diğer 10 oyuncu uçup kaçıyor ama en nesyri topu tutamadığı için fener kötü öyle mi |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4340. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Keşke Caner kırmızı yese ikinci yarı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen iyi oynasanda şampiyon olamazsın remktaş. Oldurmazlarquote:
Orijinalden alıntı: CESURYUREK_
Biz bu oyunla sampıyon olamayız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mame thiam kesin giderken parasal duygusal biseylerin ezikligi var.
Kayseride de böyle agresifdi.
Bakalim 2. Yarıya. Şimdi hakem bütün haklarını eyupten yana kullanacak . Maç başlamadan yazdım zor maç diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şurada faul var diyenlerle barış alpere geçmiş olsun diyen ali koç gibiler.
10 dakka önce adam ayak kırma teşebbüsüne kırmızı vermedi. ona birşey yazan yok tabi
-
Bu nasıl maç abi ya dan dun topa vuruyorlar sadece ikiside uzun top atiyor. Hakem iyi mac yönetiyor valla oyuncular çok geriyor maci
Bu leş futbolla bir bok olmaz
Ben sana soruyorum puan farkı 1 olsaydı Gs ile aramızda,bunu yine verirmiydi,yoksa Var çeğırırmıydı??
Net iptal ederlerdi
Millet kendine admin yapmis mactan 5 dakika oncd nobet tutturuyor. Esnaf sikayeti dinler gibi sikayetlerini dinletiyor. Cezalarini iptal ettiriyor. Yeri geliyor o admin kural büküp cezai islem uygulanmasi gereken mesaja bisey yok diyor. Bizim moderetorler de mactan 5 dakika once kacip gidiyor forumdan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlışlıkla bastı diye kart mı çıkmayacak ahahahahaha. Takımında Torreira, Nelsson, Mertens oynayandan beklenen yorumlar.
tamam doğru diyorsun Dzeko nun takimi ileride tutma becerisi daha yuksek,Nesyri oynarken o zaman net final paslarina ihtiyac var Kostic in asist gibi.karambole ortalar sisirmeler vs degil.onu da Mou cozecek biz degil.
Forvetin topu tutacak diğer 10 oyuncu ile bir degil mevki olarak ? Bana Fenerbahçe tarihinde bir tane örnek ver basarli olmuş ayağında top tutamayan forvet , nesyri adam gecemez pas veremez , top tutup duvar olamaz . Ama havadan iyi ona rağmen hava toplarnida indiremiyor velhasıl kelam kesinlikle bizim forvetimiz değil. Fernandao dahi daha iyi oyuncu neysriden.
Nesyrinın yerınde vedat muriç yada valencia olsa daha kalıtelı forvet hattı olurdu bu kesin zeko nesyri ıle lıg bitmezquote:
Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl
Sen iyi oynasanda şampiyon olamazsın remktaş. Oldurmazlar
Alıntıları Göster
haram 3 puan alan takımın taraftarının yorumlarını çok da dikkate almamak lazım.
-
dostum bu pozisyon iptal edilebilir değil.
Top livakovice kadar gelmemiş olsaydı evet iptal olurdu zaten. livakovic o topu eline aldığı an o aksiyon bitti zaten
-
Yönetimden hocasına hepsi leş atıyor. Oyuncularda geçen seneden çok uzaktalar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X