Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bibooo , TheVenganza , unusual_pscho Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (4 Mobil) - 16 Masaüstü4 Mobil
5 sn
108.049
Cevap
394
Favori
2.552.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 43724373437443754376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olabilir hocam o konuda bilgim yok ama Arda iyi hoca olacak gibi duruyor.

• Geçen sezon İsmail Kartal başarılıysa şampiyonluğumuz çalındıysa rekor puan alan İsmail Kartal'ı gönderip neden 10 kat fazla maaşlı Mourinho'yu teknik direktör yaptın Ali Koç !?
    Çünkü sen de inanmıyorsun şampiyonluğunun çalındığına,İsmail Kartal'ı başarısız gördün. Başkanlıkta kalabilmek için taraftara "sistem,yapı" masalı anlatıyorsun.
    İsmail Kartal'ın görevine neden son verdin açıkla Ali Koç?
    'Hiç kendini değiştirmeyi düşünmedin mi,başka biri başkan olsa belki şampiyon olunur demiyor musun hiç?
    Seninle olmayacağı belli. Fenerbahçe taraftarını seviyorsan sevindirmek istiyorsan hemen seçime got Beşiktaş gibi. Aday olma bak ne kadar çok.asay çıkacak.
    Abdullah Kiğılı mesela başkan olabilir,Ülker'in sahibi başkan olabilir. Sen varken asay olmuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 20 Aralık 2024; 23:42:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GFB'nin ardından UTG de Samandıra'ya gidiyor.

ali koç tribün gruplarını da kaybetti. burdan dönmez. seçim şart artık.

• Biz hadi bilimsel bir transfer politikasi olan bir kulup degiliz,Gs cok mu bilimsel,tabi ki degil,aramizdaki tek fark onlar saha sonuclarini istedikleri gibi alamayan her yönetimi yanlişa gereksiz sabir gsotermeyip devirecek bir iç mekanizmaya sahipler.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐Extra Futbolyoutube
    🔥 Fenerbahçe maçı sonrası Eyüpspor soyunma odasında büyük coşku: “Arda Turan oley!”
    https://www.youtube.com/shorts/YhiHw9r4lug
  • İsmail kartal varken geçen sene ben rakip taraftar olarak fenerbahçenin oyunundan çekiniyordum yalan yok, şu anki oyun ona kıyasla çok kötü...

• Maximin Cok verimsiz bak yapmayan arı derhal gönderilmeli
    Dijiku ağır akiliyor hamle zamanlamalaei geç gondeilmeli
    Çağlar bu takımın oyuncusu değil s
    Tadic ile üstün başarı imkani yok yerine sara gibi dikine oynayan biri gelmeli
    Mert muldur yetersiz hata yapıyor üstelik fizik olarak da yetersiz
    Dzeko ile olmuyir daha üretken ve dinamik bir adam olmalı

Benim tespitleim bunlar saygılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rakibin kadar sahada güçlü değilsin, rakibin kadar saha dışında güçlü değilsin. Şampiyonluk fenerin neyine!!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • devran dönüyor çok az kaldı.

tribün grupları şu anda samandıra'ya yönetimi istifaya çağırmaya gidiyor.

buradan kaçış yok artık, norveçliler değil fenerbahçeliler seni gönderecek.

fenerbahçe genlerine dönmeli!

• evohan kullanıcısına yanıt

bu herif okan'dan daha iyi teknik direktör olacak yalan yok...

• hedgehog24 kullanıcısına yanıt
    Yönetim gitmez, aziz bile göstermelik aday oldu, artık kulübün resmi sahipleri ali koç ve tayfası
    Geçen yılki kadro yeniydi 1 yıl oynadılar kupasız bitirdiler iyi diyorsunuz, bu yıl da aynı
    Son yıllarda kadro/performans olarak oynadığımız en iyi sezon jesus dönemi oldu, gerekirse 10 yıl jesus ya da İsmail kalmalıydı ama yönetim gitmeliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Shieldwall

devran dönüyor çok az kaldı.

tribün grupları şu anda samandıra'ya yönetimi istifaya çağırmaya gidiyor.

buradan kaçış yok artık, norveçliler değil fenerbahçeliler seni gönderecek.

fenerbahçe genlerine dönmeli!

Malum taraftar grubu normalde tam Ali Koç'un taraftarıydı onlar bile istifa diyorsa bu saatten sonra dikiş tutmazlar.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Parayla kendini satan, sırf bedava bilet veriyor diye takımı değil yönetimi destekleyen adamdan taraftar olmaz, adam bile olmaz
    Alayı satılık k*pek

• quatrros kullanıcısına yanıt
    Yerli oyuncular Cengiz gibi olmadığı sürece mecburen kalmalı, en çok buradan kazıklanıyoruz. Gönül ister kendimiz yetiştirelim ama çıkmıyor galiba. Yabancı sınırı kaldırılsa çok rahat ederiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Belli olmaz ama Okan ın başarıları yakalamak şimdiden zor

• Elimde öyle bir güç olsa Başkan dan tut Kulüp ile maddi ibağı olan temizlik görevlisine kadar tek bir şahıs birakmaksizin eskiye dair her ne varsa sil.baştan yapardim.

• Ya kardeşim bu maximin tadic ve dzeko ile olacak iş değil bu ,vallahi bakın moraliniz bozuk anliyorum haddime değil ama bunlar FB nin hedefinden uzak ve en kritik yerde ounayan oujncular.Maximin bal yapmayan arı gibi biseyler yapmaya çalışıyor ama yeterli değil noktalayamiyor,bitiremiyor eveleyip geveliyor ama bu yetmiyor,tadic dikine oynayamiyir al gülüm ver gülüm ancak başka yaptigi bir şey yok dzeko da boy avantajı dışında bir dalgası yok

• Hayret… Yıllardır görmediğim bir şey oluyor, Fenerbahçe refleks gösteriyor. Ben normalde bu camiadan umudumu komple kesmiştim.

• 
Sayfa: önceki 43724373437443754376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.