineleyim. ekici ve tolgay'ı elden çıkaramayız çünkü maaşları çok yüksek. artı yabancı kontenjanı gelme durumu da var.
ben skrtel ucuza kalırsa 1 stoperle idare edebiliriz diye düşünüyorum. zaman zaman serdar da oynar. skrtel çok ağır ama bu ligde tosicle , alexis delgadoyla şampiyon olundu .
Alıntıları Göster
Bana göre takımda gençler hariç 3 tip oyuncu var:
1- Hemen yarın gönderilsinler (bir kısmının sözleşmesi zaten bitiyor): İsmail-Alper-Neustadter-Şener-Volkan-Kameni-Şaban-Benzia-Ayuv-Ciğerci-Frey
2- Mümkünse para bırakıp gitse daha iyi olurlar: Harun-Jailson-Moses-Sadık-Isla-Topal-Eljif(para bırakma potansiyelinden dolayı)
3- Bu sene ölçü değil seneye bakalımlar veya bir sene daha dursunlar (ama para verilirse gitsinler): Zajc-Serdar-Tolgay-Skrtel-Soldado-Ekici-Hasan-Dirar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Seneye çok canlı bir lig izleriz.quote:
Orijinalden alıntı: Sürrealist Adam
Konu Dışı
Abdullah Avcı >>> Beşiktaş
Aykut Kocaman >>> Başakşehir
acaba???
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene şampiyonuz bu yıl tutsun abi be her sene diyorum -
Skrtel ile uzatılmış mıydı?quote:
Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı
Bir veda da Neustadter'den -
-
-
Maalesef çok fazla bölünme var . Alici , Ersuncu , Aykutcu , Azizci yetmedi bir de bugün nur topu gibi Topalcı grubumuz doğdu . Herkes bir taraf oldu ama bir ortak nokta asıl olması gereken Fenerbahçe’li olamadı ya gerçekten ona çok üzülüyorum . Taraftarımız resmen isimlere göre tavır hareket ediyor onların durumları hakları savunmaları düşünülüyor Fenerbahçe düşünülmüyor bunun artık son bulması lazım .quote:
Orijinalden alıntı: Ingoshi
Eline sağlık ne güzel yazmışsın.
Ersun hocanın düşmanı malum kitleye yanımızda durun demiyorum, ayak bağı olmayın yeter. Zaten Galatasaraylısıyla, Beşiktaşlısıyla uğraşıyoruz bir de sizinle uğraşmayalım.
Alıntıları Göster
-
Yahu ne demek bulunmadı, Fenerium Üst D'de idim ben de. Gözümle gördüm.quote:
Orijinalden alıntı: MambaVino
Ben Fenerium Üstteydim tartışma yaşandı ama topal kötü bıktık nesini savunuyorsunuz maaş vs gibi sebeplerden gidipte kimse çıkışta görüşeceğiz gibi söylemde bulunmadı . Öyle bulunanlar topalcı olsun olmasın ben de kızarım öyle kabadayılık kimse yapamaz . Protestomuzu yaptıktan sonra yaşça büyüklerin hatına zaten sustuk merak etmeyin . Yeterli mesaj verildi alanlar da aldı uzatmanın anlamı yok . Bir Topal yüzünden daha fazla insanların birbirine girmesine de gerek yok . Burada hepimiz Fenerbahçe’nin iyiliğini düşünüyoruz . Ama gidip uslu terbiyeli diye duygusallık değil sahaya aldığı paraya bakılıp mantıklı hareket edilmeli . Gidipte herifi alkışlamak adını haykırmak bana bu koydu bir Fenerbahçe’li olarak hala içime sindiremiyorum . Maç esnasında yeterli artık yapma etmeyin diyip susturmak maça takıma destek farklı herifi adını bağırıp alkışlamak farklı yanlış yaptılar .
Alıntıları Göster
-
Ben G de idim her yere hakim olamam benim etrafımdakileri söyledim . Böyle yapanlara doğru yapıyor demedim kabadayılığa sonuna kadar karşıyım . Bir ara insanlar kafayı oraya doğru çevirdi biz hala tartışıyorduk ondan ne olduğunu anlamadım heralde olay buydu ya da başka olaydı .quote:
Orijinalden alıntı: Celal de Souza
Yahu ne demek bulunmadı, Fenerium Üst D'de idim ben de. Gözümle gördüm.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçenlerde yardımcı antrenör olarak dönüşü sorulmuştu, Fenerbahçe'ye her zaman hizmet ederiz gibisinden birşeyler demişti.quote:
Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai
İsmail hocam da yardımcı olarak gelse keşke. Hocamız egosunu kenara koyar gelir biri teklif götürmeli.
Alıntıları Göster
Ama bir daha getireceklerini düşünmüyorum. Seneye Emre emekli olunca yardımcı antrenörlüğe geçer. Ersun Hoca'nın yanında yetişen birçok antrenör var. Emre'de bundan nasiplenip Ersun Hoca'dan sonraki hocamız olabilir.
-
Sadık ve Serdar yüzünden her maç 50 tane pozisyon yiyoruz yemin ederim izledikçe Roman'ın gitmesi koyuyor hele o sadık tam bir kafasız onu ıslıklamayan taraftar senelerdir herşeyini veren efendi Topal'ı ıslıklıyor yazık. -
Hiç kimse mehmet topal fenerbahçe'li yıllardır oynuyor bıdı bıdı yapmasın.
2 metre önüne pas atamıyor.
yıllık 1 m euroya oynayacaksa hatta yedek oturacaksa kalsın.
beğenmiyorsa kapı orada. -
Topalı falan bilmem de yine geldik bir transfer sezonuna. Yemin ediyorum transfer takip etmekten daha keyif alıyorum ben Yine Ağustos sonuna kadar anasayfada hep en üstte kalacağız. Yine burada kadrolar kuracağız. Yine her transferi enine boyuna tartışacağız. Daha yolumuz uzun haydi bismillah Milli maçlardan sonra şenlenir buralar -
Geçen yılki konulara baktımda gs ile aramızda 2000 sayfa fark var. Bu yılda tam gaz devam ederizquote:
Orijinalden alıntı: Frank W.
Topalı falan bilmem de yine geldik bir transfer sezonuna. Yemin ediyorum transfer takip etmekten daha keyif alıyorum ben Yine Ağustos sonuna kadar anasayfada hep en üstte kalacağız. Yine burada kadrolar kuracağız. Yine her transferi enine boyuna tartışacağız. Daha yolumuz uzun haydi bismillah Milli maçlardan sonra şenlenir buralar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X