< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4429. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Elfsborg RFS gibi kasiyer karmaları, paok kiev gibi kasaba takımlarıyla oynasak 6. değil daha üstte olurduk dost. Tek gerçek sınavınız Tottenham maçıydı o maçta da 5 oyuncu reşit değildi yenilmeye çıkmışlardı.
-
Altına imzamı atıyorum 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanılıyorsun ! Mourinho’ dan önce Ali Koç gitmeli. Millete şampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak bir kadro kuracağım diyerek tüm camiayı kandırdı. Hesap Mourinho’ ya kaldı.
Yunus Akgün sakatlanmazsa Galatasaray'ı şampiyon yapacak. Nasıl bir futbolcu olmuş öyle. Neler yapıyor.
Bizim.takımda herkesin performansı her hafta kötüye gidiyor,Gassarayda her geçen hafta futbolcular daha iyiye gidiyor. Barış Alper haftalardır kötüydü Barış da düzelmeye başlamış. Çabuk yoruluyor koşmuyor denilen Mertens Trabzonspor maçında rakip defansa bastı çıkarmadı, 80. dakikada bile al-ver yapıp Trabzon defansının arkasına koşup pas istiyordu.
Osimhen atılan gollerden sonra önce asist yapan futbolcuyu gösterip onu tebrik ettiriyor. Bakın Yunus'un verdiği paslarda atılan gollere,Osimhen her seferinde önce Yunus'u gösterip Yunus"a koşun işareti yapıyor. Önceki maçlarda da aynısını yaptı her golde. Bu müthiş bir takımdaşlık,müthiş bir karakter.
8 puan fark azalmayacağı gibi aksine artar böyle oynarlarsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 23 Aralık 2024; 22:23:6 >
-
gelecek maçta TFF kazanana +10 puan yazicam desin vallahi bizim takım bunu da ayıla bayıla geri tepmezse bende bisey bilmiyorum
GS’nin penaltısı:
Deniz Çoban: Yanlış karar.
Bahattin Duran: Yanlış karar.
Bülent Yıldırım: Yanlış karar.
Fırat Aydınus: Yanlış karar.
Bünyamin Gezer: Yanlış karar.
Deniz Ateş Bitnel: Yanlış karar.
biz eyüp maçında doğrandık 2 net penaltımız ve rakibe 2 kırmızı verilmedi bunların yöneticileri çıkıp pişkin pişkin irfanın dirseği konuştu halbuki pozisyon bitti kaleci başlattı sonra gol attık.
bunların her maçında skandal kararlar var bizim yönetim daha bizi savunamıyor onları da konuşamıyor, çoktan bitmişiz.
adam tazminatı nasıl ödeyeceğim diye kara kara düşünürken kulübü unuttu :D vah başkan vah.
-
Sadio Mane , Kingsley Coman, Talisca al, AML,AMC,AMR kim varsa yedek oturt biz de izleyelim kacinci olursak olalim.
Bu kulüpten bizi utandıracak adam çıkmıyor. Bu kulübün efsanelerinin bir duruşu ve karakteri var. Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Volkan Demirel, Aziz Yıldırım.
Çürük yumurta olarak aklıma rıdvan dilmen geliyor. Emre belözoğlu gsden devşirme ve bence efsane değil.
Gsye bakın, fatih terim binbir türlü skandalı var. Arda turan aynı şekilde. Okan buruk karakter olarak zayıf. Birkaç sene sonra efsane başkan diyecekleri dursun özbekin sayısız rezaleti var.
Bjkliler kendilerini sütten çıkmış ak kaşık görür ama bu ülkede haksızlıkla tek başına mücadele etmiştir Fenerbahçe. 3 temmuz, otobüs kurşunlanması, trabzon olayları başka kimsenin başına gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeff Beck -- 23 Aralık 2024; 0:44:27 >
yazdıklarını bizim bölümde kimse tınlamadı, üstüne ban yedi, şimdi kendi forumunda aynı şeyleri yazmaya devam ediyor
-
Gerçekten ihtiyaç forvet mi? Eğer öyleyse Acun üç ay önce forvet hattını öve öve bitiremiyordu ne değişti?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İzlerken yazmıştım bu pozisyon ofsayt değildi üzerine yandan göstermek yerin dikine falan garip gurup açılardan gösterdiler. Üzerine Fred'e yapılan iki sarılık pozsiyon ve Szymanski'ye yapılan kırmızı es geçildi. Eyüp golünü de vermediler. Kendi kendilerine bir ayar çekildi belki penaltı olsa başka şeyler konuşuypr olurduk.
Ben genel olarak ilerleme göremediğim için çok fazla bir şey demiyorum bu pozisyonlara başkan ya da Acun çıkıp çat çat video olarak en azından paylaşmadıktan sonra bir anlamı yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala yapı diyor. Samimiyetle söylüyorum çok üzülüyorum bu yapıcılara.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu görsel İnternet'e sıkça çıkıyor da biz UEFA liginde namağlup gruptan çıktık , tr de 13. Sıradayken. Bunlarla avunmayın derimquote:
Orijinalden alıntı: aberdi
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X