eeeeee şimdi isimsiz canavar gibi bir oyuncu getirse hem survivorda oynatmak için çok beklemesi lazım hem de kimsenin ilgisini çekmez. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4298. sayfa)
-
-
Yanlış mı görüyorum bilmiyorum ama adamın ömrü hayatındaki tek başarısı 2018 dünya kupasındaki bronz madalya gözüküyor.
-
Adam yıllarca Napoli'de oynamış. Napoli'nin en golcü oyuncusu. Ben oynadığı futbol açısından diyorum yoksa ülkeye gelmiş çok daha kariyerli adamlar var.
-
Bal tutan parmağını yalar. ( iğrenç bir söz ama atasözü)
-
devrim şehidi vitor hocam artık premier ligde wolves'i çalıştıracak.
yolun açık olsun hocam. şöyle izliyorum seni.
-
Caner Erkin, Sinan Gümüş, Mesut Özil, Ozan Tufan... Fenerbahçe'ye faydası olmayan vasatlar ordusunun şehidi.
-
aynısı size olsa adam çok zeki napalım mı diyecektiniz
-
Türkiye 'de nelere penaltı çalındı. Bu pozisyon penaltı ama Mertens olmasa pek çok oyuncu ayağını öne atmaz ve müdahale olmaz. Fakat pozisyonda Mertens' e müdahale var.
-
Kendimize bakmaya yüzümüz olmayınca başkasının ne yaptığı ile ilgileniyor taraftar. Bu ne nedir biliyor musun? Kanıksanmış başarısızlığın çaresizliğinde yüzerken yılana sarılmaktır.
Hep diyoruz kendi göbeğimizi kendimizin keseceği bir kadro görmedik şu ana kadar. Geçen sene biraz yaklaştık ama formda Fred'in olmadığı maçlarda döküldük. Öyle bir kadro kur ki önce davanı haklı çıkar. Yoksa sağa sola sallayarak bir yere varılmaz.
-
geseliler de kendilerine baksın o zaman biz bu eksi puanlı son sıradaki adana demire yenilen bjk'ye nasıl 5-0 yenildik diye
ölçü değil yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 17 Aralık 2024; 15:1:42 > -
Martens, arife rahmet okutur. Tiyatrocuların üstadı
-
Martens denen varlık daha önce ceza sahası içinde yüzlerce kez kendini yere atmış bir canlı. İyi bir hakem olsa bazı futbolcuların hareketlerine daha çok dikkat eder. Eskiden Burak da yapardı hakemler uyanınca yememeye başladılar. Martensin topa ulaşması mümkün değil ama rakibinin önüne ayağını uzatıyor. Asıl faul hamsisporluya yapıldı. Çöp lige çöp hakem -
zekilikten değil ahlâksızlıktan. aynı hareketi malmö maçında da yapmış fakat hakem penaltı vermemiş.
https://x.com/AksuTw/status/1868987590344688030
-
-
-
çünkü profilindeki adam gibi saçma sapan bir futbol oynamıyorlar full baskı 1 tane at geriye çekil rakip gol atana kadar defans bile yapamama oyunu değil
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X