Liste gayet objektif hocam eline sağlık ama bu seneyi baz alırsak Livakovic en az 3 benim tercihim 4 olur hocam. Bu sene Liva bizde olsun isterdim. Muslera 2.5 çok olmuş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 23 Aralık 2024; 16:27:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4433. sayfa)
-
-
şunu ali koçun önüne koyup 30 sn okurmusun diyecek bir üye veya yönetici yok bu bizim ayıbımızdır bu adam başarısız ve bundan haberi bile yok kendini hayal dünyasında görüyor yarın seçim yapsak kaybetse kahrından ölür bu adam , ben başarılıydım diye.
-
neden her seferinde şampiyonluk garanti kaybedilene kadar hoca tutuluyor, biz destek verdik ama yapamadı demek için mi?
şu an mou'yu gönderip ismail'i getirsek, şampiyonluğa oynayacak takımı şu 2 haftada hazırlar, 2 maç sonra da aynı coşkulu oyunu izletirdi.
gs'nin çok zor deplasmanları var, 9 puan fark kapanmayacak bir fark değil. 3-4 maç sonra tamamen geç kalmış olacağız ve iş bitecek.
-1 puanlı takımın yendiği bjk'ye 3 puan bırakan hoca ile hiçbir şey yapılmaz.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
halen mourinho'dan ümidi olan romantik taraftarlar, geseye övgüler düzen kompleksli taraftarlar vs oldukça, bizde hiç bir şey düzelmez.
aynen dediğiniz gibi, sezonun ikinci yarısına, safra kesesine veda eden mourinho'ya veda ederek başlamak şart. ismail kartal sezon sonuna kadar idareten gelmeli, hem de acilen. yoksa bu çöküşün temizliği falan derken, gelecek seneyi de kaybedeceğiz.
ALİ KOÇ İSTİFA!!
-
Volkan Demirel gibi altın değerinde biri göreve hazırken neden başkasını düşünüyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fenerbahçe'nin derdi, geselileri niye gerdi, anlamak mümkün değil.
-
Bir şeyin beni gerdiği yok. Samimi bir yorum yapmıştım. Sakin ol champ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 23 Aralık 2024; 17:8:52 >
burası staj yeri değil. gelen geçen staj yapıyor hale geldi koca kulüpte.
volkan şu an güzel ilerliyor, gelecekte bir gün hocamız olsun isterim. ama önce kendini geliştirip göstermeli. emre de stajını bizde yaptı şampiyonluğu kaçırdık.
bizim önce tecrübeli bir hoca ile şampiyonluk yaşamamız lazım. ve onunla bittiği yere kadar devam edip arkasına volkan, alex gibi hocaları düşünmemiz lazım.
-
Güzel bir inceleme olmuş genel olarak beğendim.
Gala için
Torrik 3 ,sara 4,yılmaz 4 ,yunus kesinlikle 5,mertens 4 5 tartışılır.(Sara takımın en çok koşan oyuncusu ve ikili orta sahada torriktenbbu sene daha iyi)
Nelson ve baltacı kesinlikle 1 özellikle bu sene Nelson çok kötü geçen senekiler gibi değil.
Fener için bütün maçları seyretmedim ama
Livkovic 4,osayı 4 derim ama fred ve kahveci bu sene çok kötü ikiside maksimum 2 ( geçen sene çok daha iyiydiler.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mourinho ile olmuyor. sorun kadro kalitesi veya oyuncuların isteksizliği değil. oyuncular sonuçta maaş aldıkları bir iş yapıyorlar. nasıl iş yapacaklarını, patronları olan td söylüyor.
iyi iş yapan, haftaya forma alamıyor. işinin ortasında yerine başkası geçiriliyor.
kötü iş yapan, ne olursa olsun sürekli formayı garantilemiş, kapıyor.
oyuncuların özellikle iyi olduğu yanlardan yararlanmayı kesinlikle düşünemiyor.
irfan can kahveci, ani, uzaktan şutları ile bize çok maç kazandırmıştı. şimdi kaleye doğru bile gitmek istemiyor. bu, oyuncu tercihi OLAMAZ. kostic, raket ayaklıydı, sürekli rakip altıpasa orta yapabilir. yapmıyor. bu oyuncu tercihi OLAMAZ.
szym, fırsatçıydı, rakip kale civarında sürekli pusudaydı, artık ne bunu yapıyor, ne de sonradan rakip kaleye koştuğunda gol bulabiliyor.
bunlar hep teknik adam işleri.
bu mourinho, bin yıl kalsda da bizde bir haltı beceremez.
-
?
-
İmza+kaşe
valla ali koç ile yanındakiler istifa etmedikçe, bu düzen de, bu berbat gidişimiz de sürecek. takım 8 puan geriye düşmüş, paşam moral-motivasyon konuşmaları yapacakmış. ne sorunu doğru analiz edebiliyor ne çözüme dair en ufacık bir bilgisi var.
ezbere, laf olsun diye başkanlık yapıyor. sırf ismi ile o makamı gereksiz yere işgal ediyor.
ülkenin en büyük sosyal platformu vs diyorduk fener'e. en büyük şaka malzemesi olduk, bunlar yüzünden.
-
Futbolcu maaşlarını zamanında ödüyorum, dünyanın en iyi teknik direktörünü de getirdim ben daha ne yapayım diyormuş istifa deyince, sanki geçmiş 6 sene yok ilk başkanlık yıllarını yaşıyor gibi kuş beyinsiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
takımdaki sorunun , talisca ile çözüme gideceğini sanan bir "futbol" aklı. en basit takım bile şak şak bizim kalede büyük tehlike yaratıyor. iki tane, harbi stoper elzem. adamlar talisca ile şov peşinde. hiç bir oyuncumuzdan verim almayı bilmeyen adam takımın başında durdukça, arda güler geri gelse, 15-20 dk. belki oynatır, belki hiç oynatmaz. "mourinho'nun sistemi" ne uymaz arda çünkü. ne sistemmiş arkadaş. bizi maskara etti.
-
Acun Ilıcalı 5 yıllık bir plan için Talisca'yı aldı, geleceği kuruyor adam.
-
transfermarkt piyasa güncellemesi yapmış. kadroda değeri artan 2 oyuncu var:
Oğuz Aydın: 5.5M€ > 6M€
Yusuf Akçiçek: 50B€ > 150B€
bunlar dışında herkesin değeri düşmüş.
Szymanski: 19M€ > 17M€
Fred: 15M€ > 13M€
Cengiz Ünder: 10M€ > 7.5M€
Maxi: 18M€ > 17M€
İrfan Kahveci: 10M€ > 9.5M€
Djiku: 9M€ > 8.5M€
Çağlar: 9M€ > 8.5M€
Müldür: 7M€ > 6.5M€
Kostic: 6.5M€ > 6M€
Tadic: 3.2M€ > 3M€
Levent: 2.6M€ > 2.3M€
Dzeko: 2.5M€ > 2.2M€
Samet: 2.2M€ > 2M€
C. Tosun: 1.7M€ > 1.4M€
İrfan Eğribayat: 1.2M€ > 1M€
special one'ın eseri buyurun. yaklaşık 11 milyon € kadro değeri düştü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 23 Aralık 2024; 17:58:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X