|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4456. sayfa)
-
-
Türkiye Süper Ligi'nin en yaşlı 2 nci kadrosuyuz
UEFA Avrupa Ligi'nin en yaşlı 2 nci kadrosuyuz
o yüzden press ve tempolu oyun yok.
ve bu oyuncularla da olması imkansız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 25 Aralık 2024; 18:51:40 > -
Nesyri giderse Talisca santrafor oynar. Aksi takdirde hoca manevi oğlu, bal yapmayan arı Syzmanski'yi kesmek zorunda.
Syzmanski'den 8 harici bir şey olmaz diyeceğim de pasları da kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 25 Aralık 2024; 18:31:15 > -
Hala bunu anlamadan ya da anladıkları halde görmezden gelerek transfer yorumlayan, futbol taktiği konuşan bir taraftar kitlesi var.
Sadece gülüyorum bu arkadaşlara.
Ali Koç bu kulübün başındayken, Fenerbahçe, “ASLA” başarılı olamaz. Boş yere ligi izliyor, boş yere maçları takip ediyor, boş yere transfer heyecanı yapıyorsunuz.
-
Talisca santrfor gibi oynuyor zaten. O oynar sorun değil. Zaten En-Nesyri yerine onu transfer ediyorlar. On numara gibi düşünmeyin.
-
Bence de santrafor oynar da Talisca tam santrafor değil. False 9 gibi. Sağ forvette oynayabiliyor. En uygunu forvet arkası. Forvet arkası oynardçsa bu sefer de orta saha 2 kişi kaldı diye söylenir herkes.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 25 Aralık 2024; 18:35:47 > -
rashforda inanıyorsan elimde satılık köprü var kaldı ki o kadar iyi oyuncu olsa hiç mi kulüp peşinden koşmaz rashfordun komik
-
Niye o kadar imkansız görüyorsun Rashford'u? Suyun karşı tarafı kiralıkta olsa Osimhen'i aldı. Duysan inanır mıydın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 25 Aralık 2024; 18:54:26 > -
7 yıl vasat oyuncular ali koç daha ne diyim kaldı ki yine yazdığım gibi rashford bitik olmasa peşinden koşacak üst düzey takımlar var yine tutmayacak bir oyuncu kitliyorlar eğer gerçek ise
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 25 Aralık 2024; 18:58:12 > -
Yabancı var hakemi isteyen Fenerbahçeli arkadaşları görünce şaşırıyorum açıkcası.
Geçen sene yabancı var geldikten sonra son dakika penaltılarınız kesildi. Rakiplere penaltı çalınmaya başlandı. Olağan şekilde puan kayıpları yaptınız. Yabancı var hakemi yerine Türk hakemleri olsaydı belki de siz şampiyon olacaktınız.
Biz ise sadece var değil orta hakem de yabancı olsun istiyoruz.
Bu mesajım kesinlikle kışkırtmak için değildir. Düşüncelerimi yazdım.
-
Tutacak oyuncuyu önerin onu alsınlar. Okuyorlarmış buraları ne de olsa. Rashford, Maxi'den daha çok katkı verir. Ayağı temiz, patlayıcı hız, dribbling, son vuruş, hepsi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 25 Aralık 2024; 19:2:13 > -
FB:
GS:
7 Yıllık Ali Koç Dönemi:
-
8 yemek ciddi bir başarı bakalım ne olacak.
-
bitik rashfordun geçen sene katkısı 0 m.uniteda adam bitik bu çok açık madem gözünü karartıp o kadar para bayılcak hadi rapinhayı getirsin değerleri aynı rashfordu bile getirceğini sanmıyorum bu vasıfsızın ama olursada hiç bir katkı sağlamayacak rashford burayada yazıyorum
m.united taraftarları bile istemiyor adamı satılsın diyorlar videolarının altında :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 25 Aralık 2024; 19:10:35 > -
Fred’e de aynı şeyi diyorlardı. 1.5 sene önce aynı argümanları Fred için de yazdılar Manu taraftarı dalga geçiyor eheh bilmem ne diye. Manu’da bir tane iyi oynayan herif mi var? Kel varken şu bizim takımı bile yenemediler. Kaos var hocaları çok kötüydü. Burun kıvırdığınız Rashford gelmez zaten EPL’de Big 6 harici her takım sulanır. Gelse uçurur tam bize lazım adam. -
En Nesyri sat sen al Gürcü’yü de nerde yazın Osimhen için de dedik yangın yapmayın dediler :) -
Okuyor mu acaba? Okuyorsa tekrardan söylüyorum: Rezilsin, istifa et!
-
Sosyal medyadan Rapor gidiyorsa Eren den başkası gelmiyor aklıma.
eğer rapor gidiyorsa #Alikoç İstifa
-
Ali koç burayı okuyorsan beni futbol aklı olarak al. İsmini kurtaracağım, en önemlisi Fenerbahçe'yi kurtaracağım.
-
Başarı yok ama finansal olarak iyiyiz diyoruz da bizim gibi büyük klüpler için başarı önemli..Ama bu Ali Koç da ne başarı var, ne de finansal olarak zirvedeyiz. Ne de geleceğimizde umut var. .. GS den 8 yemişiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X