Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rx6900xt , Batman , Shieldwall , Sefil Shuurle Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 26 Misafir (7 Mobil) - 21 Masaüstü9 Mobil
5 sn
110.411
Cevap
395
Favori
2.593.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 43374338433943404341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Faul var var da, şimanski de voleybol oynamayı bıraksın. Avuçlayıp topu indirecekti nerdeyse.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir Fenerbahçe'li olarak asla kabul etmiyorum.Net faul,var çağırmadı bilerek.Puan farkı artacak korkusu yüzünden hep.Puan farkı açılması demek,yayıncı kuruluşun iflası demek olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rampage kullanıcısına yanıt

ağlama tamam.

• mwwo3.3 kullanıcısına yanıt

dogru zamanda dogru pas atilinca neden gol atamasin ki.bir golcüyü tarzina göre nasil beslediginle alakali aslinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu gs trolleri yüzünden takımın leş oyununu konuşamıyoruz. Kendi aranizda konuşun niye her yere salça oluyorsunuz.

• suÇ kullanıcısına yanıt

Lacivertini kazıyınca Kırmızı çıkıyor çok ilginç

• Takımında Barış Alper, Torreira, Mertens olanlar bize futbol yoksunu falan diyor. Sadece Nelsson'un kendini taklacı gibi yerlere attığı pozisyonlardan iki dakikalık video çıkıyor salako editiyle. Symanzskinin ayağına basıyor adam bir şey bile denmiyor, Dzeko kafa yedi, kaşı yarıldı adamı kışkırttı aga kırmızı görmeli falan diyen tipler bunlar. Gerçi bunlar için şiddet, el kolla vurma normal şeyler. Zamanında Melo, Riera'yı soyunma odasına kilitleyip dövmüştü, Marcao, Kerem'i tartaklamıştı mesela.

• Net faul vardı oyunumuz gerçekten leş

• 1907F kullanıcısına yanıt

Ölüyor dedikleri adam 3 gün sonra 10km koştu- oynadı. Zımpara kağıdı gibi yüz var adamlarda. Sırf asıl bize haksızlık yapıldı demek için ucuz tezgahlar.

• Top oynamıyoruz, pozisyon faul.

• Ice Platypus kullanıcısına yanıt

daha yeni ofsayttan gol + olmayan faulden gol kombosuyla haram 3 puan aldılar, bunların zırlamaları bitmez.

• volvox7 kullanıcısına yanıt

bak şikayeti birader! bu nikki midir nedir o mod varsa bunlar ceza almaz. gsli modlar yüzünden burada aylardır kafalarına göre takılıyorlar zaten. umarım sörfçü modumuz buradadır.

• konudaki gslilerden çok gole faul diyen fenerliler daha çok rahatsız ediyor hepsini blokluyorum

• Buranın moderatörü nerede yine provakatörler tahrik edip duruyor?

• Gs maçında rahat rahat oynayan Eyüp oyuncuları bugün niye bu kadar gergin oynuyor? Üstelik o maçta fena doğrandılar.

• bar3 B kullanıcısına yanıt
    Skor Taraftarı değilim ben senin gibi

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Neysri topu tutamadigi için takım ileriye tasinamiyor . Haliyle hem takım daha fazla yoruluyor hemde devamlı acele kaos futboluna dönüyor oyunumuz . Dzeko girerse dikkat edin takım oturuyor çünkü ayağında top tutuyor , futbol aklı çok yüksek yaştan kaybediyor oda artık .

• suÇ kullanıcısına yanıt

yav he he . ve ne alaka ben sanki iyi oynuyoruz yazdım

• bakalım mhk denilen çöplüktekiler bizim oyuncumuz için de geçmiş olsun diyecekler mi? Atv vs ülkeyi terk etsin diyecekler mi?

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • 
Sayfa: önceki 43374338433943404341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.