Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54425443544454455446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

şu ozan-ljajic takası doğruysa sadece bu takasa bile takımın beli doğruluyor. 4 transfer de takıma yetmiş oluyor.

ayrıca al sana gustavo. gustavo'nun bu sistemde iş yapmamasına imkan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 22 Temmuz 2020; 0:20:47 >
  • Bu Kerem Aktürkoğlu, gs ile kesin olarak anlaştı mı ? Çok net bir haber de bulamadım. Bugün üç tane gol atmış kendisi. İki golü çok güzel. Bir golde penaltıdan atmış. Araya girelim bence.

————————————————————————————————

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle valla ama Ozan-Ljajic takası bizim açımızdan mali olarak zararlı olur Ljajic+Dorukhan olursa mucizevi bir iş yapmış oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

şu hayal daha güzel sanki

ozan+jailson karşılığında dorukhan, ozzy, ljajic

fb orta saha rotasyonu: ljajic, ozzy, dorukhan, gustavo, tolga, mert hakan, ömer.
    Oğuzhan gelirse Tolgay gibi olur. 3 sezondur eski Ozzy'den eser yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

4-2-3-1 in iskeletini güçlü ve dinamik, kanatları teknik kursak?

Alıntıları Göster
    Benim derdim geriden top çıksın. Yoksa savunmanın önünde top çıkaracak adam varsa önünde 2 Gustavo/Tolga bile oynayabilir. Hiç fark etmez.

Üzgünüm ama imkan var

Bekler iyi olmazsa ortsaha oyuncuları çok fazla git gel yapıp 3. bölgeyi düşüreceklerdir. Bekler drrbling ve pas özellikleri yüksek olmalı. Caicara gibi mesela.
  • Adı Fenrerbahçe'miz ile anılan Aston Villa'lı Trezeguet, son 3 maçta 3 gol attı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Oğuzhan gelirse Tolgay gibi olur. 3 sezondur eski Ozzy'den eser yok.

Alıntıları Göster
    hayır hocam 11 gibi düşünme adamı. rotasyon olarak düşün. zaten sergen yalçın'ın da planları arasında var gelecek sene. yabancı sınırı ile birlikte iyi rotasyon oyuncusu bence. olmaz zaten ama hayal yani.

@freudunpiposu hocam aşırı karamsarsın o kadar da kötü değil bu adam. zaten x demişim transfer bölgeleri. 4 oyuncu alacaksın bir zahmet de iyisini al değil mi

bu transferlerle hem mali açıdan belimiz doğrulur hem de kadro açısından. ama ozan-ljajic iddiasının doğru olması lazım

• Youtubeda dolaşırken önüme düştü yine izledim ilk izlediğim zamanki kadar keyif aldım

Biz valla futbol izlemiyoruz senelerdir ya resmen endüstriyellesti tamamen şuraya bak ya ulan her şeyiyle farklıydı be

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Hey gidi günler! Hemen hemen her gün izlerdim bunu.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Şaşırdık mı?Hayır tabiki.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bonservisi elinde forvetle ilgileniriz adam futbolu bırakır.(schürrle)
    Kulübün futbolcusyla ilgileniriz arap arı gibi açılır. Nası bi şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 22 Temmuz 2020; 5:11:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Serdar Dursun'u almak lazım. Frey'de aynı lig de oynadı yaptığı istatistik 5 gol 5 asist. Serdar Dursun ise 19 gol 6 asist yapmış. Frey'i felan takas da kullanalım bari. Frey + 1 mil. €'ya biter bu transfer. Darmstadt başkanı ucuza vermeyeceğiz felan diyordu. Bir yıllık sözleşmesi kaldı oyuncunun. Tabii adamlarda biliyor bize yabancı sınırı geleceğini. Uyanıklar. Bu adam Muriqi'nin kopyası gibi. Aynı Muriqi gibi geliştirdi kendisini. Yabancı sınırı geleceğini de düşünürsek kapmak lazım bu elemanı. Kenan Karaman'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

• O değil de Ozan «» Ljajic takasında iki takımın taraftarıda bu takası istemiyor. Biz Ozan'dan, onlarda Ljajic'den memnun Dediğim gibi bu takas ancak Ljajic + Dorukhan şeklinde olursa kabulüm. Yoksa

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Önündekiler degişsin o top savunmadan çıkar merak etmeyin tek Mert Hakan yetmez bi tane daha inceci lazım Mert 8.5 gibi oynar bize 8 lazım hatta mümkünse gerektiğinde 6 da oynayabilecek biri

Jadsom bu tanıma uyuyor ama Ozan ve Gustavo ile rekabete girip 11 oynayabilirmi muamma bize net performans verecek adamlar lazım artık

Gustavo-Jadsom-Ozan-Mhy-Otar ekstra Tolga veya Jaja

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkms1907 -- 22 Temmuz 2020; 8:29:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rize’ye puan kaybetsek bari kümede kalsınlar

• Emre’nin jübile maçını önümüzdeki senenin hazırlık maçlarından birinde yapmak daha mantıklı. Taraftar yok, rakip Rize. Bu adama böyle jübile ayıp olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yani o x'ler de önemli o yüzden dedim Bana kalırsa iki 8 yerine bir derin oyun kurucu + ozan daha modern ama dediği gibi bu kadronun da ben de iş yapacağını düşünüyorum. Sadece Ferdi'yi kesmesinler ve Ferdi tarzı transfer yapılmalı. 1 milyona al, şu an satışa çıkarsak 6-7 yapar en az. yarım sezon oynasaydı bu çok 10 yapardı yaşı dolayısıyla.

Ljajic konusunda da çok yetenekli düşünsem de içte olur mu ki ?
  • Nasıl
  • 
Sayfa: önceki 54425443544454455446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.