< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4379. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Amrabat mı çılgın atıyor? Fena bir kesici değil belki ama pasları bu kadar bam güm atan başka bir topçu görmedim. Maksimum İsmail kadar ayağı var kendisinin.
https://www.sofascore.com/player/sofyan-amrabat/359272
-
Mourinho gider gelen X kişi daha rahat oynatır yine 2. oluruz, döngü yine devam eder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılmıyorum. Mesut çöpünün çöp olduğunu anlamak için 2 hocayı şehit ettik. İsmail Kartal zamanında alınsaydı onun da oyunu vs bozulurdu, takımı bozarlardı.
Bunun dışında gerçekten hocaya da ayıp, yazık Ali Koç döneminde yapılan hiç hoş değil tekrar getirip tekrar mı yollayacak? Keşke Acun ve Ali Koç gitse hoca Zeki Murat Göle bile olabilir şaka tabi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tadic...
Beyler, dilimizde tuy bitti. Ali Koç denen utanmazi bu camia paket etmedikçe hicbır şey degısmeyecek bunu anlayın artık yeter yahu. Gelecek çok karanlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocaya 20m tazminat ödemek yetmedi bir de talisca'ya 3 yıllık 20-30m bağlayacaklar panikten.
kulübün ekonomisini hiç etmeyin onurunuzla gururunuzla istifa edin yenilere adam gibi kulüp bırakın.
-
Şu an futbol camiasında fener iki sezondur yarışta tutuluyor algısı var. Hadi bu sezon zaten kötüyüz de geçen sezonki çalınan şampiyonluğumuza laf söyletmeyiz. Özellikle beşiktaşlılar gslilerin algısına kapılmış.
Gs camiası bizi her türlü şah mat etmiş durumda. Siyasilerle ilişkide, algı yönetiminde, lobicilikte...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne Ali, ne Aziz, ne İsmail, ne Aykut...
Yeni başkan, yeni hoca...
Biri demişti bu adama zamanında kendisi ucuz mal alacak kadar zengindir diye. O zaman saçmalıyor bu demiştim, şimdi sonuna kadar hak veriyorum adama. Mourinho kedinin fareyle oynadığı gibi oynar bu saatten sonra adamla.quote:
Orijinalden alıntı: Jeff Beck
Hocalarım siz Ali Koç'un Mourinho'yu kovabileceğini düşünüyorsanız kendisini hiç tanımamışsınız.
Ben tek hatanın Mourinhoda olduğunu düşünmüyorum sen hayatın boyunca süper ligi bilmeyen adama ligi anlatmazsan, bizi şampiyon yapmayacaklar falan dersen adam kasmayıp böyle hafife alır ligi. Bizim lig kalitesiz olsa da sert bir lig, kimseye acıması yok. Zamanında Mancini gibi klas bir adam Ersun Yanala Jesus, Okana şampiyonluk verdi. Del Bosque'yi Bjk taraftarı Yeniköy Kasabı lakabı takıp tazminatıyla yolladı, adam Bjkden gittikten sonra Dünya kupası alıp avrupa şampiyonu oldu.
Mourinho her ne kadar devri geçmiş bir hoca olsa da felaket kurnaz ve kaşarlaşmış bir adam. Ali Koç öyle İsmaile yaptığı gibi Jesusa yaptığı gibi Vitora yaptığı gibi yapamaz, maçası yemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 21 Aralık 2024; 1:28:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Geçen sene laf ettirmeyen siz hocaya kaleforci dediniz , hoca elinden geleni yaptı, bak bu sene de yine bizi kesti biçti diyorsunuz
Bunu diyeceksiniz önce saha da varlık gösterin
GS varlık öyle.yada böyle gösteriyor mu. ? Evet bitti
Eyüp bile.senden iyi oynuyorsa iki top ayağa oynamayi bilmiyorsanız sabaha kadar yapıcı film sinema da diyin
Bir cacık yaptığı yok. Ayaklarından çok car car ağzı çalışıyor adamın. Önce kalenin dibinden şut atmayı öğrensin.quote:
Orijinalden alıntı: aberdi
Tadic...
Ulan harbiden sergeni getirmesin acun. Cunku sergen bjkye gitmedi şu arada bjknin onceki ve mevcut yonetimine sallayip duruyor .
Talisca ve Hulk uçakta şu an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kn06 -- 21 Aralık 2024; 1:31:25 >
ali ,Aziz yildirima asla " ben beceremedim" demez. Ali hayatinda beceremedim kelimesini (veya ayni anlama gelen kelimeleri) 2 defa bile kullanmamistir. Ne Turkcesini ne ingilizcesini nede yabanci baska bi dilde. O adamdaki ego yetistirilme kulturu vs o kelimenin varligini inkar eder
Bence tek sorun zeki hocada. Adam 10 12 senedir burda ve bence zeki hocayi gondersin ali koc tum sorunlar cozulur 😄😄😄😄
Eyüpspor zor deplasman buradan 1 puan almak başarıdır futboldan anlamayanlarda hocaya ve başkanımıza sallıyor
Onu diyen şereflilere bizden çaldıkları şampiyonlukları tek tek yazarım...
Dua etsinler, Ali koç basiretsizi yüzünden kendi derdimize düşüyoruz her sene...
Ali koç sadece sahada değil, saha dışında da basiretsiz, başarısız biri...
Derhal defolup gitsin de yeni gelen başkanla önce bu harami düzenine çökelim...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X