Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4429. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 33 Misafir (12 Mobil) - 29 Masaüstü18 Mobil1 Android
5 sn
107.717
Cevap
394
Favori
2.539.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 44274428442944304431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 puan fark da kapanır 88 puan fark da.
    Yeter ki hemen bu hafta takımın başına İsmail Kartal gelsin ve Ali Koç, bizi şampiyon yapmazlar ligden çekileceğiz gibi muhabbetler yapıp takımın motivasyonunu bozmasın.
    Yanılıyor muyum renktaşlarım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnyekurudanKoşuVar kullanıcısına yanıt

Elfsborg RFS gibi kasiyer karmaları, paok kiev gibi kasaba takımlarıyla oynasak 6. değil daha üstte olurduk dost. Tek gerçek sınavınız Tottenham maçıydı o maçta da 5 oyuncu reşit değildi yenilmeye çıkmışlardı.

• aberdi kullanıcısına yanıt

Altına imzamı atıyorum 👍

• Kraliçe Kanarya kullanıcısına yanıt

Yanılıyorsun ! Mourinho’ dan önce Ali Koç gitmeli. Millete şampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak bir kadro kuracağım diyerek tüm camiayı kandırdı. Hesap Mourinho’ ya kaldı.

• Yunus Akgün sakatlanmazsa Galatasaray'ı şampiyon yapacak. Nasıl bir futbolcu olmuş öyle. Neler yapıyor.
    Bizim.takımda herkesin performansı her hafta kötüye gidiyor,Gassarayda her geçen hafta futbolcular daha iyiye gidiyor. Barış Alper haftalardır kötüydü Barış da düzelmeye başlamış. Çabuk yoruluyor koşmuyor denilen Mertens Trabzonspor maçında rakip defansa bastı çıkarmadı, 80. dakikada bile al-ver yapıp Trabzon defansının arkasına koşup pas istiyordu.
    Osimhen atılan gollerden sonra önce asist yapan futbolcuyu gösterip onu tebrik ettiriyor. Bakın Yunus'un verdiği paslarda atılan gollere,Osimhen her seferinde önce Yunus'u gösterip Yunus"a koşun işareti yapıyor. Önceki maçlarda da aynısını yaptı her golde. Bu müthiş bir takımdaşlık,müthiş bir karakter.

8 puan fark azalmayacağı gibi aksine artar böyle oynarlarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 23 Aralık 2024; 22:23:6 >
  • ismail kartal saflarinda yer alan yoneticimiz. bu yonetim ve gozu donmus taraftar seni de vasatsever ilan edip cezalandirir ama biz senden raziyiz.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecek maçta TFF kazanana +10 puan yazicam desin vallahi bizim takım bunu da ayıla bayıla geri tepmezse bende bisey bilmiyorum

• GS’nin penaltısı:

Deniz Çoban: Yanlış karar.

Bahattin Duran: Yanlış karar.

Bülent Yıldırım: Yanlış karar.

Fırat Aydınus: Yanlış karar.

Bünyamin Gezer: Yanlış karar.

Deniz Ateş Bitnel: Yanlış karar.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ biz eyüp maçında doğrandık 2 net penaltımız ve rakibe 2 kırmızı verilmedi bunların yöneticileri çıkıp pişkin pişkin irfanın dirseği konuştu halbuki pozisyon bitti kaleci başlattı sonra gol attık.

bunların her maçında skandal kararlar var bizim yönetim daha bizi savunamıyor onları da konuşamıyor, çoktan bitmişiz.

adam tazminatı nasıl ödeyeceğim diye kara kara düşünürken kulübü unuttu :D vah başkan vah.

• Sadio Mane , Kingsley Coman, Talisca al, AML,AMC,AMR kim varsa yedek oturt biz de izleyelim kacinci olursak olalim.

• Bu kulüpten bizi utandıracak adam çıkmıyor. Bu kulübün efsanelerinin bir duruşu ve karakteri var. Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Volkan Demirel, Aziz Yıldırım.

Çürük yumurta olarak aklıma rıdvan dilmen geliyor. Emre belözoğlu gsden devşirme ve bence efsane değil.

Gsye bakın, fatih terim binbir türlü skandalı var. Arda turan aynı şekilde. Okan buruk karakter olarak zayıf. Birkaç sene sonra efsane başkan diyecekleri dursun özbekin sayısız rezaleti var.

Bjkliler kendilerini sütten çıkmış ak kaşık görür ama bu ülkede haksızlıkla tek başına mücadele etmiştir Fenerbahçe. 3 temmuz, otobüs kurşunlanması, trabzon olayları başka kimsenin başına gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeff Beck -- 23 Aralık 2024; 0:44:27 >
  • yazdıklarını bizim bölümde kimse tınlamadı, üstüne ban yedi, şimdi kendi forumunda aynı şeyleri yazmaya devam ediyor 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Gerçekten ihtiyaç forvet mi? Eğer öyleyse Acun üç ay önce forvet hattını öve öve bitiremiyordu ne değişti?

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Arkadaşlar önce fotoya bakın. Bu pozisyondan sonra ben acaba ofsayt mı dedım. Ama ekrana on dakka boyunca bısey getır(e)medıler. Sonra da nasıl ayarlasak hangi saniyede durdursak deyıp montajlayıp koydular. Dıkkatınızı cekerım on dakka sonra. On dakka sonra.
    Bunu spıker bıle dıle getıremıyor bı baska Mac olsa ofsayt mı acaba diye dıle döker. Beıbsportın gs lı sırf taraflı spıkerlerınden bıktım artık. Ofsayt ı on dakka bekletıp ne yaptıgı belli olmayan sistemdennde bıktım. Bunlar zaten her mac var. Benim söylemek ıstedıgım ...

Bu mesele alı koc meselesı degıl Morıunho meselesi hıc degıl. Baskan da degısse td de degısse takım daha cok gerıye gıder. Baska bı artısı olmaz. Burda asıl mesele gercekten yapının çökmesı laızm. Super lıge Real Madrid'de gelse Bayer de gelse bu yapı onları şampiyon yapmaz. Yanı bıze yapıyla gercekten basedecek cokertecek bı yonetım laızm. Bunlar yapabılıyorsa bunlar kalsın yapamıyorlarsa yapabılecek baska yonetım gelsın.

Yanı taraftar olarak bızı kandırıyorlar. Neyle kandırıyorlar. Td nız ıyı degıl diyerek degıstır babam degıstır.
    Aynı sekıl baskan ıyı degıl . Degustırsek ne fayda.
    Oyuncularımız ıyı degıl.. bunların hıcbırı gercek neden degıl. Bunlarla oyalanalım kı yapı ıstedıgını yapsın. Asıl mesele yapıdır. Buz de bunlarla oyalanıp para ve zaman yanı yıllar kaybedelım. Taraftar biraz akıllı olsun. O ıstıfa bu istofa dıyecegıne yapı ıstofa desın. Basından sonuna kadar tek seferde hepsı gıtsın TFF sı de gıtısın hakem heyeti de. Bu seferde hepsı yenılensın . Gerekirse devlet bjnu yapsın.

İnaın masada oturup macı ızlerken gs lı olan taraftar bugunku macta yenı tanıstım" ulan dedı FB maçında el yok bjk maçında el yok bızım macta daha ılk dakkalarda el verdiler. Dedım nasıl yanı ıtıraf ediyor musun. Evet dedi onlara niye verılmedı bıze verılıyor bende bıktım artık dedı. Zevk alamıyorum galıbıyetlerden dedı. Yapı meselesıne katılıyorum dedı. Bunları gs lı agzından duymak beni şok ettı. Adam sonra macı bıraktı ızlemekten. Onların bıle heyecanı kalmamıs.

Neyse arkadaşlar eger katılıyorsanız begenı yapın da dikkat ceksın. O kadar yazdık. Belkı yazı başa gecerde daha cok insan okur. Spor camıasından bırılerı okursa gerekenı yaparlar belki.

• wakara kullanıcısına yanıt
    İzlerken yazmıştım bu pozisyon ofsayt değildi üzerine yandan göstermek yerin dikine falan garip gurup açılardan gösterdiler. Üzerine Fred'e yapılan iki sarılık pozsiyon ve Szymanski'ye yapılan kırmızı es geçildi. Eyüp golünü de vermediler. Kendi kendilerine bir ayar çekildi belki penaltı olsa başka şeyler konuşuypr olurduk.

Ben genel olarak ilerleme göremediğim için çok fazla bir şey demiyorum bu pozisyonlara başkan ya da Acun çıkıp çat çat video olarak en azından paylaşmadıktan sonra bir anlamı yok.

• wakara kullanıcısına yanıt
    Hala yapı diyor. Samimiyetle söylüyorum çok üzülüyorum bu yapıcılara.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aberdi

Bu mesaj silindi.
    Bu görsel İnternet'e sıkça çıkıyor da biz UEFA liginde namağlup gruptan çıktık , tr de 13. Sıradayken. Bunlarla avunmayın derim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 44274428442944304431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.