Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4302. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 17 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
86.063
Cevap
376
Favori
2.060.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 43004301430243034304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adamlar gsliyim almanyadan ts fb maçını izlemeye geldim diyor. geçen seneki sahaya atlama olayını organize eden kimler, sosyal medyadan bunları savunan kimler bi bakılsın.

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Normaldir, çamur atmakta ustalaşmış biri nasıl olsa

İşi gücü yalan atmak, iftira atmak..

Yazdıklarından belli zaten

Komutan logar, pardon redpyro  

Fenerbahçe trabzonda taraftar ve futblocular tarafından linç edileceği zaman trabzonu haklı görüp kanka olan bu şahıs, şimdi trabzon ile feneri dost yaptı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hopdediks-Dediğimdediks

Mertens Türkiye'ye gelmiş en büyük futbolculardandır. Adamın penaltı alması karaktersizliğinden değil rakibinin zaaflarından yararlanmasındandır. O pozisyonda ayağını öne atarak rakibin kendine vurmasını sağlıyor. Adam zeki.

Büyük futbolcu olup olmaması; ona iltimas geçileceği anlamına gelmez; ki kendisinden çok daha büyük topçular gelip geçti bu topraklardan...

Sahtekarlığın adı ne zamandan beri "rakibin zaaflarından faydalanmak" oldu? Topla oynama niyeti olsa, adam ayağına vursa penaltı diyeceğim; ama topla alakası olmadan, rakibin topla oynamasını engelleyerek faul yapmış

oluyor. Bunu ben değil eski hakem yorumcusu televizyonda söylüyor. Bu şekilde penaltı olacaksa, hücum eden takımın her oyuncusu, kendisini topla oynamak isteyen savunmacının önüne atar, darbeyi aldığı gibi penaltıyı

kapmış olur.

• Fener Dybalayi alirsa sampiyonlukta direk favori durumuna gecer.
    Bence zor ama Ali koc isterse alir.
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ınstagram
    Raconsports on Instagram: "Erman Toroğlu’ndan, Barış Alperim attığı golün yorumu. @raconsports"
    https://www.instagram.com/reel/DAEoRqYNEuD/?igsh=MWtzdHdkOGQzZGQ4cw%3D%3D
  • Karşınızda bu kadar yapı varken sözüm ona şampiyon olacak kadar kudretlisiniz ama gidip köy takımı Young Boys’a Sparta Prag’a elenip geliyorsunuz. Ne ilginç değil mi?
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ınstagram
    NationalFenerbahçe on Instagram: "Boşluğuma geldi djshshshshshsh #fenerbahçe #fenerbahcem #fenerbahçeliyiz #fenerlove #fenerlove1907 #nationalfener"
    https://www.instagram.com/reel/DDjZguwsP-J/?igsh=cGY0enZxZHdyeWRl
  • neyse gasp edilen puanları bir kenara bırakalım bugün dybala + skriniar'ın gs ile görüştükleri haberleri çıktı.

mou bizdeyken dybala gs yaparsa bu yönetime daha ne denir bilmem. kelime haznem kalmadı artık bunlara karşı. mou'nun bi telefonuna bakar o iş saçmalamasınlar. ha dybala bizde nerde oynayacak derseniz bilmiyorum, hocanın en sevdiği oyuncumuz defansif on numara sonuçta. dybala defans mefans yapmaz.

skriniar'a gelirsek adamlarda davinson varken yanına bunu almayı düşünüyorlar biz de samet'i korumaya çalışıyoruz. böyle bir stoper daha alırlarsa çok zor puan kaybederler, gs'nin tüm sorunu savunmasında eksik olunca çok çabuk gol yemesi.

elimizde çağlar ve djiku kaldı, devre arası 2 stoper şart. 1 tanesi çok iyi olmalı liderlik etmeli, diğeri de elimizdekilerin bi tık üstü olmalı. son yedeğimiz de yusuf akçiçek olur 5'liyi kurarız.

• Fenerbahçelilerin yazdıklarını silen , Galatasaraylıların yazdıklarına dokunmayan bir admin var sanırım

Şaşırdım eskiden Donanım Haberde Torpilli adminler olmazdı.Demekki burası da değişmiş

Boş yere mesaj atmayın siliyor Galatasaraylı admin
  • Dünkü tiyatronun özeti şu laftır arkadaşlar

"hırsıza, hırsız olduğunu unutturursan gelir sana ahlak dersi verir..."

berbat top oynuyoruz diye hırsızın, hırsız olduğunu sakın unutmayın, unutturmayın

haramzadeler sizi...

bütün futbolcularınızı ve yöneticilerinizi toplasanız Edin Dzeko'nun karakterinin tırnağı etmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 17 Aralık 2024; 20:34:37 >
  • Buradan DONANIM HABER yetkililerine sesleniyorum;

Adminlerinizi takip edin bu kafayla çok üye kaybedersiniz
  • yazık olan hakeme oldu. bay ın ağlamalarının kurbanı oldu. Ne oldu sezonu kapatmıştı hani?

trabzon maçında nasıl atıyor kendini gördünüz değil mi bay. Resmen penaltı jokeri almaya yönelik. haram puan aldılar. yazık….

• var kayıtları yayınlanmış. verdikleri penaltının incelemesine bakın :D tek bir açıdan pozisyonu izletmişler, penaltı veriyorum demiş gitmiş.

• Kanadam K kullanıcısına yanıt

Ali koç daha kapısının önündeki tozları alamaz . geçtim dybalayı.

Ali bey yine arabisatndaki iş ortaklarının takımlarından skmsonik ücretlerle oynayan bi veteranı alır getirir takıma

Ha ozan tufana kırmızı verilmesi lazımdı diyen ağlaklarda gitsin o anda hakemin daha taç atışını kimin

kullanacağını söylemeden gs nin topu alıp tacı kullandığını anlatsın bunlara.hiç olmaması gereken pozisyon hakem

eyyamından gerçekleşti, aynı bunların 4. golü gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar3 -- 17 Aralık 2024; 20:19:50 >
  • Skriniar-Osimhen-Dybala vizyonunun şampiyon olması ülke futbolu için daha iyi. Siz Aziz bu kulübü batırdı, Ali'yle Acun financial fair play'den kurtardı diye mastürbasyona devam edersiniz herkes kazanır.

Stoper yokken bizde Yasin Özcan çekeriz aynı fiyata ileride 5-10'a satar Ali'm. Yapı var zaten gerek yok Osimhen'miş Dybala'mış Skriniar'mış...

• Shieldwall kullanıcısına yanıt
    David falan deniyor FB için gelmesi imkansız. Kulüp paraları Mou’ya basacağına İsmail Kartal ile devam edip Kadroyu güçlendirmeliydi. Geçti o tren artık.
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

+1

• Şimdi dünkü penaltıyı gördüm o penaltıyı verenin de , o penaltıya kurnazca aklı sira sebep olan adamın da bana göre futbolun ruhuyla uzaktan yakından alakası yok. Güzel günlere dair umutlarını yitirir insan.
    Bir de bunu savunan güruhlar var.

Şimdi Laff a Lympics diye çizgi fikm vardı hatırlar mısınız?
    Ayı yoginin takımı, scooby dooby takımı ve gerçek kötülee vardı; aslında onun ingilizcesi de çürümüşlerdi. Bence gerçeği çürümüsler daha uygun.

Takım kaptanları maylo idi, yani mumbly hatırladınız mı?

Başvurdikları basit uçkağıtlar ve hileler bana bunları hatırlatıyor.
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐

• hasanmerto kullanıcısına yanıt

Hocam ben fanatik bi adam değilim kim ne demiş ne yapmış çok takip de etmem ama o pozisyona penaltı değil diyen kimse var mı? Çünkü bence direkt penaltı

• 
Sayfa: önceki 43004301430243034304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.