Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG #UEFA⭐⭐⭐⭐⭐ (4300. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 21 Misafir (11 Mobil) - 16 Masaüstü16 Mobil1 iOS
5 sn
119.837
Cevap
403
Favori
2.775.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 42984299430043014302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ligde 20 yılı aşkın olan yapıya rağmen 3 şampiyonluk gerimizdesiniz

Uefa kulüp sıralamasında gerimizdesiniz

İlk 20 ye girdiğimiz IFFHS sıralamasında esameniz bile okunmuyor

Kim başarılı kim başarısız bir kez daha düşün istersen :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 17 Aralık 2024; 16:31:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt

ben öyle demedim demedim sayın manipülasyon üstadı kırmızı başlıklı pro, az yukarı çıkar okursun tekrardan anlaman gereken cümleler var belli ki.

dediğin şeye inandığımız da yok yine kendi hayal dünyanda uydurmuşsun bişeyler kolay gelsin :D

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG #UEFA⭐⭐⭐⭐⭐
  • O konuda haklısın bak. Benim attığımla dün ki pozisyonun alakası yok. İrfan Can hem kollarıyla hem de diziyle giriyor İcardi'ye sert bir şekilde. Topla hiç alakası olmadan hem de. Yani İrfan'ın yaptığı daha net penaltı. Neden verilmedi peki?

Bir fotoğraf karesiyle değerlendirme yapılmaz diyeceğini biliyorum. O yüzden videosunu attım zaten. Video da daha net gözüküyor izle bak.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG #UEFA⭐⭐⭐⭐⭐

• bak hakem bize de kırmızı verdi diye pozisyon bulamıyor garipler,işte idare ediyorlar böyle penaltı pozisyonlarıyla💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG #UEFA⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Fener gs aleyhine tweet attıgına göre dedim ali koç istifa etti

• yalnız gs'yi bi konuda tebrik etmek lazım kronik boey'i bayern'e iyi kakaladılar :D :D

Neyse bi daha bunlardan adam almazlar :D alacak olsalar da o kadar vermezler :D

• OLM ŞAKA MI BU ŞİMDİ DE BİZİ HAMSİLERLE DOST İLAN ETMİŞLER İNANILMAZ BİR KİTLE AKJHWLDBAWKŞLUJDVAŞDVB

@RedPyro allah aşkına kaldır şunu biri görüp dalga geçmesin

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG #UEFA⭐⭐⭐⭐⭐
  • genel söylemleri hep şudur; hakem iki tarafada yanlış kararlar verdi. sonuçta kazanan ve mağdur olan kendileri

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Şu bölümdeki futboldan anlayan ender üyelerdensin. Bazı konularda görüş ayrılığımız olsa da ilgiyle takip ediyorum yorumlarını.

Bazı arkadaşlar 7 sene şampiyon olamadı diye hemen Ali Koç'u yemeye kalkıyorlar. Halbuki istikrar her zaman başarı getirir. Ne olursa olsun başkanının ve teknik direktörünün arkasında durman takdire şayan. Bu inanç zaferi getirecektir. Ali Koç'un ne kadar başarılı ve iyi bir başkan olduğunu diğerleri de anlayacak zamanla.

• Boş açıklamaların arkasına saklanmasınlar adam gibi top oynatsınlar takıma transferin hakkını versinler. Senelerdir bu açıklamalar yapılıyor değişen bir şey yok boş boş kaos. Vaden doldu başkanımsı kelle alamıyorsan boş yapmayacaksın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• acun, "finansal fair play konusunda kulübü iyi yönetiyoruz" demiş. futbol takımı, kulübün kalbi. başarı sıfır. övünecek şey olarak seçtiğine bakın. bu adamlar varken, başarı beklemek hayal. bir kere daha belli oldu.

• Dybala zu GS ?

• futbolda arzu edilen başarıya ulaşamayan bir yönetim, a dan z ye değişmeli kardeşim. laf salatası yaparak, saçma sapan yerlerden övünme payı çıkararak olmaz bu işler.

üstelik düzlemye dair en ufak umut ışığı dahi yok. yine ocak ayında saçma sapan transferler yaparlar. asıl gereken bölgelere adam almazlar, alsalar da mourinh'nun kulübede yanında oturtacağı adamlar alırlar. hiç bir iyi yanı kalmadı bu yönetimin. külliyen zarar.

• Bizim yönetim, bizim burada söylediklerimizi söylüyor... adeta bir taraftar gibi şikayet ediyor...
    Ya kardeşim, siz icra makamındasınız, ya icraat yapın, ya da gidin, yapacak olanlar gelsin...
    Sizin yaptıklarınızı buralarda, sosyal medyada taraftar da yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 17 Aralık 2024; 16:57:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• geçen yıl bjk olan bitenleri görüp gsye sallayınca fenerin salıncağına oturdu dediler. fbyi sahada linç eden ts için bugün ts uyanınca o da salıncağa oturmuş oldu. gsnin dostu yoktur çıkarları vardır. tıpkı yıllardır trabzonun en iyi oyuncularını ayartıp alıp zayıflatması gibi

• 
Sayfa: önceki 42984299430043014302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.