< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4378. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
yöneticilerden biri emre belözoğlu hoca olsun demiş haberi gördüm, umarım şaka falandır.
-
Birçok sayfa çok net ifade girince olabilir belkide
sonuçta taraftar sert bir tepki gösteriyor.yönetim üzerindeki tepkileri dağıtmak için böyle bir karar alıp hedef değiştirebilir hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet Nesyriye laf ediyor da bu takımda karakter koymaya çalışan nadir oyunculardan biri. Livakovic, Amrabat, Nesyri, biraz Oğuz Aydın, Dzeko dışında kötü gidişatı ipleyen yok takımda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hedef saptırma hamlesi olur hocam.
Bu saatten sonra kimi getirecekler, 3. kez ismail kartalı getirmeye maçası yemez, volkan boşta olsa onu getirirdi. Geriye kalan adaylar emre-sergen bence aziz yıldırım araya girip aykutu getirtecektir, ikna edilirse tahminim 1 ay içinde aykut kocaman takımın başına geçmiş olur.
-
ferdi'nin parasını mou'ya tazminat olarak ödeyecek şimdi "ekonomi" profesörü başkanımız.
7 senede tek artısı ekonomiyi düzeltmesiydi değil mi?
-
Hull City kötü durumda, Acun Fenerliyse getirsin takımının başıma win win.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aykut mu kaldı hocam gözünü seveyim. bitti artık onun devri, yıllardır takım yönetmiyor. bi de onun adapte olmasını bekleyemeyiz.
başkanda bi avcı sevdası vardı ondan korkmuyo değilim, acun'un emre'yi istediği söyleniyor, bir de sergen boşta dediğiniz gibi.
ama buradan toplayacak tek adam = ismail kartal.
-
Acun falam yemeye kalkamaz, yerli oyuncular da öyle. Aziz Yıldırım aracılık ederse belli bir kredisi de olur. Hayırlı olur. Sergen Mergen gibi adamları getirmesinler de
Mourinhonun kellesi gitse nolur gitmese nolur. Ali Koç gitmedikten sonra hepsi hikaye
FENERBAHCE TARAFTARI genc ali koçculardan mi ibaret. Toplanan 30 40 kisi ve emin ol genc ali koccu degil onlar
Başkana ve Acuna sözünü geçirecek, özerk bir isim şart yoksa td değiştirmenin bir anlamı yok. Geçen yıl destekledim mesajlarım duruyor ama Acun Macun al hoca 45 yaşında yıldız aldık oynat bunu demesinden korkuyorum.
Başkan Mesut için hoca arayan adam, çoğu hoca sistemime uymaz diye hoca getirmedi, Acun'da küstürüldü falan Mesut diyor bunların futbol aklı bu yani. İsmail Kartal zor.
7 yildir bu sekilde dograniyoruz ali koc bu yapilan haksizliklara karsi gelemiyorsa ve hala engelleyemiyorsa ben mi istifa edeyim ???
gsnin oscarlik oyuncusu barisa gecmis olsun diliyor resmi siteden ama 2 kelam kesemiyor mu bu haksizliklara. Takimi ligden cek doye herkes bi yerini yirtti ama yine sozunden döndü. 7 yilda hic biseyi becerememis adam isterse klube 1 milyar dolar para bagislasin haydan gelip huya gidince ne anlami var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 21 Aralık 2024; 1:10:56 >
Bence İsmail'e teklif yapsınlar, adam basın toplantısı düzenleyeceğini açıklayıp A'dan Z'ye rezil rüsva etsin bunları teklifi kabul etmediğini söyleyip.quote:
Orijinalden alıntı: Shieldwallaykut mu kaldı hocam gözünü seveyim. bitti artık onun devri, yıllardır takım yönetmiyor. bi de onun adapte olmasını bekleyemeyiz.
başkanda bi avcı sevdası vardı ondan korkmuyo değilim, acun'un emre'yi istediği söyleniyor, bir de sergen boşta dediğiniz gibi.
ama buradan toplayacak tek adam = ismail kartal.
Geçen seneki takıma dinamizimi, hızı eksik deyip bu seneye,
Ferdi nin yerine kostic, ismailin yerine amrabatı alıyorsan,
20 milyona En nesyri alıp, yürümeye hali kalmamış dzekoya daha çok süre veriyorsan,
Sol kanada siyahi emre mor aldırıyorsan,
Geçen senenin 2. yarısından itibaren orta sahadaki, başta syzmanski olmak üzere hiç bir oyuncudan gol katkısı alamayan takıma bir tane bile golcü orta saha aldırmıyorsan,
Bekleri rezalet, orta sahası ve kanatları gol atamayan, önde baskı kuramayan, ağır dediğin takımı daha da ağır oynatan, duran top özürlüsü bir takım yaratıyorsan,
Mourinho, senden de geçmiş bu iş, bırak git sende ali koç la beraber...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 21 Aralık 2024; 1:14:37 >
valla mesut falan dinlemedi kadro dışı bıraktı ismail hoca. efendidir ama sözü geçer.
keşke no name bi isim başkanlığında ismail hocayı görsek temennim o olur fakat şu an zor gibi. başkan kongre kararı açıklamadığı sürece kimse adaylığını açıklamıyor. kongreye gidersek 2 aday varmış biri zaten saran diğerini bilmiyorum.
-
GFB gerçekten Ali Koç'u istifaya davet etmek istese Samandıra'ya 30 kişi değil 30 bin kişi giderdi. Bir grup GFB'li kardeşimiz gitmiş sadece allah razı olsun.
-
Ben aykut gelsin demiyorum yanlış anlama. Olacak senaryoyu söyleyeyim ali koç azize gidecek başkan ben beceremedim ne yapalım sen söyle diyecek, aziz de tahminim aykuta gidip ricada bulunup getirecek, aykut azize hayır diyemezse gelir takımın başına.
-
bazı bağımsız kongre üyeleri de imza toplamaya başlamış. bu sancılı süreç biraz uzun sürer yönetimin başarısızlığı kabullenememesinden dolayı. o yüzden bu sezon bitti. gelecek sezonu kurtarır mıyız bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X