Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4431. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 31 Misafir (10 Mobil) - 25 Masaüstü13 Mobil
5 sn
107.586
Cevap
393
Favori
2.534.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 44294430443144324433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yapı size hizmet ediyor, başka takımlara değil... bize operasyon yapıldıktan sonra hangi takımın faydalandığı ortada... 2010 da yapacaklardı, fırsat buldular bursa yı şampiyon yaptılar, 2011 de biz olunca, operasyonu yaptılar...

O verdiğin örnekten de başka örnek yok zaten... 4 istisnadan biri... bjk 1 golle şampiyon olduğu sene aslında 8 puanla şampiyon olurdu... tüm sezonu domine etti... kendiniz bile inanmıyordunuz o sene şampiyon olabileceğinize... adamlar çok uğraştılar kaybetmek için... sivası yensek biz de olabilirdik o sezon... 30 yılda bir olur öyle sezon... 3 lü yarışa döndü son 7-8 hafta...

Ben sizin çaldığınız en az 9 şampiyonluk sayarım son 30 yılda ama sen kaybettiğin 1 tane bile söyleyemezsin...

Yapı olmasaydı bjk dan bile az şampiyonluğunuz olurdu... Al bak, parantez içindeki yıllar çalınan şampiyonluklar...

Fenerbahçe : 25 (98,06,08,10,15,24)
    Beşiktaş : 18 (97,99)
    Galatasaray : 16
    Trabzonspor : 8 (20)
    Başakşehir : 1 (19)
    Bursaspor : 0

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aberdi kullanıcısına yanıt

Tam olarak bu nedenle Ali başkana ve Acun başkana sahip çıkmalıyız. Yapıyla mücadele edebilecek ülkedeki iki ismi linç ediyor bazı fener taraftarı. Yazık.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ ne garipki ilk 6 sıradaki takımlara puan kaybettin !!

• aberdi kullanıcısına yanıt

Ne kullanıyorsan bırak. Böyle hayat geçmez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözleriniz görmüyor mu,sizde olduğu gibi benim profilimde de Fenerbahçe S. Kulübü logosu var.

@aberdi @TEHET @hoksi @poksi

• Fazla paranoyaksın,şampiyonluk çalındığı yok,hatta bizim hakem hatalarıyla kazandığımız çok maç var.

Özeleştiri yapmazsak takım kalitemizi ve futbolunumuzun kalitesini yükseltmezsek böyle mızıkçı çocuklar gibi bahane buluruz,rakipler şampiyon olur.

Biz Galatasaray'ın oynadığı futbolun ne kadarını oynuyoruz. Futbol resitali sunuyor GS.

Dün Kayseri maçında dakika 90 + 6 Galatasaray 5-1 önde ama defanstan Sanchez de çıkmış,2 kanat oyuncuları da çıkmış rakip ceza sahasında 5 futbolcuyla gol atmaya çalışıyor Galatasaray.

Bu ne anlamma geliyor düşündün mü?

Biz futbolseverlere futbol izletmek gol izletmek istiyoruz,yorgunluk ve sakatlık umrumuzda değil demek. Dışarıdan taraflı tarafsız maç izleyen herkes bu futbolu görüyor Galatasaray'a sempati duyuyor,bravo adamlar iyi oynuyor diyor.

Sen dün Kayseri maçında Galatasaray'ın attığı son 3 golü gördün mü? Adamlar sanki İngiltere Premier Liginde oynuyor,enerjileri bitmiyor,jeneriklik goller atıyorlar. Dünkü maçta tartışmalı hakem kararı GS'nin ilk golü penaltı mı,Kayseri'nin golünde Muslera'ya faul var mi (evet var) ofsayt var mı ( evet var ofsayttaki Muslera'yı engelliyor)

Başka tartışmalı hakem kararı yok. Sen alışmışsın GS'nin her maçından sonra hakemle kazandılar diyorsun, bu sende otomatik tepki olmuş.

Az dürüst olalım gerçekleri kabul edelim ya lütfen,taraftarlık yanlışı inadına savunmak değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 23 Aralık 2024; 9:11:48 >

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Kimin nereye gittiği bence sorun değil. Eskiden olsa lig sırasında böyle şeyleri sakıncalı bulurdum ama 2 sezondur öyle yada böyle şampiyon olan rakibimizin bazı oyuncuları da en ufak arada hep yurt dışına gidip durdu.

• CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt
    Göztepe ve Samsun maçlarında kaybedilen puanların hele affı olamaz. 2 maçta da 0-2 öne geçip puan kaybettik. Üstelik hocanın sistemi ile skoru korumaya kalktığımız halde. Ama ben 2 maçta da puan kaybına çok şaşırmadım çünkü 2 maçında 0-2 den sonra berabere olacağı o kadar belliydi ki çünkü takım maçların 2. yarısı kendi yarı alanına hatta 18 içine gömüldü. Ben defalarca söylemişimdir Fb bu kadrosu defansif oyun oynamaya uygun değil. Öyle oynayınca ne defans yapabiliyor ne atak. Ama ofansif oynatırsan ikisini de yapabilir. İyi hücum eder iyi kötü savunma daha az hata yapar daha az pozisyon verir.

• Bu portekiz çingenesine daha fazla para harcamasınlar. Zaten bir sürü maaş yükü vardı bir de verimi düşen oyuncuları satarken zarar edeceğiz. İsmail 15’e gider diyorduk adam kayboldu gitti şimdi 5 anca eder. Fredin verimi düştü yaşı geldiğinde araplara çakarız diyorduk yalan oldu. Szymanski zaten geçen seneden beri serbest düşüşte. Yakında amrabatta düşmeye başlar. Cengiz zaten patladı irfanın verimi düştü sözleşme uzatır mı belirsiz. Takımın içinden geçti. Sezon sonuna kadar transfer yapmasınlar tribünlerin tek derdi de bunları istifa ettirmek olmalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dunya uzerinde amator ligler dahil basarisizliga bu kadar tahammul eden, basarisiz bir baskani 7 yildir o koltukta oturtan baska bir camia yok. Gercekten bu konuda eşsiziz. Tribunlere bakiyorum herkes goy goy pesinde. Arada ciliz istifa sesleri cikiyor nadiren. Lan su basarisizlik baska bir kulüpte yasansa o baskan musveddesini sokaga cikartmaz taraftarlar. Ciktigina pisman ederler. SEVE SEVE istifa etmek zorunda birakirlar. Hadi bunu yapamadin mi o stadi bos birakirlar protesto icin. Bizde ikisi de yok herkes hayatindan memnun.
    Hakikaten cildirmamak elde degil noldu bu camiaya aklim almiyor.

• Ali Koç cesaretli olsaydı şimdiye defolup giderdi.

Gs maçının sonucuna göre toplantı yapılacak denildi hani nerdesiniz ne karar aldınız?

Toplanıp toplanıp bir sike derman olamadan niye dağılıp duruyorsunuz?

Neden istifa etmiyorsunuz?
    Fenerbahçe’yi çok sevdiğiniz için mi?
    Fenerbahçe’yi herkesten daha iyi yöneteceğinizi düşündüğünüz için mi?

Yoksa
    Tarihin en rezil başkanı olarak anılacak olmanızı gururunuza yediremediğiniz için mi?

Bu iş olağanüstü kongrede çözülür arkadaşlar
    Yönetim dahil bütün herkes tekme tokat bu kulüpten kovulmadıkça bunları çok yaşarız.

Taraftar sokağa inmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs maçının özetine baktım parçalamışlar resmen Avrupa'da da aynı performansı bekliyorum ülke puanı lazım

• Anafartalar- kullanıcısına yanıt
    Gfb tayfa laylay takılıyor adamların umrunda değil. Seçim zamanı mamalandılar şimdi de alıyorlardır cukkayı ses çıkarmamak için

• çare toptan bırakma kararı herkes rahatlayacak o zaman al sene sonu ben gidiyorum kararını hatta mümkünse ocakta veya martta bak bakalım kimler aday olacak. Başarısızlığı kabul etme erdemdir. Önceliği Fenerbahçe olan bir aday çıkması gerek. Ve takımın başına bu işlerden anlayan kişilerin gelmesi gerek. Ancak bu şekilde yeniden yarışa dahil oluruz. Gs yi yakalamak için bir 3 sene minimum gerekli çok yıprandı takım hem mental hemde fiziki olarak

• Kraliçe Kanarya kullanıcısına yanıt
    Hem gs lisin, hem de ya okumuyorsun, ya da okuduğunu anlamıyorsun... bozuk plak gibi hala dünkü gs nin oyununu övüp duruyorsun... ben dünkü maçtan bahsetmiyorum, hatta dünkü maçı izlemedim bile... oku bir daha, belki bu sefer anlarsın ne demek istediğimi...

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160315367

• Galatasaray bu yılda şampiyon olacak ve Fenerbahçe şampiyonluk kazanamadığı üst üste 11. (yazıyla ON BİRİNCİ) sezonunu tamamlayacak.

Bu süre zarfında;

Galatasaray 6,

Beşiktaş 3,

Trabzonspor 1,

Başakşehir 1,

kez şampiyon olurken Fenerbahçe yalnızca 1 adet Ziraat Türkiye Kupası kazandı.

Şu anda 3. ligde mi nerde olduğunu bilmediğim Akhisarspor'un ise 1 Ziraat Türkiye Kupası artı 1 Süper Kupası var. Yani bu süreci Fenerbahçe'den daha başarılı geçirmiş :)

Şu tabloya BABAM sebep olduğu için Ali Koç'u desteklemeye devam etmeliyiz. Camia olarak bu muhteşem başarılı adamın arkasında durmalı, başarıdan başarıya, şampiyonluktan şampiyonluğa koşmaya devam etmeliyiz.

• teacher30 kullanıcısına yanıt

Adam önümüzdeki 3 senenin planlamasını sunum yapıyor Aziz Yıldırım'a. 2 sene sonra olağan seçim var ki orada da aday olmayı planlıyor demek ki. Ne bırakması. Yapıştı, gitmez. Mourinho yollar güçlendirilmiş İsmail Kartal dener Ocak sonrası. 18 ay da öyle uyutur.

• Fenerin uzun zamandır bu halde olması hayatın olağan akışına aykırı bir tuhaflık var belki de yapı bizi yönetiyor farkında değiliz

• 
Sayfa: önceki 44294430443144324433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.