mou gidecek ve yönetim sezon sonu kongre kararı alacak net bugün bu sonuç çıkmalı artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4372. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok haklisin kral
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devre arası transferin t si geçmemeli takımda boşa para harcamayalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
ikisi de tıpış tıpış gidecek artık
2025 yeni yapılanma yılı olacak
hepimiz yeteri kadar sabrettik
bu iş bitti artık...
ya seve seve ya da .... gidecekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 20 Aralık 2024; 23:20:53 > -
Yazdığımı anlamak zor değil, diyorum ki şimdi td değişti bu kadro uçacak mi yani, kendimizi kandırmayalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu yönetim nasıl gider ben sana yazayım. Ömer Koç ben artık sıkıldım Amerikaya dönüyorum Holdingin başına Ali geçsin derse.
-
Daha lig bile başlamadan yaptığım yorumlardan birisi, o ara çoğunluk speşyıl van speşyıl van diye nara atıyordu burada, ali koça sövüp aziz yıldırımı da şakşaklamayın bu morinyo denen tazminatörü bela eden aziz.
-
Adam bütün futbolcuların performansını tavan yaptırıyormuş, farkında değilmişiz. Portekiz çingenesi geldiği günden beri hepsi dökülüyor. Özledik, vallahi özledik.
Morinyo'yu mu dövecekler?
-
Acun ve Ali koç çıkıp 2 oyuncu alır, biraz da sosyal medyada laf cambazlığı yapar ekonomi bilmem ne gibi, yine devam ederler
Mourinho gider, Guardiola gelir Syzmanski ile şampiyonluk bekleriz
şöyle gidecek hem mourinho hem de ali
bütün stadı full doldurup
90 dakika ıslıklı protesto başka çözümü yok
zaten şampiyonluk şansında kalmamış
hepimiz bu yönetimi ve teknik direktörü protesto etmeliyiz artık
o gün berbat bir gün olacak
ama her şerde bir hayır vardır demişler
başka çözümü kalmadı artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 20 Aralık 2024; 23:25:49 > -
Eyüp'te baskının b'si yok hocam. 2 takımı yönetmek arasında dünyalar kadar fark var. Bir kere Ali Koç ve Acun hocaya çok karışıyor. Mou bu tarz şeylerden nefret eder. Koskoca Mourinho ama daha ligi tam anlamıyla çözemedi. Bir kere burayı çok küçümsemiş ama artık öyle kolay bir lig olmadığını anladı. Bu adama geldiği ilk sezon hadi şampiyon yap baskısı kurarsan düzgün verim alamazsın. Üstüne Ali Koç gidip futbolculara moral konuşması vs. yapıyor. Bırak onu hoca yapsın. Bu kadar işine karışılan bir yerde adamın da kafası karışır, sinirleri zıplar.
-
yemezler artık kimse yemez
bitti artık bu iş...
ikisi de gidecek...
-
Bu hafta GALATASARAY galip gelirse GALATASARAY şampiyon olur. Fark kapanmaz artar.
yok öyle değil işte, onu anlatıyorum, gayet güzel söker.
sadece kuru kuru "yönetim istifa" diye bağırmakla, twitter'da hashtag açmakla olmuyor, onu anlatmaya çalışıyorum. öyle şeyler yapılır ki orada duramaz. fb taraftarı ise bunları yapmıyor, daha doğrusu bunu ali koç'a yapmak istemiyor.
yani mesele şu ki, taraftarın geneli "gerçekten" gitsin istemiyor. ama bunu da anlayabiliyorum, Türkiye'nin en zengin adamı... çoğunluk böyle bir başkanı bırakmak istemez, çok normal...
ama şu da bir gerçek ki bütün parasına rağmen gs başkanı olsa 7 senede 50 defa gönderilmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Aralık 2024; 23:26:9 > -
Geçen seneki ilk on birden sadece Ferdi gitti; üstüne de bir ton transfer yapıldı. Önce eldeki mevcut kadrodan yeterli performans alınsın. Ferdi gitti diye ligin ilk altısındaki takımlara diş geçiremiyorsak kulübü kapatıp gidelim.
-
Yok hocam daha yeni seçim yapıldı, bu camia vasata alıştı, taraftar sorunu halen TD olarak görüyor, büyük resme bakmak lazım yoksa daha çok hüsran yaşarız
Kombine sahiplerin yarısı artı 1907 tribünün hepsi Ali Koç destekci durumundayken o iş nasıl olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X