Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4377. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 23 Misafir (7 Mobil) - 25 Masaüstü13 Mobil1 iOS
5 sn
110.036
Cevap
395
Favori
2.584.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 43754376437743784379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyice komedi ya cidden trajikomik bir durumdayiz

İsmail hoca kalsa iki beraberlik alsa yada 1 yenilgi alsa niye yabancı hoca gelmedi diye ver yansın olacaktı.

Şimdi ise niye hoca değişti İsmail Kartal çok iyiydi ver yansını oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

ee hocam sistemine uygun oyuncu aldıracaksın o zaman, sadece dil biliyor diye transfer yaptırırsan rezil olur gidersin. ofsayt taktiği yaptırıyorsun 2 metre koşamayan kalas gibi stoper aldırıyorsun, top arkaya geçince gol oluyor. sizden kadıköy'de 5 yedik 3'ü sayıldı 2'si ofsayttan iptal oldu hiç unutmam, taktiğinin en folloş olduğu maçlardan biriydi.

sevilla maçlarında king kalası bir gol atsa başka işler olabilirdi orası doğru.

jesus istediği şeyi topçulara anlatma ve yaptırabilme konusunda aşırı başarılıydı. 1 milyonluk oyuncuya da 100 milyonluk oyuncuya da istediğini aktarıp yaptırabilir yani. ama transferin t'sinden anlamıyor. hatasında da ısrarcı olması sonunu getirdi. her derbiye 3'lü ve ofsayt taktiğiyle çıka çıka kepaze etti takımı.

bu kadar rezilliğine rağmen de ziraati aldırmasıyla başarılı sayılır maalesef. orda da siz elenmeseniz onu da alamazdık yine bi 3-4 yerdi o takitkle.

• Bugün yönetimin kellesi alınsa çok güzel olur. Zor ama bakalım. Taraftar Samandıra'da toplanıyormuş.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Öyle hocam, Jesus gerçekten transferin t'sinden anlamayan bir hocaydı ama yönetim transferleri yapıp eline bıraksa çok farklı şeyler görebilirdik.

Lig için aramızda yarışıyoruz ediyoruz vs ama UEFA için bence Jesus'un sene kupaya en yakın olduğumuz seneydi ülke olarak. Samet & Serdar stoper hattıyla çıkıp Sevilla'ya son dakika elenmek gerçekten başarı çünkü, zaten o maçı geçse muhtemelen finale kadar yolu vardı.

FB'de de böyle bi şanssızlık var yönetim transferleri yapıyor ayrı bi fiyasko oluyor hocaya bırakıyor ayrı bi fiyasko oluyor bi türlü ritim tutmadı 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Evet gördüm hocam katılıyorum.

Oyuna kim girse deli gibi top oynuyordu, giren/çıkan mutluydu.

Acayip top oynatıyordu adam.

Çöp dolu kadroydu, dediğin gibi gs' de zirve oyuncular vardı, biz çöplerle oynarken.

Jesus' un istedikleri mi geldi, diğer tercihler mi ondan da emin değilim. Sol kanatda bir eleman vardı onu çok istemişti tutmadı, zararda ettirmeden satıldı.

Bu sene öyle bir kadro kuracağız ki diye bir kadro kuruldu, milyonlar harcandı. Yarım yamalak Amrabat ve Liva dışında oynayan yok takımda.

Yusuf' u aldılar, 40 yaşındaki Dzeko yerine, ihtiyarı kesemiyor 20 milyon euroluk çöp. Bats bizim forvetlerden iyi, daha ne diyeceksin ki.

Yönetimde iş yok ki hocam. Her sene 20 transfer yapıyor, sadece 1' tanesi iyi çıkıyor, oda denk gelirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 21 Aralık 2024; 0:44:19 >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt

bunlar hocayı gönderecek yine gaz almak için, yerine de ismail kartal'a sığınacaklar tek çıkış noktaları o.

ben ismail hoca olsam gelmem ve yönetimi direkt düşürürüm. ama efendi adam kıyamıyor geliyor işte.

her geldiğinde de iyi performans verdi, bir kere kötü olsa nolacak allah bilir.

• Arkadaşlar ali koçun istifa etmesini bende en cok isteyenlerımde 3 adet gol temizinden gitmiş ilmek ilmek işliyorlar kisme bişi demiyor

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Yanlış hamle. Bunlar hoca gönderip sezonun gerisinde iyi perfrmans gösteren bir TD ile kendi sürelerini uzatma çabasına girer. Hepsi defolup gitsin! İsmail Kartal çağrılsa bile reddetsin bu yüzsüzleri.

• encuni kullanıcısına yanıt

hocam bugün eyüp maçında doğrandık zaten. 1 net 1 gri penaltımız verilmedi. rakipten 2 kişinin atılması lazımdı. eyüp'ün de temiz 1 golü var sayılmayan ama totalde biz doğrandık.

fakat bunları savunmak için kimsenin gücü kalmadı. bu yönetim gitmeden biz haklılığımızı kimseye anlatamayacağız artık bu kesin. bu yüzden bu çözüme odaklanmamız lazım.

geçen sene oyunumuz da çok güçlüydü ve bize karşı yapılan hataları savunabiliyorduk. gs'yi evinde yendiğimizde şampiyonluklarını bile doğru düzgün kutlayamadılar, forumlarında sayfalarca yazı vardı şampiyonluğun anlamı gitti diye. gerçek şampiyon'u gösterecek bir maç çıkardık çünkü karakter koyduk.

şu an ne sahada ne kenarda bir karakter yok. ruh yok. oyun yok. dolayısıyla her maç doğransak da altı boş kalıyor. biz şampiyon olmak istiyorsak her açıdan güçlü olmalıyız, öbür türlü baş edemeyiz.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

Bu sene FB kağıt üzerinde iyiye gitti gibi göründü ama aslında kötüye gitti hocam, Ferdi'nin eksikliği gerçekten çok büyüktü. Millet sadece topla olan kısma bakıyor ama Ferdi önündeki kanatın da arkasını çok iyi toparlıyordu, Tadic olsun İrfan olsun çok daha rahat çok daha ofansif oynayabiliyorlardı arkalarında Ferdi varken.

Genel olarak Ferdi'nin bonservisiyle gitmesi, Fred'in ruhen gitmesi ve Nesri'nin beklenilen performansın altında kalması takımın altındaki 3 dinamit oldu. Morinho'nun otobüs çek uzun top salla sisteminde forvet oyuncusu çok önemlidir, bulduğu pozisyonları gole çevirme oranı çok yüksek olmalıdır FB gerek Dzeko ile gerek Nesri ile bunun sıkıntısını çok ağır çekiyor. Morinho da geri adım atmıyor, başka bir sisteme dönmüyor öyle ortada aynı şeyleri zorlayıp duruyor takım.

Bunun üzerine Ostelwolde'nin sakatlığı takımın iki kanatını da felç etti.

Bir de boş yere alınan Cenk'tir, Oğuz'dur, Levent'tir falan var tabi.

• 6 da 0 yaptıktan sonra 7. yılında, "öyle bir kadro kuracağım ki...."
    cümlesini söyleyip, bu vasat kadroyu kuruyorsan, yapamadım deyip bırakıp, GİDECEKSİN...
    Gitmiyorsan, gönderileceksin o zaman...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A. Koç gitsin diyorsunuz da giderse en güçlü aday yine A. Yıldırım. Morinho fikrini ilk ortaya o attı. Yapmasa belki İsmail Kartal devam edecekti.

• iddia ediyorum ismail kartal gelse sol bekte levent, sol kanatta oğuz, sağ kanatta irfan, forvette nesyri ile öyle bir verim alır öyle bir top oynatır ki hoca farkını anlarsınız.

• encuni kullanıcısına yanıt

Gir bak bakayım fb resmi hesabı bir şey yazmış mı haksızlığa uğradık doğrandık diye :) , malum takım daha maç bitmeden ötmeye başlıyor ne saha içinde ne saha dışında heryerde vasat hale getirdi takımı ali koç denilen adam.

• Mou gidiyor yönetim kalıyor deniyor beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

Yanlış hamle. Bunlar hoca gönderip sezonun gerisinde iyi perfrmans gösteren bir TD ile kendi sürelerini uzatma çabasına girer. Hepsi defolup gitsin! İsmail Kartal çağrılsa bile reddetsin bu yüzsüzleri.

Ben İsmail Kartal olsam bana Mourinhodan sonra teklif gelse kendi resmi hesabımdan padişah fermanı gibi yazı yazardım direkt teklif geldi, yeri geldiğinde elimi taşın altına koydum, ben Fenerbahçeyi seven bir insanım, sizin her zor durumda yardım halatı gibi kullanabileceğiniz biri değilim diye. Yok öyle her başı sıkışınca adama yardım halatı gibi sarılmak. Bu adamın da bir onuru gururu var. Geçen sezon malum takımın tdsi tarafından giydiği kazağa kadar aşağılandı bu adam, yönetim olacak vasıfsızlar tek kelime cevap verip teknik direktörünü koruyamadı. Ben çok sıkıldım yönetimin sürekli birisini öne atmasından. Bir şeyi becerdikleri yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt

acunn coktan karısıyla yıl başı tatiline gitmiştir

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Buna sevinen Fenerlinin kafası çalışmıyordur. En büyük çıban gitmeyince rahat yok. Bunlar gider birini getirir dümenden sezonu bitirip transfer ayağına kalmaya çalışır.

• Bu takımın en büyük sorunu "büyük camia" refleksini kaybetmiş olması. Bu ruh geri gelmeden Fener'den hiçbir yol olmaz. Ali Koç ve soytarı şürekası tamamen gitmeden bu takım düzelmeyecek, artık herkesin bunu kabullenmesi lazım. 6 yıl üst üste başarısız olan adamı tekrar başkan seçersen, tekrar başarısız olursun. Olay bu kadar basit. Sadece aptallar aynı şeyi deneyerek farklı sonuç elde edebileceğini düşünür.

Artık yorum yazmaya bile üşeniyorum. Geçmiş olsun, iyi geceler herkese

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

mavi tıklı hesaplarını paylaşma dostum bunların cogu hiç bir takımı bile tutmuyor birden fazla takım siyaset vs hesapları var hepsi etkileşim para peşinde

• 
Sayfa: önceki 43754376437743784379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.