< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4430. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Attığımız ilk golde maçın hakemi faulü kaçırdı (evet, var devreye giremiyordu.) İkinci yarı ise v.a.rın görmemesinin imkansız olduğu pozisyonda elle oynamayı vermediler. V.a.r eliyle eyyam yaptılar. Ofsayt pozisyonunda ekrana gelen açı kimseyi tatmin etmeyecek bir şekildeydi. Bir de iptal edilen Eyüp golü var. Ben de ilk başta Djiku kolay düştü zannettim; ama Halil hem elle çekiyor hem de ayağına müdahalesi var. İptal edilmesi doğruydu.
İşin kötüsü ne oyuncular ne de yönetim hiçbir şekilde reaksiyon gösteremiyor. Özellikle elle oynan pozisyonda bizimkilerin hepsi uyudu; gıkını çıkaran olmadı. Camianın içi geçmiş resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mou yerine aynı paraya Osimhen gelseydi şuan puan farkı tersi olurdu.
2 gündür heryere bakıyorum internette hiçbir görüntü yok sadece fotoğraf var. Maç sırasında verdikleri görüntüyü kaybettiler. Bein özet görüntülere de koymadılar .Bildiğin delil karartma bu. Ama hiçkimse bahsetmiyor sadece görüntü var.
Maçı kaydeden hiçkimse yokmu allah aşkına şu pozisyonun maç sırasında verilen açısının videosunu görmek istiyorum. Kesinlikle ofsayt değildi.
-
7 senedir ne sahada ne de saha dışında hiç bir başarısı olmayan Ali koç gidecek... gereğinden çok fazla şans verildi, artık yeter...
Yerine gelecek olan başkan da şampiyon olacak kadroyu kuracak ve bunu engellemeye çalışan o malum takımlı şerefsizlerin kirli ellerini kıracak... yok o da yapamazsa, yapan bulunana kadar değişim devam eder...
Bu eskiden de böyleydi, bundan sonra da böyle olmalı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Talisca için çaba harcamak yerine Christopher Nkunku için çaba harcasalar keşke Talisca'dan 10 gömlek iyi futbolcu... Ama tabii buraya gelmesi zor olur ama Talisca için konuşulan paralar doğru ise aslında imkansız olmaz gibi...
-
Fenerin ilk 20 de oynadığı takımlar 5 tane gsnin 2 tane. Spurs dışında bir başarınız yok. Az ile berabera molde berabere. Young boys içerde dışarda yenildin.
Bu arada Spurs yenmekte öyle inanılmaz başarı değil. Bizde United ile berabere kaldık. Onana kurtardı o maçı. Spurs pl de 11. United 13. Aralarında 1 puan var.
Morinho'nun oyun anlayışı böyle hocam, başına geçtiği her takımda da bunu yaptı şaşmaz. Daha çok gol aramak yerine gol attıktan sonra defansı ceza sahasına, orta sahayı da ceza sahası çizgisine kadar geri çekip hücum yapan rakibe kontradan ek goller bulmaya çalışır.
Temmuz ayında postum var burada Morinho'nun oyun anlayışı 3 büyüklere uygun değil, 3 büyüklerin taraftarı ofansif futbol sever, taraftar Aykut'a benzetip beğenmeyecek diye.
-
Galatasaray bizi bizim sahamızda 3-1 yendi,hakem yanlış kararlar vermese belki 5-0 yeneceklerdi.
Biz mahalle takımı mıyız bizi yendiklerine göre?
Yiğidi vur hakkını ver. Galatasaray müthiş futbol oynuyor. Yunus'un 2 haftadır uzaktan 90'a taktığı golleri biz atabiliyor muyuz,bizde atabilen oldu mu maç kötü gidince. Hakemler bize uzaktan gol atmayı yasakladı mı? Sen uzaktan vur gol olsun sayılmayacak mı?
Taraftarız takım tutar destekler stres atarız ama körü körüne savunmak olmaz. Gerçekleri neden söylemeyelim,yalan söylesem kulüp bana ödül mü verecek.
Troliçe senin gs sevgin bambaşka... daha öncede gs güzellemesi yapıyordun...
Geçen sene gs den 4, bjk dan 6 puan aldık da sonuç farklı mı oldu...?
2006 da dışarıda yenip, içeride ezdik (4-0) de sonuçta kimi şampiyon yaptılar...?
Senin belki yaşın yetmez, son 30 yılda bu gs ne zaman şampiyonluğa oynasa hep şampiyon olur, hiç 2. olmaz (bu sene dahil 19 da 15)... 4 istisna hariç... bununla ilgili yazım var, aç oku... gs herkes den çaldı ama en çok bizden...
Bana sezarın hakkı, yok gs sahada daha iyi filan diye gs li ağzı ile hiç gelme... sana daum zamanından başlarım, geçen seneye kadar anlatırım kaç defa gs den kat be kat üstün olduğumuz ama şampiyonluklarımızın nasıl çalındığını...
Bugün burada Ali koç gitsin diyorsak, en çok bu haramilere karşı bizi ezdirdiği, düzene karşı aciz kaldığı içindir... yoksa bu haramiler, zamanında bizim şimdiki kadromuzdan çok daha leş kadrolarla, hoca bile diyemiyeceğin cevatlarla, hamzalarla bile şampiyon OLDURULDU... bunlar vasat takımla, hatta hocasız da şampiyon olabilir ama sen hep çok daha iyi olmak zorundasın... işte YAPI nın kurduğu düzen bu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 23 Aralık 2024; 4:49:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kendisi GS'li zaten. Ciddiye almaya değmez.
-
Tuttuğu takımı bile gizleyen biri için çok uzun yazmışım... haklısın...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
son 30 yılda bu gs ne zaman şampiyonluğa oynasa hep şampiyon olur, hiç 2. olmaz
GS dediğin takımda adam geldi herkesin parasını cukkaladı, kendi adıyla açılan davada mahkemeye çıkmadı hatta karakola ifadeye bile gitmedi. kendisi hakkında haber yapanları tehdit etti. bu adam bu kulübün simgesi gibi bişey. burası böyle bi ülke.
etrafımdaki GS'li arkadaşlarım RTE'nin ülkeyi getirdiği durumu sonuna kadar eleştirirler ama ne zaman ki Terim Fonu gibi şeylerden konu açsam hemen susup konunun değişmesini bekliyolar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne yazık ki trollere verilecek en güzel cevap hiç cevap vermemek.
onlar zaten insanları sinirlendirmek için yazıyolar. dikkate alınmamak onlar için başarısızlıktır. yazma şevkleri kırılır.
küfür bile etsen, birine cevap vermek ona ödül vermek oluyo.
bu yüzden forumda troll olarak gördüğüm kişilere cevap yazmıyorum, sadece şikayet ediyorum eğer uygunsuz yazmışsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gs yarışta olmadığı zaman neden şampiyon olamadınız? beşiktaş,trabzon,başakşehir,bursaspor hepsi mi yapı?
bjk 1 averaj fark ile şampiyon oldu gs ikinci oldu. ben kimsenin ağladığını hatırlamıyorum yapı yapı diye.. o zaman yapı çalışmıyordu sanırım =))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muthisbishi -- 23 Aralık 2024; 5:23:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X