Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: adaltice , dulcet , dulcet , KOEMAN32 , man utd , nk061 Daha Az
6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 28 Misafir (6 Mobil) - 26 Masaüstü8 Mobil
5 sn
110.213
Cevap
395
Favori
2.588.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 43794380438143824383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yasin Öztekin'i de kanada alırlarsa ben okeyim :)

• Bu takım 1 gün maç oynayıp 3 gün yatan, -1 puanlu takıma yenilen bjk ye dahi yenildi, tayyip emirhan defansına gol atamayan TEK TAKIM. JK ye kondüsyon olarak da ezildi..
    Lig sonuncusunun bile bir oyun planınvar bu çingenenin yok. Bir de alıştı her fiyaskoya yapı yapı demeye
    Maç başlamadan burada yazdım puan kaybı bekliyorum diye yanılmadım.
    Devre arasında talisca mı dybala mı messi mi ,,,,kim gelirse gelsin OLMAYACAK OLMAYACAK OLMAYACAK..
    Mantalite sığır.
    Kartala kızıyordum b planı yok diye bu soyguncunun a planı bile yok.
    Devam ederse 6 0 tarihi skoru bize 7 0 olarak da döner.
    Eminim alikoç onu da becermeden bırakmayacak.Şimdi gördüm avcı emre falan yine kan beynime sıçradı! Bi mahlukat bu kadar mı .. *,! evladı olur
    Bıraktım maç izlemeyi gerçekten çok rahatladım, boşa stress yüklüyormuşum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mourinho tutmadı, bu saatten sonra ısrar etmenin de çok bir anlamı yok. Ali ile beraber gitsinler artık.

• man utd kullanıcısına yanıt

Sen kimsin de ulu önder Ali Koç laf edersin gitme sana muhtacım dedik ona !

İkincisi sen jm dan daha iyi mi bilecen oynattığın futbolu

3 . Ali Koç daha bitmedi diyor bekle !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Special One Mourinho'nun soyunma odası motivasyon konuşması ve maç taktiği.

• ali koç u kötüleyenler nasıl bir başkan istiyor anlamıyorum. adam mali açıdan top class. fenerbahçeyi mali açıdan dünya devi yaptı. morinhoyu getirtti, tarihin en pahalı transferini yaptı. boru mu bunlar. hayır ali bey gitse yerine kim gelecek sadettin saran mı aziz yıldırım mı. aziz yıldırım eski aziz değil. sadettin de ali beyin yarısı etmez. 2. 3. olmak kötü bir sonuç değildir. aksine istikrarlıdır başarı da belki bu dönem olmasa da kesinlikle önümüzdeki dönemlerde gelecektir.

• Livakovic ve Amrabat hariç yarın takımı komple yollasan kimse neden demez öyle leş bir kadromuz var .
    Önce sahada oynayacaksin sonra yapı vs diyeceksin . Saha da başarı gelmezsse böyle boşa düşersin işte eyy Ali Koç .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Normalde Alikoc başarısız olunca hemen hocayı gönderirdi, neden şimdi yapmıyor para mı yok sanki tazminat için

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Karşı tarafta böğürenlerden biri de sen değilmisin, gs başarısız olsa, taraftar olarak tepki verir başkanı bile göndertiriz diye 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

Hani siz forumdan kulüp yöneten, daha doğrusu yönettiğini sanan güruhtansın 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

Limon versek pazarda satamazsın, araba versek yıkayamazsın..

• Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    Hayır mutlaka öyledir ama bazen oyuncular hoca gitsin diye saçmalayabiliyor, bunun örnekleri çok var. Kendi yorumum. Çünkü verilen kadro katiyen kötü değil. Ekol bir hoca var açıkcası coşturması lazım. Neyse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bunun artık neresinden nasıl tutacağız bilmiyorum. ulan takımda biraz ışık olsa biz yine inanıcaz. şu ezel dizisindeki söyleme çünkü inanırım sahnesi gibi. ama yok abi yok. dün maçı izlerken nabzım yükseldi saat uyardı 138 nabzın var diye. reva mı bu yaptığınız be. taliskaymış. taliska bir bok yapacak ya bu takıma, bu saatten sonra. morinyo dedik, adam şampiyon dedik. işine karışılmaz dedik. bir bildiği vardır dedik. ama artık bu adam kendini kovdurmak için böyle oynatıyor diyorum. böyle şampiyonlukları olan bir adamın böyle bir futbol oynatması mümkün mü ya? bıktık valla bıktık. atamıyoruz da bu sevgiyi içimizden.

• gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    Gecen sezon Tadic irfan freed simanzki ile bu takım maç kazanıyordu. Sen o vakit uzayda filandın galiba. Sorun futbolcularda değil. Sorun egosu tavan yapmış teknik adamda, sorun son yıllarda düşüşte olan teknik adamda, sorun onu bir halt sanıp getiren Ali isimli kişide. Sorun Mourinho bir şey sanıp hala savunan taraftarda, sorun 2 defa portekizli hoca ile çalışıp başarısız olunmasına rağmen yine bir portekizli getiren yine Ali de. Gecen yıl çoğu maçta iyi oynayan bir kadro ertesi sezon 1-2 maç dışında dökülüyorsa sorun teknik adamdadır ve o teknik adamı getiren başkan ve o teknik adamı isteyen taraftardadır. Sıralamada futbolcular en son gelir.

• biri yukarida ismail kartalin b plani yoktu diye kiziyordum yazmis, ben sizin kulaklarinizi cinlatmaktan yoruldum bitap dustum artik

b plani forveti ikilemek falan saniyordunuz hepiniz, bu sene forveti ikilemenin cengiz muz orta kessin, iceride fazla adam olsundan ote bir plan olmadigini anlamissinizdir insallah.

ismail kartal gecen sene rizede sakir sakir yagmur yagan, patates tarlasina donmus sahada top gitmiyor diye serdar dursunu alip forveti ikiledi, irfanin yaptigi ortayla golu attik. b plani budur iste ama o gun de hocayi linclediniz.

dunyada hicbir takimin iki tane takir takir isleyen plani yoktur, siz kendinizi bir halt zannediyorsunuz da cok sukur mourinho sizi ruyadan uyandirdi. ayaklariniz biraz yere bassin.

ismail kartala laf edip ali koc diye aglamasin kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmeto -- 21 Aralık 2024; 9:13:25 >
  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    Talisca için dedim.

• fener zor durumdayken gelsin barisalim, gecen sene ligin en iyi takimi gs derken sovmustuk ama ismail hocam kadrodaki her oyuncunun formunu arşa cikardigi icin bu sene hakli oldugunu goruyoruz.. taliscayi veto ederse direkt gelsin

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• trmeto kullanıcısına yanıt

Valla hocam size de katılmıyorum bu takım aykut ismail gibi adamlara kaldığı sürece küçük oynamaya devam eder.

Adama göre oyun çizmeyeceksin kulübe göre hoca alacaksın.Öyle 3-4 senedir mıy mıy top çevireyim rakibe yerleşeyim değil.

Getireceksin Roger hocamı yada Flick tarzı hocaları tıkır tıkır oynatacak net skorlar alacak.

Ödüm kopuyor leş türk hocaları ve pısırık yabancı gelecek diye

• SonKaleFener kullanıcısına yanıt
    bana katilmiyorsan, ismail kartala miy miy oynatiyor dersen blogu yersin zaten, sizin gibilere tahammul etmiyorum artik. 2022’de vitor sonrasi enkaz devralip rossili berishali kadrodan harikalar yaratti, ac videolari izle oynanan oyuna bak. gecen sene 99 gol atmisiz ligde, trabzon haric ligde maglubiyetimiz yok, hala bu adama utanmadan miy miy oynatiyor dersen seni bloklarim zaten, iyice zivanadan ciktiniz.

• 
Sayfa: önceki 43794380438143824383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.