Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020-2021 Sezonu - Muhtemel Olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vereceğim örnekten sonra konsepti anlarsınız diye tahmin ediyorum. Sizden de yaratıcı tahminler bekliyorum. Bakalım gelecek sezon için doğru tahmin yapan olacak mı?

Erol Bulut gelmiştir ve Emre ve/veya Volkan’la ters düşer. Oyuncular hocayı satar. Başarısız sonuçlar sonrası Bulut gönderilir. Aykut Kocaman’ın ismi geçer. Devre arasına kadar kalan 3-5 maçta yardımcı hoca devam eder ve devre arası Aykut Kocaman gelir.

Not: Tamamen eğlence amaçlıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• emre volkan gitmezse bi halt olmaz
  • İnşallah nüfuzlu bir hoca gelir de Volkan ve Emre'yi oturtur. Yoksa ikisi de kulübün içişlerine çok fazla karışacakmış gibi geliyor bana.

Dün birden bire Pellegri'nin ismi geçti. Menajer açıklama yapmış. İnşallah gelir de ağırlığını koyar. Şampiyon olduğu sürece oynattığı futbol umrumda değil. İsterse Beşiktaş'a içeride yenilsin. Bu kadar küçük hesaplar yapa yapa bu hale geldik.

Hazır FFP de genişletildi. İnşallah biraz daha akıllı adımlar atıp yıllar sonra "winner" bir Fenerbahçe izleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saul_goodmann -- 19 Haziran 2020; 10:35:8 >
  • Nüfuzlu ya da nüfuzsuz farketmez..Emre ve Volkan ikilisinin yemeyeceği adam yok..19ç hafta başakşehir galibiyetinden sonra düğmeye basıp Ersun Yanal'ın altını oyan Emre değildi..Herkesin bu Fb şampiyon olur dediği gün, Sivas'ın ardından 2. sırada olduğumuz, Ts'ye 2 puan, Başakşehire 1, Gs'ye 4 puan fark attığımız gün..Kaleyi içeriden fethetsin diye elimizle düşmanı yerleştirdik..Emre Fbli görünen bir Gslidir..
  • FB çok yanlış işler peşinde. Volkan ve Emre bu takıma sadece zarar verir. Birde üstüne şovmen Erol bulut gelirse seyrele cümbüşü. O iki arkadaşa teşekkür edip yollar ayrılmalı. Transfer dönemi başlamadan önce sağlam kariyerli yabancı hoca getirilmeli. O hoca karar versin kim gidecek kim kalacak. Başkan da hiçbir şeye karışmayacak 1 sezon dişini sıkacak. Maddi olarak kulübü idare edecek sadece geri kalan herşeyi hocaya bırakacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meseleye teknik direktör olarak bakanlara kahkaha attım Mourinho'yu getiriyorum yarın hadi bakalım bu kadro ile şampiyon olsun. Guardiola'yı getirin hadi bakalım bu kadro ile şampiyon olsun. İstediğinizi getirin kadro çöpse bir halt yapamaz. Ama sen adam gibi oyuncuları al forumdan eleman yönetsin takımı başarı sağlar.

Teknik direktör örnekleri verecekler boş yapmasın. İyi teknik direktör dediğiniz adamlar dahi oyuncuyu nerde nasıl kullanacağını bilen veya yetiştirebilene denir. Ya altyapıdan adam çıkaracak 1 milyona alıp 20 milyona parlatacak Klopp gibi adamla başarılı olursun her türlü oyuncuda biter iş.

GS BJK ÇÖPLERİNİ TAKIMA TOPLAYIP BAŞARI BEKLEMEK AĞIR DERECEDE ACİZLİKTİR REZİLLİKTİR. Tolgay, Alper, Tolga gibi çapı ptt 1.ligin üstüne çıkamayacak adamları takıma toplarsan olacağı budur. Küme hattına düşmediğimize dua edelim.

Bir elinizi vicdanınıza koyun bakın. Şuan takımda Türkiye'nin en iyi kulüplerindenim diyen bir takıma yakışacak kaç topçu var? Altay asla as kaleci olamaz. Hasan Ali, Dirar ancak yedek olur fazlası değil. Serdar, Falette stadda maç bile izleyemez. Jailson anca rotasyon topçusu olur. Ben anca 11 oynayabilir diye Gustavo ve Formda olan Vedat'ı kabul ederim diğerleri anca kendini yırtsa yedek olur. Fenerin topçuları değil bunlar.

Para yok diyeceksiniz. Şu saçma sapan transferlerin ücretlerini maaşlarını alın toplayın sonra görün maliyeti. 10 tane yarım yamalak adam alacağına 2 tane sağlam adam al oynat. Ki yüzlerce oyuncu izliyoruz scout timiyle diyen "VİZYONER" Ali Koç'un yaptığı transferler yan takımların çöplerini toplamak.

Ki basit bir çözüm var. "ALMA" "ALMA" "ALMA" böyle çöplere milyonlar yedireceğine git altyapıdan adam çıkar. Koca ülkede hatta dünyada adam mı yok? 200 bin euro bassan her ülkeden göze çarpan topçu alırsın. 100 tane al 1 tanesi başarılı sağlam olsun yine kardasın. Scout kurduk şöyle böyle vizyon diyen yönetimin yaptığı bu transferleri onaylayan bir tane Fenerbahçeliyim diyen varsa aktroll gibi lakap bulmak lazım onlara KOÇTROLL gibi.

Allah aşkına söyleyin altyapıdan çıkaracağın 18 yaşındaki stoper REFAKATÇİ JAİLSON'dan daha mı kötü oynayacak? Daha kötü oynayacağını hiç sanmıyorum ama oynasın daha kötü olarak gitsin rakip forvete asist yapsın. öyle rezil olacağımıza 18 yaşındaki çocuğun kendini geliştirmesini izleriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.