|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4457. sayfa)
-
-
Öyle birşey olursa bilmem kaçıncı kez futbol aklı olmadığını gösterir bu klüp. Talisca tek santrafor oynayamaz. Mikautadze bizim aradığımız isim aslında. Tr ye gelmiyorsa lacazette e gidilebilir.
-
Rashford a hakaret olmuş bu kıyas sirk topçusu ile kıyaslamayınız
-
-
Rashfordun adi bizim takimlada anilinca acikcasi korktum. Rashfordun mental problemleri var. Cocukluk aski bir kizla beraberdi, onunlayken 30 gol atti, kiz bundan ayrildi Rashford sadece o sezon 9 gol atabildi. Sonra kiz geri dondu o yil 35 gol atti. Tekrar ayrildilar Rashfordun gol sayisi 6 ya dustu. Tekrar baristilar Rashford 39 gol atti, sonra yine ayrildilar.
Kisacasi Rashfordu alacaksaniz kiz arkadasinida ikna edin, yoksa karsinizda Rashford degil Rashdacia bulursunuz. -
-
liverpool ile fb karşılaştırmadık. liverpool gibi oynayalım demedik.
bağlam, gol atmak'tı. gol atmak atla deve değil, tezimi anlatırken, tottenham-liverpool maçını örnek verdim. 9 gollü, gol atmanın çok da zor olamdığını gösteren bir misal babında.
-
sezonun ilk yarısındaki mourinho, aynen devam edecekse, herhangi bir iyileşme olmayacaksa, kimi transfer edersen et, hiç bir işe yaramayacak. çünkü, oyuncudan verim almayı BİLMEYEN bir adam var takımın başında. o kadar dandik bir teknik adam ki, geçen sene takımı sırtlayan oyuncuları bile, taraftara yem etti. çöp gibi gösterdi.
taraftar inatla anlamamakta ısrar ediyor. aynı, ülkeyi batıran iktidar partisinin müritleri gibiler. onlar için , fayda-zarar hesabı yok, bizden , hesabı var.
-
Eğer hesapları ortaya koyacaksak,
Raporlayan hesap ve eren1907'in hesabı ortaya gelecekse,
Raporlayan hesap eren1907'nin hesabının önünde diz çöker tövbe ister
-
Rasford falan yalan haberdir. Premier League' de en çok kazanan İngiliz oyuncuyu ( bonussuz net yaklaşık 10500000 euro) alacak kadar uçtuklarını sanmıyorum. Yarı fiyatına iki tane oyuncu alıp, Rasford' tan daha fazla verim
verecek oyuncu bulmak zor değil. Bu yönetim de daha transfer yapmasın artık.
-
SPARKyoutubeOuça "Criminal" em todas as plataformas digitas https://onerpm.link/criminall Siga Spark nas redes sociais https://www.tiktok.com/@spark.oficial https://www.facebook.com/Sparkoficialtrap https://x.com/spark_trap https://www.instagram.com/sparkoficialtrap/ Composição: Spark, Rafael Porrada, Rafa Jah Mixagem e Produção Musical: Rafa Jah Masterização: Fili Filizzola FICHA TÉCNICA VISUALIZER Director & Producer - Anastasia Raykova Criative Director - Victor Hugooli DoP - Mostafa Dahy Camera Operator - Salman Alshebl Gaffer - Mostafa Ali Editor & VFX - Rene Tanjour Colorist - Georgy Alekseev Actress - Ibtissam Larhrib Still & Co.Director - Rezzende Making Of - Guilherme Domingues EQUIPE NINE FOUR RECORDS Direção Executiva: Geyson Barão, Nine Four Records (@ninefourrecords) Gerente de Marketing: Camila Banhos Social Media: Gabriele Damasceno Label Manager: Suellen Lima LETRA Ela vem tão cheia de saudade Vadia sempre seu sexo me deixa louco Se quer ação mermo então chama meu nome Com a senha ela é sempre a mais safada Sempre desfilando em câmera lenta Vadia ladrona ela vive sem lei Mudando o plantão O saldo só aumenta Perigosa senta pro seu mau elemento Fazer oque se o perigo deixa ela mais pra frente Por quanto tempo c aguenta ficar sem sentimento Trouxe essas rosas mas sei que essa grana Vai fazer você me dizer que ama Noite criminal No jogo das notas Ela sempre rouba Vem me incriminar Pensando na foda E chama meu nomehttps://www.youtube.com/watch?v=pI4T6mDc8Sk
çiçeği burnunda transferimiz anderson talisca'nın yayınladığı yeni şarkıyı beğenerek destek olalım.
-
Rashford haberlerine heyecanlanmıyorum. Maliyetli bir Rashford özellikle. Maliyeti düşük bir Rashford da olamaz şu koşullarda da zaten...
Manchester United adam gibi takım kursaydı, senelerdir oyuncu seçimini iyi yapsaydı zaten bu durumda olamazdı. Kötü yönetim konusunda Fenerbahçe ile yarışan tek kulüp olabilir.
Rashford özeline gelince bu adama mental olarak iyi bakan bir kulübe gitmesi lazım. Fenerbahçe gibi bir takımda akli meleklerini tamamen yitirebilir. Mala bağlayabilir. Aklıma leblebi gibi gol atan Slimaninin Fenerbahçe sonrası topa vurmayı unutması geldi.
Yıllardır net transfer eksikliği ve hasreti çekiyorken bu bizi nakavt edebilir, alacağımız oyuncu profili her sene bir standardı yakalayan duygusal olarak çok etkilenmeyen yeri gelince umarsız bir adam olması lazım.
-
-
Liyakatsizliğin direkt göstergesi. Birbirinden yetenekli cocuklar keşfedilmeyi beklerken torpilli çocuklar böyle rezil sonuçlar alıyor puan durumu bu sekilde. Bu arada maçtan önce bu puan, yani gs 37 puanda
-
Olmayacağını bilsek de Aleksandar Mitrovic bekleriz. Hoş gelse Ali Koç ile yine olmaz da... Orası ayrı konu. -
Hocam bugün 8 yemeniz hakkında yorumunuz nedir? -
U17 maçlarını takip etmiyorum takip eden olduğunuda sanmıyorum
Fakat As takım seviyesinde 6 kasımda topu kalenize 6 kez soktuğumuz maç hakkındaki yorumunu paylaşırsan bende soruna cevap verebilirim böylece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 25 Aralık 2024; 22:22:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: _turbo_
Rashfordun adi bizim takimlada anilinca acikcasi korktum. Rashfordun mental problemleri var. Cocukluk aski bir kizla beraberdi, onunlayken 30 gol atti, kiz bundan ayrildi Rashford sadece o sezon 9 gol atabildi. Sonra kiz geri dondu o yil 35 gol atti. Tekrar ayrildilar Rashfordun gol sayisi 6 ya dustu. Tekrar baristilar Rashford 39 gol atti, sonra yine ayrildilar.
Kisacasi Rashfordu alacaksaniz kiz arkadasinida ikna edin, yoksa karsinizda Rashford degil Rashdacia bulursunuz.Barıştırırız hocam olmadı helal süt emmiş bir Türk kızı ile baş göz ederiz yeter ki gelsin
-
Tabi ki paylaşırım, GS’ın kadro olarak düşük, FB’in kadro olarak yüksek olduğu bir maçtı, günümüzde tersine döndü diyebilirim. Ezici bir galibiyet almıştımız, tekrardan tebrikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X