Bloklayıp bloklamaman çokta sönemli değil.Aynı hocan konferansı elleriyle hediye etti senin gibilelerde barca bayern konumundayız zannetti. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4382. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
duymadınızmı real madrid ancelotti sonrası için ismail kartal ile anlaşmak üzere
ismail hoca oğlunu teknik ekipte istiyor (ne vasfı var ise)
son pürüzler gideriliyor ... o biçim top oynatıyor ya .
-
ha soyle ismail hocaya gercek nefretinizi kusun. 5 penaltidan 3 tanesini kaciran adamlara aglayacaksin oly maci icin. saglik ekibi ilk macta fred ve ismail 30 dk oynayabilir dedigi icin krunic ve zajc ile baslandi. hocanin zekasi kit mi da tum sezon takir takir isleyen fred ve ismail ikilisini bozup yedekleriyle ciksin? toz ol simdi bakalim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12 yaşında çocuk gibi sövüp sövüp kaçma delikanlı ol
Senin don carlo ismailin Zajc Krunic tercihleriyle bu kulübe hoca olmaması gerektiğini zaten kanıtladı.Aykutcular gibi sende hocanın olası anadolu takımlarını izlemeye davet ediyorum yallah
-
Sorun nasıl futbolcularda değil diyebiliyorsunuz, full kadro çıkıyor yine vasat oynuyor
Mourinho bunlara ip mi bağlamış yavaş oynayın, gol atmayın, çalım atmayın, paslaşmayın diye
Seviyeleri çöp çoğu bitmiş, geçen yılki ilk geldikleri gibi değiller, hepsinin yaşı geçmiş,10 numaran çöpün teki
Bu vasatları savunmayı bırakın, dünyada TD kalmadı artık değişecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 sezon 0 kupa dimi hocam? sana bir sey yazardim da ban yerim muhtemelen, devam edin bu kafayla insanlari kucumsemeye. sizin gibiler mutsuz olacaksa 100 sene 2.olalim, her sene 1 puanla sampiyonlugu kaciralim insallah
Oyunu geniş alanda oynama sebebimiz Fred ve Amrabat ikilisinden oluşan bölgeden Amrabat'ın hocanın isteği ile Dijiku ve Çağlar ikilisinin oraya gelip oynaması. O anlayışta oyunu daraltamazsın. Daraltmanın tek yolu var. Jesus'un döneminde olduğu gibi stoperler ve bekleri öne çekmek. Ama oda riskli çünkü savunma arkasına adam kaçar. Bu kadro ile de öyle çok gol yersin. O sebeple hocanın Amrabat'ı o şekilde kullanmaktan vazgeçmesi şart. Fb oyun sistemin en temel sorunu orta göbekte oynayan ikiliden birini stoperlerin arasında ve önünde oynatmaya çalışması.
İlla Amrabat'ı öyle oynatacaksa oynatmak istediği genel oyun sistemini değiştirmesi şart. Onun içinde kadroda ufak bir değişiklik yapması gerekiyor.
Sebastian'dan vazgeçip İsmail'i koyması gerekiyor. Fred, Amrabat, İsmail den oluşan orta alan çıkması. Bu orta alanla çıkmayacaksan Amrabat'ı stoperlerin arasına göndermekten vazgeçmen lazım.
Orta alandan 1 ismi defansa yardımcı olacak şekilde ve defanstan top alıp dağıtacak şekilde kullanacağın an oynatacağın sistem ve taktik ne olursa olsun orta göbek 3 oyunculu olmak zorunda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
O psikolojisini İsmail ile bozmuş zaten o kadar vasatsever biri
Sanıyor ki İsmail etki etti oynattı takımı, geçen sezon ilk yarı Jesus'un bıraktığı oyunun ekmeğini yedi, 2.yarı ne kadar etkisiz kaldığını gördük
Cahile laf anlatmak da ayrı zor boşverin o yüzden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dedigini yapma ihtimali yok cunku amrabatin uzun top haric vasfi yok. kesiciligi sovdukleri krunic ile ayni, savunma yaparken rakibin yaninda paralel kosu atiyor. mourinho da sirf uzun top icin aldirdi bu herifi, 15 milyon euro cope gidecek.
ismail yuksek sene basinda 15 milyona satilsa herkes ali koca soverdi ama mourinho kesici istemedigi icin cocugu yedi, sene sonu 10’a satabilecek miyiz bakalim
hakaret olmadıkça herşeyi yazbilirsin .
ya allah aşkına oğlu emre görse üzüntüden ağlar babamı bu kadar neden savunuyorsun diye gidiyorsun geliyorsun ismail de ismail yahu tamam hak verdiğim konular var sana vallahide billahide bazı konularda mou ismail hocanın ayakkabısını bağlar ismail hocayı eleştirdiğim şeyleri saysam farklı cevaplar veriyorsun . ben şunu kabullendim biz geçen sene nirvana gördük teşekkür ediyoruz kendisine ama vizyonu düşüktü bence sende konuyu kapatıp önüne dönmelisin sen ben veya burdaki başka arkadaşlar ismailsporlu alisporlu değiliz Fenerbahçe liyiz bunu hatırlatmak istiyorum . iyi forumlar dilerim..
-
Jose Mou kendini kovdurmak icin mi kötü oynatiyor,yahu bu futbolcularda hic mi gurur yok,istek yok vizyon yok peki tamam hocam senin istedigin gibi boqtan oynayalim,onemli olan senin tazminat bizim kariyeri primleri maaşları taraftar sevgisini boşver mi diyorlar ne diyolar anlamadim simdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
jesusun aldirdigi tum copleri gonderdi ismail kartal, ne zirvaliyorsun kanka sen? agit yakiyordunuz burada lincolnu, emre moru, araoyu gonderince. jesus ileriye uzun vurup onde pres yapiyordu, ismail kartal set oyunu oynatiyordu. hic mi saksiyi calistirmiyorsun da su farki goremedin? jesus gelmeden once ismail kartal vardi yine bu takimda, ismail hoca 20 macta 1 maglubiyetle jesusa devretti, jesus hocanin oyununun ekmegi derbilerde rezil rusva etmekti takimi ama ismail hoca gecen sene derbilerde yenilmedi. evet cahile laf anlatmak zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmeto -- 21 Aralık 2024; 9:44:18 >
-
Kesinlikle tam olarak söylemek istediklerimden biri buydu.
Morinho'nun sisteminin bir türlü oturmamasının ilk sebebi Fred'deki aşırı formsuzluk, daha doğrusu Morinho'nun Fred'e çok fazla görev yüklemesi
Morinho'nun sistemde orta saha oyuncularından biri (Amrabat) Stoperler arasına girip defansa dönüyor
Amrabat stoperler arasına girince bu sefer bütün orta saha yükü tamamen Fred'in omuzlarına yükleniyor
Fred'in geçen seneye oranla daha kötü görünmesinin, formsuzluğunun sebebi de budur geçen sene 2 kişi oynanan orta sahayı bu sene tek başına Fred ile oynamaya çalışıyor çünkü Morinho.
Aksayan bacaklardan biri Fred
İkincisi Ferdi'nin gidişi ve Ostelwolde'nin sakatlığı ile iki bekin birden çökmesi
Üçüncüsü forvet hattındaki formsuzluk, Morinho'nun sisteminde forvet hattının çok yüksek oranda gole çevirmesi gerekiyor buldukları pozisyonları. Özellikle Dzeko'nun 7 24 bol keseden kaçırması yine sistemi baltalayan unsurlardan.
-
ACİL EYLEM PLANI
İdari Plan:
- Ali KOÇ'un istifası sağlanıp, kulübün acil olarak seçime gitmesi sağlanacak
- ne ALİ ne AZİZ artık başka biri felsefesiyle artık yeni bir yüzün seçilmesi sağlanacak
- Tüzüğe 3 yıllık başkanlık süresince şampiyon yapamayan başkanın tekrar aday olamayacağına ilişkin madde eklenecek
- Başkanlar ne olursa olsun 2 dönem başkanlık yapabilecek bu süre genel kuruldan onay alınarak en fazla 1 dönem daha artabileceğine ilişkin madde eklenecek
Teknik Plan:
- Mourinho ile en geç devre arasında tazminatsız bir şekilde yolların ayrılması sağlanacak (tazminat durumu ortaya çıkması halinde KOÇ'a ve YILDIRIM'a bu tazminatı birlikte ödemeleri için baskı yapılacak)
- İsmail KARTAL'ın takımın başına geçmesi sağlanacak
- En-Nesyri'ye geldiği iddia edilen 30 milyonluk teklif değerlendirilip yollar ayrılacak
- Bu sezonu geçiş sezonu olarak kullanılıp devre arası panik transfer yapılmayacak, bütün paranın yaz transfer dönemine kalması sağlanacak
- Bu süre zarfında gelecek senenin planlaması için eksik olan bölgelere oyuncu izleme komiteleri kurulacak
- Başarısız yönetimin artık gidene kadar tek kuruş para harcamasına izin verilmeyecek
- Forvet bölgesinde Dzeko ve Cenk Tosun ile bu sezonun devamı sağlanacak
- Sözleşme yenilemelerinde fahiş fiyatlı sözleşme tekliflerine izin verilmeyecek (bkz. osayi samuel)
- Gelecek sezonun teknik direktörü ile transfer edilecek ve gidecek futbolculara mevcut sezon bitmeden karar verilecek
- Yaz transfer döneminde yeni başkan ve yönetim ve teknik direktör ile sıfırdan takım kurulacak
- Çok istisnai transferler haricinde çoğu transferin en geç ağustos ayı ortasında bitirilmesi sağlanacak akşam pazarı beklenmeyecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 21 Aralık 2024; 9:48:16 >
-
ben zaten ismail kartal gelsin demiyorum, geldigi an yemek icin ilk ben baslarim yangina. yonetimi zaten saymiyorum ama bu taraftar kitlesini gordukten sonra bu takima adim atmamali. ben sadece yaptiginiz yanlisi yuzunuze vuruyorum ve utanmadan hala bu adama laf edenlere karsi hocayi savunuyorum.
bu sene takimin en dibi gormesi lazim o yuzden istiyorum hocam caktirma
saka maka emre bello erolun kuyusunu kazdi da dogruydu o hamle, bir hafta daha erken yese sampiyon olabilirdik. yanlis transferler yapti diye kariyerinin basindaki adami linclemem, gelip mayista bize sampiyon olma ihtimalini yasatti. mesut haric buyuk hatasi yok. lemoslar falan acemilik der gecerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmeto -- 21 Aralık 2024; 9:54:38 >
-
Jesus Rossi arao ile 36 maçta 90 gol attı
İsmail full yenilenmiş kadro ile 38 maçta 99 gol attı
Bu tartışmaların hepsi boş, olay TD olayı değil kadro kötüyse İsmail Mourinho fln boş muhabbet sadece, azıcık anlayan adam gs maçında kalite farkını görür ve susardı zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakTAkk -- 21 Aralık 2024; 9:54:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X