Kırmızı kartsa versin kardeşim. Ben vermesin mi diyorum? Sanchez'e de verseydi kartı. Sivas deplasmanında 15. dakikada kırmızı gördük 90 dakika boyunca eze eze yendik Sivas'ı. Eyüp maçında da belki de hırs yapıp kazanacaktık. Haa belki de yenilecektik. Bilemeyiz. Gördüğünü versin hakemler. Eyyam yapmasın. O söylediğin tüm lafları sana iade ediyorum. Avrupa'da ve ligdeki kart sayılarına bakarsan o söylediğin lafların kime ait olduğunu görürsün Avrupa'da açık ara kart lideri olan takım biz değiliz. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG #UEFA⭐⭐⭐⭐⭐ (4299. sayfa)

-
-
Aynı pozisyon değil. Malmölü topçu direkt topa müdahale ediyor ve Mertens atağını sokamamış araya bacağını yani becerememiş bu kez.
Futbolda hakemi aldatmak da var ve Mertens de bunu yapmıyor değil fakat dünkü pozisyonda sondaki hamle ile penaltıyı alıyor Mertens. Rakipte olsa ben de döverdim ama gerçek şu ki zehir gibi zeki bir futbolcu. Mesela Tadic sizde böyle bir etki yapamadı.
Ayrıca Rıdvan Aksu mu? Lütfen ama ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçma sapan oynatıyor dediğin adamın takımından sadece 3 gol fazla atmışlar ve maçlarının çoğunu iç sahada oynadılar
şu yapının mide bulandırıcı operasyonlarını görmezden gelip hala hocaya nefret kusma derdindesiniz
Tiyatro ligini boş ver zaten Eren. Her zaman dediğim gibi Mourinho'nun asıl hedefi Avrupa. Tekrar ses getirmek istiyor Avrupa'da ve oraya önem veriyor.
Sence hedef nedir? Final mi? Yarı final mi? Adaletli hakemlerle sonuna kadar ilerleyecektir Fenerbahçe Avrupa'da. Top class teknik direktöre bu yakışır.
-
Bizim girdiğimiz xglere bakalım bir de. Hem çok basit. GS yediğinden çok atıyor. Fakat bu nereye kadar devam eder o muamma. Ajax maçı gibi zorlu bir rakibe karşı tekrar beşlik olabilir takım. Yani yediğinden fazlasını attığın sürece kazanırsın.
Lyon'u yenemezlerse ilk 24 zor.
Avrupa’daki hakemlerin hepsi adaletli olsaydı Mourinhonun Romanın başındayken oynadığı finalde hakettiği kupayı elinden almazlardı
Uefanın Mourinhoya olan düşmanlığı biterse finale kalmaması için hiç bi sebep yok
Mourinho takimiyla finale ciksin, sana söz Kupayi Fener almis kabul edecegim.
-
Haydaa Uefa'da mı size karşı yani? Ee nasıl olacak öyleyse? Uzaydan mı hakem getireceğiz maçların adaletli yönetilmesi için? Batsın bu dünya. Bu nasıl futbol arkadaş.
-
-
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, sosyal medya hesabından bu sabah maçla ilgili flaş sözler sarf etti.
Dün akşam tüm Türkiye utandı, siz utanmadınız! Her maçta kazanmak için her şey mübah kafanız Türkiye'de futbolu bitirdi, ahlakı bitirdi. Sözde ilim, irfan yuvası olması için var olan okulunuzun adını karaborsa ve yasa dışı kumara, cemaatlere bulaştırdınız. Kazanmak için her türlü çirkefliği kendinize yakıştırdınız. Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" diyen muhteşem bir liderin ülkesinde ahlakı gene ayaklar altına aldınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8255EE5BC -- 17 Aralık 2024; 16:22:12 >
-
paf takım gerçeklerle yüzleşiyor :D
-
Sadece 2 tane sorum var.
Birincisi; tüm bu pozisyonlar yaşanmadan önce kırmızı kart görmesi gereken Ozan Tufan'a neden hiç değinilmemiş bu açıklamada? Direkt maçın kaderini etkiledi çünkü o kart.
İkinci sorum da; eğer Muslera'nın yaptığı hareket penaltı ise aşağıdaki pozisyonda neden penaltı verilmedi? Bu da penaltı değil mi öyleyse?
Cevaplayanlara teşekkürler.
-
dedi her maç 1 kırmızısı verilmeyen arkadaş
-
senin de resimlerden algı yapmaya çalıştığın sürece burada tınlanma ihtimalin yok.
ben yalan demedim, mertens'in bu iğrenç penaltı alma hareketlerine penaltı çalınmamalı dedim. bariz şekilde topa giden adam rakip iken önüne ayağını koymaya çalışan adam mertens. dolayısıyla saçma sapan bir penaltı. aynısı aleyhinize verilse sayfalarca ağlardınız yapı penaltısı cart curt diye.
iyi forumlar bizim iyiliğimizi düşünen kırmızı başlıklı pro.
-
Rakibin ayağına basıp düşen, yerde kıvranan kostic olduğunda tartışmasız penalti oluyordu. Mertens'e bak tekme yediği için suçlu olmus. Adama her düşüşünde numara yapıyor diyorsun fotoğrafı gösterince ben öyle demedim oluyor.
Forumda yazarak başarı geleceğine inanıyorsunuz 2 yıldır, başarılar, işe yararsa haber edersin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yönetim doğru iş yapmış şaşırtıcı bir şekilde
-
50 sefer söyledik hala aynı şeyleri tekrarlıyorsun
2022 de gese rize maçında neden verildi madem öyle
attığın pozisyonun dünkü pozisyonla uzaktan yakından alakası bile yok bu arada
x (formerly twitter)
x.comhttps://x.com/fenereditor/status/1868952624097263795?s=46&t=3W-HBWQOpMkcxzF6D0Dnjg
mhk başkanı çıkıp barış alpere üzülüyoruz desin anca. gssine zeval gelmesin. futbol hayatı biten barış 5 gün sonra maça çıksın. lan nasıl bir dümenin içindeyiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X