Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54435444544554465447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Messi mi olsun istiyorsun çocuk
  • Mame tiam gelecekmiş webo etkisi olabilir. Diğer taraftan trezeguet'in kaçması çok trajik oldu salmazlar daha bize onu. Sinan gümüş'e kaldık sanırım.

Vedat bu arada son haftalarda slimani'den kötüydü. Hareketler falan aynı slimani dikkat ederseniz her topu kaptırışı, şut çekemeyişi vs. Hatta bir adım ileri gidiyorum, vedatın yerine bu sezon slimani olsa belki vedattan iyi oynardı diyorum. Sli daha yetenekli bu bir gerçek, geçen sene 2 pas yapamayan takımda özgüven ve istek kalmamıştı adamda, bu seneki tıkır tıkır oynayan kadroda olsa 10-15 gol atardı rahat. Vedatın ilk yarı performansını geçemese de ikinci yarıda bu kadar düşmezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lajic duygusal bir adam, liderlik vasfi yok. Winner bir adam degil, buyuk maclarda kayip.
  • nasıl bir lanetimiz var ben anlamıyorum arkadaş. cidden aziz gitmeden evvel büyü yapmış takıma öyle gitmiş. bu ne ya

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    walla bizim vedattan iyi adam bırakmazlar ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Yani o x'ler de önemli o yüzden dedim Bana kalırsa iki 8 yerine bir derin oyun kurucu + ozan daha modern ama dediği gibi bu kadronun da ben de iş yapacağını düşünüyorum. Sadece Ferdi'yi kesmesinler ve Ferdi tarzı transfer yapılmalı. 1 milyona al, şu an satışa çıkarsak 6-7 yapar en az. yarım sezon oynasaydı bu çok 10 yapardı yaşı dolayısıyla.

Ljajic konusunda da çok yetenekli düşünsem de içte olur mu ki ?
    Derin oyun kurucu olarak pek alternatif yok . Mesela Nuri tarzı yaşlı oyuncu denemek gerekir. Çünkü 24-25 yaşında emreyle benzer kalitede bir pasör alamayız , alabileceklerimiz de kaliteyi düşürür. Guardado , fabregas , moutinho , nuri tarzı isimler gerekli.

• herhalde %90 erol bulut geliyor gibi bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyendinaga

Lajic duygusal bir adam, liderlik vasfi yok. Winner bir adam degil, buyuk maclarda kayip.
    büyük maçtan kastın kasımpaşa-kayseri-ankaragücü-antalya-sivas-alanya-konya falan heralde ? Bunların çoğu bizi kendi sahamızda yendiler,bu maçlarda bize puan kazandırsın bari.
  • Bu pandemi sonrası piyasalar düşecek fiyatlar inecek muhabbeti hikaye bu arada. Elin avrupalısı çerez parası niyetine 10m lar harcayabiliyor, eldeki oyuncuları değersizleştirmenin anlamı yok.

• sahtedokuz kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ama 8 numaralara bakıyorum da onlar da çokça fizikli oyuncular. Mesela Mert Hakan bizim maçta gördüğüm kadarıyla dar alanda savunma yapan takımlara Alper kadar bile oynayamaz gibi duruyor. Bu konuda hata yaptığımızı düşünüyorum. 800 bine oynayacak adamlara 1.5 milyon üzeri para verirlerse kapatıp gidebilirler.
  • Altay'a organize saldırılar başlamış, isteniyor ki Fenerbahçe Mert gibi Volkan Babacan gibi Altay'ı da yesin, belki 10 sene kaleci transfer etmeyecek iken elindeki potansiyeli de kaybetsin.
  • Fenerbahçe derhal KALECİ almalıdır.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    bunlar bizim de görebildiklerimiz. bir de bizim bilmediğimiz baskı, yıpratma girişimleri falan varsa, ali koç kaya gibi durabildiği için şanslı sayılırız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

bunlar bizim de görebildiklerimiz. bir de bizim bilmediğimiz baskı, yıpratma girişimleri falan varsa, ali koç kaya gibi durabildiği için şanslı sayılırız.
    Muhakkak vardır ama bunları açık açık söylemelidir. TS medyasını zaten görebiliyoruz ama başka neler var?
  • Ligimizin en iyi merkez orta sahalarından ve arkasında oyun kurucu tip bir oyuncuyla oynadığı her maç taramalı tüfek gibi oynayan,skor katkısı olan ve 25 yaşındaki Ozan'ı gönderip takımının kovmaya çalıştığı disiplinsiz,güçsüz,yüksek maaşlı Ljajic'i mi alacağız ? Ljajic dediğimiz adam 29 yaşında ve bu fizik gücüyle 2-3 sene daha iyi performans verebilir tabi disiplinli olursa o da.Ozan'ın rahat 7-8 senesi var.

Ozan'ın bu takımdan gidişi sadece iyi bir bonservis bedeli getirerek olur/olmak zorunda.

Bizim artık elalemin çöpüne ihtiyacımız yok. Bu takasın gerçekleşme ihtimali sıfır. Ljajic falan lazım değil Fenerbahçe'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Messi mi olsun istiyorsun çocuk
    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

sonu benzemesin

bu arada ömer, ferdi gibi ince bileklerin ben kanatta daha çok iş yapacağına inanıyorum. merkezde kayboluyorlar biraz.

• Sol bek istedik gol kralı olacaktı kanat istedik 3 maç 3 gol maşallah elimizi attığımız değerleniyor aldığımız mala bağlıyor nasıl bir cenabetlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

sonu benzemesin

bu arada ömer, ferdi gibi ince bileklerin ben kanatta daha çok iş yapacağına inanıyorum. merkezde kayboluyorlar biraz.

Alıntıları Göster
    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

Geçen bira cips hazırladım dedin, adama pas gelmedi aman

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Benzemez bence

Ben açıkçası merkezde oynayacak kadar teknik olduğunu düşünüyorum. Messi ilk kanat oynayıp sonra ortaya geçmişti. Ömer de aynı şekilde olabilir tabi de Ömer'de kanat oyuncusu özellikleri yok gibi pek. Süratli değil, dar alanda iş yapar.
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    ya sadece resme bakınca gülüyosun :D efsane bölümdü hep dinlerim zaten fifa takılırken tam tiyatral bi adam .
  • 
Sayfa: önceki 54435444544554465447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.