Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KingOfShadows , f@ithline Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 21 Misafir (3 Mobil) - 18 Masaüstü5 Mobil
5 sn
107.849
Cevap
394
Favori
2.543.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 44254426442744284429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon başı büyük atılım yaptık. Tam bu anda 3 kupayı alabileceğimizi hissettim. Şimdi tek bir kupa bile alamayacağımızı biliyorum. Hiçbirimiz sonumuzu seçemiyoruz.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Sezon başı büyük atılım yaptık. Tam bu anda 3 kupayı alabileceğimizi hissettim. Şimdi tek bir kupa bile alamayacağımızı biliyorum. Hiçbirimiz sonumuzu seçemiyoruz.

Mou gelince oluşan hisler anormal değil ama futbol ülkesinde olsaydık belki , neden olmasın derdim ama ligimsi de işler öyle değil

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Forumda ilktir herhalde.

Bunu da başkasına kaptırmadık elhamdülillah.

• Güzel bir çalışma...
    Tüm bu yazdıklarına ilaveten her sene bu "yapı" yı bitireceğiz deyip, her sene yapının altında ezilmesi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Şampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak kadro kuracağız dediler.

Türkiye'ye gelmez denilen yıldız oyuncuları getireceğiz dediler.

Mourinho ile anlaşıldıktan sonra haliyle insanlar bu vaatlerin olacağını düşündü. Ama gelinen noktada Samet, Mert Müldür gibi oyuncular oynuyor.

• Bir Fenerbahçeli olarak şunları söylemek istiyorum. Sürekli yapı diyorlar evet haksızlık var mı var, geçen sene daha belirgindi bu yapı dedikleri. Ama bana göre bu dedikleri yapı, Aykut Kocamanin dediği, ben Fenerbahçe'de şuanki mevcut yapının sistemin içinde yokum olmakta istemiyorum dediği yapı-sistemden daha az yaralıyor bitiriyor. İçimizdeki yapı bitsin o zaman huzurlu günler gelecektir bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    ah be ali koc -1 puandaki adanademirin yendigi bitik besiktasi yenmek icin mourinhoya nasil arnold ve skriniar almazsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş bitik evet . Fenerbahçe de onun yolunda emin adımlarla ilerliyor

• Biz daha önceden 8 puandan da 9 puandan da geri geldik. Yine gelebiliriz. Kaynedecek bir şey yok. Bu sene bitene kadar sesimizi çıkarmayalım. Sezon bitince oturur konuşuruz.

11 yıldır aynı hikaye arkadaşlar. Bir kere bir hocayla ikinci yılı tamamlayacak sabrımız olsa.

Biz 11 yılda bir hocaya bile 3-4 yıl sabretseydik illa sampiyon olurduk. Rahat mentalitesi olan baskı altında olmayan bir hoca ve camia.

8 puan gerideyiz. Şu anda öfkeyle yapacağın hiç bir şey 8 puanı kapatmaz.

Tecrübeli bir hoca var. Bir de böyle deneyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Biz daha önceden 8 puandan da 9 puandan da geri geldik. Yine gelebiliriz. Kaynedecek bir şey yok. Bu sene bitene kadar sesimizi çıkarmayalım. Sezon bitince oturur konuşuruz.

11 yıldır aynı hikaye arkadaşlar. Bir kere bir hocayla ikinci yılı tamamlayacak sabrımız olsa.

Biz 11 yılda bir hocaya bile 3-4 yıl sabretseydik illa sampiyon olurduk. Rahat mentalitesi olan baskı altında olmayan bir hoca ve camia.

8 puan gerideyiz. Şu anda öfkeyle yapacağın hiç bir şey 8 puanı kapatmaz.

Tecrübeli bir hoca var. Bir de böyle deneyelim.
    Tecrübeli hoca varda 6 yıldır vasat oyuncu alan bir yönetim var ...... buda madalyonun öbür yüzü

• Transfer bitmiş hayırlı olsun

:d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 22 Aralık 2024; 22:57:31 >
  • CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt
    Bu kadroyla , bu ruhsuzlukla şampiyonluk çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Vuslatteri

Bu kadroyla , bu ruhsuzlukla şampiyonluk çok zor
    Ara transferde hani demişti ya şampiyon olacak kadro kuracağız ıyı oyuncular alınmazsa ki 6 yıldır yapılanlar ortada 8 puan artacağı kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 22 Aralık 2024; 23:1:1 >
    Hocam bjkliyim ben , ama sizde artık kasti kötülük var diye düşünüyorum. 7 senede insan bir kere yanlışlıkla şampiyon olur ya. Devre arasında da kimi alabilir talisca dışında bilemedim.

• trmeto kullanıcısına yanıt

mou gelirken eğer lig için geliyorsa çok saçma hamle yazmıştım. bu ligde şampiyon olmak için bir hocaya 10m € maaş verilmez çünkü.

ben mou'yu lig değil avrupa başarısına göre değerlendireceğimi, kesinlikle cl götürmesi gerektiğini ve aldığı maaşı çıkarması gerektiğini de yazdım.

cl'den elendiğimizde umudum zaten kırılmıştı ama yine de uel var bakalım orada ne yapacak dedim yine bekledim. gelinen noktada uel'de de patladı.

kadromuz zaten iyiydi fakat eksiklerimiz vardı, 2-3 transferle fişek gibi olacaktık. forvet eksiği en kral şekilde giderildi hocanın ilk isteği alındı. orta sahaya da 15m harcayıp 6 numara getirdik. keza kanada 8m harcandı. stopere yine 8m harcandı. tek eleştirim sol bek için olur orası adam gibi doldurulmadı.

fakat rakip sağ bek kaan sol bek berkan falan oynuyor, bizimki de robertson olmasın değil mi? kadromuz gayet kaliteli ve derin. herkesin belli bir kalitede yedeği var.

ama herkesin performansı yerlerde. sonra da gs bizden kaliteli kadroya sahip deniyor. osimhen harici hiçbiri bizim kaliteyi arttırmaz, hadi bide davinson yaz. osimhen zaten 100 yılda 1 kere olacak olay. gelenin geçenin çarptığı jk'den puan alamadın sonra şanssızdık dedin. e normal tabi alamazsın.

Gs böyle giderse erken şampiyonluğu ilan eder.

• Ya hocam gercekten ali koc oldugu surece sampiyon olacagimiza inaniyor musunuz ya? Yapmayin gozunuzu seveyim 7 yil oldu bunu anlamak icin 17 yil mi gecmesi lazım?
    Sesimizi cikarmaya cikarmaya adam ciftlige cevirdi koca cinari. Gs 7. Yildizini falan takacak bu herif oldugu muddetce.
    Fenerbahce camiasi tum enerjisini bu herifi o koltuktan alaşağı etmek icin harcamalidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vuslatteri

Hocam bjkliyim ben , ama sizde artık kasti kötülük var diye düşünüyorum. 7 senede insan bir kere yanlışlıkla şampiyon olur ya. Devre arasında da kimi alabilir talisca dışında bilemedim.
    Rafa silva , fernandes alır belki ali koç 🙂

• TEHET kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 44254426442744284429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.