Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4459. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 22 Misafir (5 Mobil) - 24 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
89.233
Cevap
376
Favori
2.137.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 44574458445944604461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gol atmak Liverpool için bu kadar kolaysa neden her maç rakiplerine 6 tane gol atmıyor acaba merak ettim.

38X6 yapsak 228 gol yapıyor bence sene sonuna kadar yapma şansları var bunu sonuçta çok kolay gol atıyorlar.

• Bu tff yonetımı gıtmelı. Cunku adaletlı tarafsız sekılde yonetılmesı ıcın yabancı hakem diyoruz. Adamlar turk hakemlerıne guvenıyoruz diyorlar.
    Ulan o zman turk futbolculara da guvenın genclere yol acın. İndırın yabancı sayısını 5+2 ye. Sahada 11 yabancı oynattıracagınıza. Kac tane arda gıbi yıldızlar farkedılmeden sıra bekleyerek erıyıp gıdıyorlar. Yerlerine rossıler symanskıler oynuyor.
    Mıllı takım oyuncu bulamıyor. Forvetı bile yok . 19 takımın hepsi yabancı curculası. Toplasan tum takımlardakı iyi yabancı oyuncuları 18 taneyı gecmez. Hapsı turk futbolculardan beter ama sahadalar. Turk desen zaten oynatılmıyorlar yedekte bekletılıyorlar. Montella takımlarda incelemek ıcın turk oyuncu bulamıyorum dıyo.
    Abi artık geçmiş zaman yok. 30 sene oncekı haller yok. İnternet zamanındayız. Hersey cabuk bılınıp ogrenılıyor. Bu Turkıyeye turk teknık dırektor de daha cok katkı verır. Turk futbolcusu da. Ama tarafısız kalamayacagı ıcın turk hakemi zarar verir. Varda da orta sahada da yabancı hakem olmalı.
    Ben turk hakeme guvenıyom ama turk futbolculara guvenmiyorum o yuzden sahada 11 yabancı oynatılmalı kafasından cıkılmalı. Eski Turkıye yok. Eger TFF bu işı yapamıyorsa eskısı gıbı devam ettırıyorlsrsa baska yonetım gelsın.

• Geçen sezon İsmail Kartal ile 16 hafta sonunda ligde 3 puan farkla liderdik,bu sezon aynı 16 hafta sonunda Mourinho ile 8 puan gerldeyiz.
    Osimhen sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalırsa puan farkı 7'nin altına inmez,aksine artar çünkü Mourinho sistem ve oyuncu denemelerine sezon sonuna kadar devam eder kendini kovdurur.
    Sözleşmesi 2 yıllıksa,ayrıca tazminat maddesi olmasa bile geri kalan yılların ödemesini yapmak zorundasın sözleşmeyi fesh edersen. Futbol sözleşme hukuku bunu gerektiriyor.
  • Kraliçe Kanarya kullanıcısına yanıt

saha içinden bahsediyorsak önemli olan sezon ortasında nerde olduğumuz değil. gs puan kaybetmez diyorsanda orası mourinhonun değil yönetimin işi. yazın cam tavanı kıracağız diyen mourinho değildi.

• porsux kullanıcısına yanıt

İyi de, Mourinho transfere ihtiyaç yok diyor. Kadro yeterli sadece daha çok mücadele etmeliyiz ve sahada aptallık yapmamalıyız gibi şeyler söyledi Eyupspor maçından sonra.

• Kraliçe Kanarya kullanıcısına yanıt

belkide haklıdır bunu ondan daha iyi nasıl bilebiliriz. belkide devre arasında yapacakları transferler takımı dahada geriye götürecek ve bizi finansal olarak zor bir duruma sokacak. bu arada hocanın transfer istemediğini sanmıyorum. becao istediğim tarzda stoper değil, sol bek hakkındaki sözlerini falan hatırlayalım. bence o takımı ve oyuncuları düşürmemek için basına karşı böyle demeçler veriyor. bizim sosyal medyada hemen köpürüyor tabi.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Ali Koçu desteklediğiniz için BİZDE HEPİMİZ SİZİN ARKANIZDAYIZ. HİÇ MERAK ETMEYİN 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• dulcet kullanıcısına yanıt

Yaa Hocam o adamı bize 45-50 ye vermezler..

Adam boş durmuyo havadan karadan denizden her yerden yazıyoorr..

• Casper0416 C kullanıcısına yanıt

Hocam konunun özeti Liverpoolun çok gol atması değildi.

Arkadaşın anlattığı benimde anladığım gol yolları ve çok kolay yoldan gollere ulaşması konusuydu.

Evet bu haftaki maçlarını ben naklen seyrettim. Hakikatten çok kolay basit paslarla arkadaşlarına pozisyon sağlıyorlar.

Bizim gibi takım bir pozisyona girecek ıkınıp sıkılıp duyuyor. Sonuçta kasık fitiğı olacaz.

• fb 1 sene önce lens in 100 bin dolara aldığı adama 12m teklif ediyor

bu kulübe arsenal m.city barcelona seviyesinde bir sportif direktör ve scout ekibi lazım

transferle bişey değişmez değişmiyor

yanlış oyunculara devasa paralar ödüyosun...

• dulcet kullanıcısına yanıt

Geriyi halledersek daha iyi olacağımızı düşünüyorum, belki olmayız ama denemek lazım. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Erol Bilecik: Bütün Fenerbahçe taraftarlarına 'Bayraklarınızı hazırlayın' mesajını keyifle veriyorum.

Bunlardan kurtulduğumuzda kurban keselim.
  • Nesiyri devre arasında satmazsak sezon sonu 50 milyon euro en az

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Şu Galatasaray sempatizanı, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkıp, 2 yıl ZTK'ya katılmayacağız açıklamasını "gülerek" yapan, Fenerbahçe'lilerle alay eden heriften tiksiniyorum. Nefret ettiğim Ali Koç'un bile yeri geldiğinde haklı bulduğum sözleri var (çok azda olsa) ama bu adam baştan aşağı iğrenç bir tip. Nefretlik değil, tiksinç. Şöyle rezil bir yönetim Fenerbahçe'yi yönetiyor çıldırmamak elde değil.

Milletin dalga geçtiği Selahattin Baki bile bundan 100 kat iyi yöneticidir, keşke yeni yönetimde bu Erol Bilecik denen herife yol verselerdi. Hiç olmazsa bir Fenerbahçe düşmanı eksilmiş olurdu.

Şunlara bak ya. Fenerbahçe gerçekten işgal altında. Yönetime bak. Başkanı Fenerbahçe'yi bitirmeye and içmiş Ali Koç, yöneticisi Galatasaraylı Erol Bilecik, öteki yöneticisi taraftar döven Ahmet Ketenci, öteki yöneticisi Survivor programı sunucusu Acun Ilıcalı, öteki yöneticisi sırf FB TV'de muhabirlik yaptı diye yönetime alınan Can Gebetaş.

İğreniyorum bu Fenerbahçe'den. Ama elbet bugünlerde geçer.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• 
Sayfa: önceki 44574458445944604461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.