< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4376. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Gabriel Sara'nın yeşil sahalarda Szymanski'den önde olmadığı hiçbir konu yok
-
Jesus ' a küfürler ediyorlardı burada.
Çok ağlayacaksınız dedim, hala gözünün yaşı kurumadı elemanların...
Adam gibi kadro verselerdi, dediğin gibi donunda sallardı..
Yönetim transferi kendi yapacak, hocaya bırakmayacak bu da bir gerçek.
-
Yönetim yüzünden o çöpler alındı, aylarca bekleyip arao, Gustavo almazsın çünkü
İstediği adamları almadılar 2 kuruş hesabı yapacam diye
Gittiği takımda 2 yıldır ambargo koyuyor adam, arada maçlarını izliyorum oynattığı oyun kesinlikle izlemekten en zevk alınacak şekilde, hücum pas pres olayını direkt takıma veriyor
Bizim yönetim her yıl kendini aklamak için sıfırdan kadro kurup,TD değişiyor ama sorun çözülmüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 puan fark olmuş isterse 2008 milan kursun GS buradan zor verir.
olmuyor başkanım futbol işinde nasibin yok belli ki allah sana o kupayı nasip etmeyecek 7 yıl teneke kaldıramamak da ne demek? Fenerbahçe için istifa edin
forumdaki en azılı Ali koçsporlu olarak söylüyorum bunu.
-
Hocanın yaptığı transferleri de gördük. Fenerbahçe yeşil sahalarda futbol oynamıyor. Bir futbolcu kadar dinamik herhangi 11 insan, fenerbahçe seviyesi futbol oynar şuan.
-
Depar atmayan kanat oyuncuları mı olur? Bakınız irfan tadiç. Bir ortasaha düşünün hayalet Casper szymanski. Geçen yılın aranan adamı fredin adı var sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GENÇ ali kocculardan pardon GENÇ FENERBAHCELILERDEN hala bi protesto veya ses yok degil mi ? Demekki ekmekleri zamaninda veriliyor
Zam almışlardır
hala jesus'un yaptırdığı çöp transferleri yönetim yaptı diyebilenler var, inanılmaz bir kitle.
adam gustavo henrique istiyorum dedi, istanbul'a getirdik adamı kaç gün açıklamadık neden? çünkü yönetim vasat bir topçu olduğunu görmüş daha iyisini alalım demiş. beyefendi ben bunu istiyorum dedi aldırdı.
bruma'yı telefonla arayıp getirdi. o kadar çöptü ki geri göndertti.
arao kalasını getirtti, o gelmese william diye başka bir kalas gelecekti.
oynattığı oyun ve istediklerini aktarabilmesi açısından evet çok iyiydi ama hatasında ısrar etti, ofsayt taktiğinde ısrar etti, derbilerde ezim ezim ezildi ve gönderildi.
kör ölünce badem gözlü oluyor. ismail açık ara hepsinden iyi futbol izletti kabullenin.
-
Katılıyorum kesinlikle,
Jesus'a en çok derbi kazanamıyor diye eleştiriliyordu, adamın derbi kazanamama sebebi taktiksel değil kadronun yetersizliğindendi.
Geçen gün yazdım bilmiyorum gördünüz mü, o dönem kadroda olan Arao, Peres, Gustavo, Pedro, Lincoln vs çoğu şuan ya 2. ligde ya da brezilyada dandik bi takımda yedek. Adam akıllı avrupada futbolunu devam ettiren bir isim yok. Rossi bile 25 yaşında Amerika'da yarı oynuyor yarı oynamıyor.
Ben abartısız söylüyorum son 10 yıldaki belki de en iyi futbolu oynatıyordu Jesus bizim ligde. Okan'dan falan da kat kat iyi bir hoca ama Okan'ın elinde formunun zirvesinde Icardi, daha genç Mertens, Torreira vs varken adam Arao, Crespo, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, King'in ilk 11 oynadığı bir kadro ile yarıştı.
Ha tekrar not düşeyim yanlış anlaşılmasın bu kadroyu da kuran Jesus'dur o da sütten çıkma ak kaşık değil ama düzgün transferler ile UEFA bile alınırdı. Yahu zaten UEFA'yı alan Sevilla'yı adam elinden kaçırdı aha şu kadro ile
-
adamlar samadırada istifa diye bağırıyor şu an ekmek falan kalmamış
-
Ali Koç Puan farkını 1 günlüğüne 6 dan 5 e indirdi
-
Dediğim gibi hocam transferlerde çok fena sıvadı Jesus, kesinlikle sütten çıkma ak kaşık değil ama oynattığı oyun olarak bence son 10 yılın en iyisi.
Düzgün bir kadro ile UEFA'yı alabilir veya en azından finale çıkartırdı bunu bir GS'li olarak net söyleyebilirim. Adam Serdar Aziz ile Gustavo Henrique ile o sene UEFA'yı alan Sevilla'yı elinden kaçırdı zaten.
Özetle Morinho falan 20'lik kadrodan 10 verim alırken, Jesus 5'lik kadrodan 10'luk verim aldı şahsi görüşüm. Ha ama onun da problemi 5'lik kadro kurdurması, portekiz fantezisi. Pedro'su Perez'i Bruma'sı Arao'su Lincoln'ü Gustavo'su hep portekizce fantezisinden yapılmış isimler, takımda türkçeden çok portekizce konuşan oyuncu vardı
-
Matematiksel olarak değilse de mantıksal olarak şampiyonluk şansı bitmiştir...
Bu saatten sonra transfer filan hikaye...
Ali koç derhal en yakın tarihe olağanüstü kongre kararı almalı...
Mayısa kadar beklemek, önümüzdeki sezonu da riske eder... ocak sonu kongre olur, yeni başkan önümüzdeki sezonun planlamasına bu seneden başlar...
Taraftara düşen ise, en yüksek tondan istifa çağrısını yapmak olmalı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 21 Aralık 2024; 0:41:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 puan çok bir fark değil ali koç biraz daha kalmalı fark 15 olunca istifa
Ali Koç'u kulüp üyeliğinden atmanın bir yolu yok mu? Gelmiş geçmiş en başarısız başkan diye. Dünyada başka bir örneği yoktur
Büyük futbolcu diye alınan bir şey var.
Hayatında çift haneli asist sayısına ulaşamamış.
İki çalım atacam derken ayakları birbirine dolaşıyor.
Orta açmayı bilmez, asist katkısı vermez.
Büyük topçu diye sevine sevine getirdiler.
Gelmiş geçmiş en iyi kadro diye anırdılar birde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X