< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ (4359. sayfa)
-
-
Nasıl vasatlığa alıştınız mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arda toplama takımla futbol dersi verdi
Taraftarın yapabileceği hiçbir sey yok. Kongre kararını kendi alıyor. İkna da olmaz. 6 yıl daha Ali Koç var
Yarın Kayseri Galatasaray maçı büyük ihtimalle berabere, olmazsa Kayseri galibiyeti diyorum. Beni takıp edin, futbol bilginiz gelişsin. Bir de mesajımı yarın maçtan sonra alintilamayi unutmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maç pazar günü
-
Işte bu yüzden seninle futbol tartisilmaz mesela
Hala mı Galatasaray? Ne zaman kendinizi eleştireceksiniz?
-
Ter atmaya çıkmışız gibi maçlara çıktıyoruz haftalardır.
Ne tesadüf ki maçın bitmesiyle Fabrizio romana talisva Fenerbahçe ile anlaşmak üzere diye haber giriliyor. HA HA HA yiyen varmı acep hala
ivedilikle defolun
-
E öyle de FB'nin kazanması gerekti bu hafta.
-
bu adamlara taraftarı susturmak için transfer falan yaptırmayacaksın Pıllarını pırtlarını toplayıp gidecekler yeni yönetime bunların enkazı kalırsa Bjk gibi oluruz
-
15 milyon euro alan td uzun top oyunu oynatıyor. Türkiye'nin en zengin adamlarından birinin oğlu da gs'yi aralıkta şampiyon yapıyor. Alan razı veren razı. Camia izlediği sürece daha çok yaşarız bunları.
-
Yarın maç yok hocam onu napcaz
-
Ya geçen sene şu kadroyla taş gibi top oynuyorduk . Şaka gibi bir tane performansını yükselten oyuncu yok Mou zkms adeta takımı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Koskoca feneri ne hale getirdiniz Allah belanızı versin Ali Koç ve Acun tayfası. Bize de yazıklar olsun şunları gönderemedik ya. Adamlar başarısızlıkta hoca başkan ne varsa gönderiyor biz salak gibi 7 yıldır tek başarı yok bir de gitme sana muhtacız diyoruz. Akp Türkiyesi gibi yönetiliyoruz anasını satim Allah belanızı versin.
İlk geldiğinde bundan olmaz demiştim ama uygun bir kulüpte top oynar. Fenerbahçe ona uygun değil. Yapacaksan ona uygun yapacaksın.
Şimdi çıkıp yok lig bitmedi, yok müdahale edecez gibi zırvalıklar söyleyecekler yine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X