|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4184. sayfa)
-
-
Buna katılıyorum.
Osimhen bizde sırıtırdı belki de.
Fred'in, Szymanski'nin, Osayi'nin vs bu seneki halini görüyoruz..
Maalesef oyuncularımızı değersizleştiren bir oyun sistemimiz var...
-
6S maçına bakıyorum... En sinir olduğum durum var şu an...
Ya yenersin yenilirsin o ayrı.
Malmö deplasmanında galatasaray taraftarı susmuyor, sürekli tv'de onların sesi...
Bizim iç saha maçlarımızda bile ses yok...
Ali başkan takımın değil, kulübün DNA'sı ile oynamıştır...
-
Objektif olmak gerekırse gs bizden iyi oyun sıstemı var bızım böyle ahım şahım top oynayarak kazandığımız 1 maç yok ali koç gitmeden de bu takım düzelmez -
yalnız o macta 0-0 dek kırmızı gormeniz gerekiyordu. Size evinizde caktıgımzıda bize rahat gösterilen kırmızılar size cıkmıyor nedense. Aynısı bjk derbinizde de oldu son adam olmasına ragmen hakem yıne kırmızınızı vermedi bak sen şu tff nin işine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 12 Aralık 2024; 22:23:32 > -
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 -
Aga ben fbli olsam gs daha iyi oynuyor yapacak birşey yok der geçerim.Şu maçları gözünüzle izleyin en leş halimiz bile sizden iyi top oynuyor bunu göremeyecek kadar körseniz bi 10 sene daha unutun şampiyonluğu. -
Boş ver görmesinler daha iyi dün şahsen Ali Koç istifa dediler ya maçta çok korktum inşallah gitmez adam ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 12 Aralık 2024; 22:24:50 > -
Yeni yeni gs'li tipler türemiş burada provokatörlük yapıyorlar. Gerçi sizde suç yok sizin gibi beş para etmez adamların ağzına sakız eden Galatasaray'lı Ali Koç bunun sorumlusu. -
dalga geçseler haklılar ne rezilliğimiz kaldı ki bu başkan sayesinde
-
Ali Koç gibi biri olduktan sonra Hatayspor bile şampiyon olur -
Bats’ ın bugün yaptığı tek şey ofsayta düşmek -
Valla üzülüyom artık dalga geçesim bile gelmiyor -
Vizyonsuz Ali Fenerbahçenin yüz karasıdır. Gitti adamlara bedava batshuayi hediye etti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catanzaro -- 12 Aralık 2024; 22:31:20 > -
7 yılda yaşamadığımız rezillik kalmadı haklısın 100 küsür yıllık milyonlarca taraftarı olan bir kulüp 2 başkana kaldı yazık ki ne yazık
-
Üzülerek söylemek istiyorumki, Ali Koç takımın genlerini bozdu. İçeride kaybetmeme serilerini bitirmedi sadece. Fenerbahçe'ye zararı çok fazla.
Yine üzülerek söylemek isterimki, Galatasaray veya Fenerbahçe hiçbir zaman makas açamaz, arada çok yüksek kadro kalite farkı olmaz derdim, bu zamana kadar böyle de oldu ama bu sene işler değişti. Galatasaray Osimhen ve Sara ile ciddi seviye atladı. Hala eksikler var ama bizden çok iyi durumdalar. Bu sene de şampiyon olurlarsa eğer 2 Sene daha şampiyonluğu unutalım arkadaşlar. Galatasaray şampiyon olursa ki bence olacak, CL'ye direkt katılacak. Bu da daha güçlü kadro kuracak demek. Biz yabancı hocalarla her sene yeni düzen kurmaya çalışırken onlar oturmuş kadrolarıyla gücüne güc katacaklar. Mutlaka çöküş dönemi olacaktır ama 1-2 sene daha lige ambargo koyacaklarını düşünüyorum.
Bugun deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa oynadılar ve kazandılar. Biz ilk 24'e girer miyiz diye düşünürken adamlar ilk 8'de yerini garantilemek üzereler. Bu arada galibiyetleri için kutlarım, ülke puanı açısından iyi oldu.
Bol şans herkese.
-
Demirören'den daha beteri gelmez derken Ali geldi -
Dünyada 3 kişi fenerbahçeli kalsa bile yine vazgeçmem asla gs li olmam taraf değiştirecek kadar iki yüzlü olmadık ancak şunu da söyleyeyim fener bu oyunla gs yi falan yenemez kardeşim açın gözlerinizi biraz en baştan ali koç istifa edip sistem değişecek her şey sıfırdan kurulacak olay bu kadar basit
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X