kimse yok derken, orta sahayı kast ettiğinizi umuyorum. zira ilerde en nesyri sürekli pas bekler vaziyette oluyor. ama mesafe uzun, orta sahaların maxi'ye yakınlaşması gerekiyor. ama amrabat çakılı kalıp, yük fred'e bindiği için o bölgede bir tutarsızlık oluyor, doğru. ne kadro oyuna uygun çıkarılıyor, ne rakibi rahatsız edecek, baskı altına alacak, bizi galibiyete taşıyacak bir oyun sistemimiz var ne de oyuncularımızın yeteneklerini ortaya çıkaracak bir şekilde oynuyoruz. tüm bu olumsuzlukların sonucu olarak ta, hiç bir maça, kesin yeneriz diye bakamıyoruz. tek tük "yıldız" transferleri ile bizim sorunlarımız ÇÖZÜLMEZ. bize, nokta atışı doğru transferler, sahaya yenmek için çıkacak kadro, rakibi boğan, gol atmaya dönük oyun sistemi lazım. olur mu, zor. mevcut yönetimle de, mevcut hocayla da sürekli aynı şeyleri yapıp, farklı sonuç almayı denemeye devam ediyoruz. bu esnada, oyuncularımızın şevki sıfırlanıyor. taraftarlar artık maçlara "bitse de gitsek" diye bakmaya başlıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 26 Aralık 2024; 12:19:59 > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4460. sayfa)
-
-
2024 boyunca 1 gol atmış 10 numaramız Syzmanski tempolu hızlı diye konuşuluyor
Evet bu kadar vasat bir durumdayız ki böyle boş oyuncuları bile iyi görüyoruz
Gol asist geçtim maç boyu gelip 1 top bile almıyor hiçbir atakta yok -
İçerde bunun gibi bir sürü truva vardır. Biz de kendimizi parçalayalım -
İlgimizin olduğu söyleniyor lakin çok zor transfer...
-
Hâlâ çıkıp şampiyon yapmadan bırakmam diyor yazık ya. -
Bu puan karşılaştırması sağlıklı bir karşılaştırma değil ki. İki hocanın oynattığı ve iki takımın oynadığı oyun farklı. Mourinho biz den al GS başına koy ve bize oynatmaya çalıştığı oyunu Gs oynatmaya çalışsın Gs oyuncuların hepsi FB oyunculardan daha düşük puan alır.
-
Bu arada bizim lig 16 takıma düşürülüp birde Süper lig kupası diye İngilteredeki gibi yapsalar güzel olur. 20 takım bizim lige yakışmıyor. 14 olsa daha iyi olurdu da tam denk gelmiyor. -
Paralı köpekler Serhat Akın ı aradan çıkarttı. Camianın negatif pompalıyor dediği Serhat eleştiriyi kesince başınız göğe erdimi kolpaliciler?
x (formerly twitter)1907 Medya (@1907medya__) on Xhttps://x.com/1907medya__/status/1837744173614572000?s=61
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 26 Aralık 2024; 14:23:52 >
-
Okan Buruk: "Osimhen'i herkes takımında ister. Yüzde 80-90 teknik direktörler, buna başkanları da katabiliriz, benim direkt olarak Osimhen bana dendiği anda ben hemen 'tamam' dedim, hiç düşünmedim. Hemen hangi sisteme dönebiliriz diye düşündüm. 1 dakika 3 forvetimiz olacak acaba, nasıl olacak, nasıl idare ederiz, bu küser mi diye hiç düşünmedim. Direkt sistemler üzerinde düşündüm. Zaman zaman 3-4-2-1 4-4-2 oynarız falan dedim. Her an bunlar geçti kafamdan. Çok çabuk adapte olduk. Çok istedim Osimhen'i. Çok doğru bir karar verdiğimizi görüyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar bizimle başarılara imza atacaktır. Çok düzgün ve çok iyi bir karakter. Takımı ve oyunu sahipleniyor. Çok kolektif. Karşı karşıya kalınca yanındakine pas çıkarıyor. Bir forvet oyuncusunun bu kadar kolektif oyun oynaması zordur."
-
Bizim 7 sene de denediğimiz hocalar dan daha cesur daha taktisyen
-
Asrın başkanımız büyük işler peşinde koşuyor Şu adama az saygınız olsun İstifasını isteyenlere şaşırıyorum o ise canla başla çalışıyor
Asrın lider başkanımız
'''kabataş lisesindeki 4 müzik odası açılışına katılmış'''
Müzik güzelleşirse bu Fenerbahçe' yede yarar, Taraftar daha iyi beste ve tezahürat yapar bazıları kavrayamıyor eleştiriyor
https://x.com/HonoreDeBerke/status/1872241079229227177
-
Her şeyden bağımsız Okan Buruk iyi bir teknik direktör. Futbolu gerçek anlamda biliyor. Bizim Acun'da futbol bildiğini sanıyor. Ali Koç zaten bilmiyor. Mourinho'nun ise o eski günlerinden eser yok şimdi. Nasıl toparlanacak bu takım bilmiyorum...
-
7 gün yönetim öven mesaj görmeyeceğiz.
-
ahmet Ercanları kim banladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 26 Aralık 2024; 16:34:1 > -
Mourinho son on yılın en iyi oyun oynayan takımını bozdu. Sırf kendi egosu uğruna. Şimdi cehennemin dibine gidebilir. -
Kısa vadede tek çözüm hocanın defedilmesi. -
çok haksızsın diyemem mesela ferdi olsa bu sene çoğumuz belki de bu oyun yapısıyla beğenmeyecekti
ama benim fikrim ne olursa olsun GS'nin ilk 11'i bizden daha kaliteli bir takım hem de daha genç...
aradaki fark belki daha az olabilir...
bunu ölçebilmek çok kolay olmuyor futbolda
basketbolda çok daha kolay mesela...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 26 Aralık 2024; 16:50:53 > -
meali işte şimdi sıçtık...
-
talisca için ciddi ciddi patatese dönmüş iddiaları var
BJK'daki taliscayla alakası yok diyorlar
var mı aramızda yakın zamanda izleyen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 26 Aralık 2024; 17:8:28 > -
Yakın zamanda isyebilen olduğunu sanmıyorum çünkü baya bir süredir oynamıyor. Ondan önce oynarken de bir süredir yedekti diye biliyorum. TV8 filan o ligin maçlarını veriyor. Özetlerini veriyor. Bazen Aspor da özet görüyordum ve gördüğüm özetlerde yedekten filan giriyordu.
Arabistan liginin kondisyon olarak ligimizden kötü olduğu söylenir. O lig de şuan oynamayan adamın oynamaya oynamaya ne hale geleceğini tahmin etmek zor olmasa gerek. C.Ronaldo bile o fiziğine rağmen orada geçirdiği sürede gerilemiş durumda. Portekiz milli takımında Avrupa şampiyonasında süre aldığı maçlarda inanılmaz kötüydü.
O bile Arabistan ligi dışında oynayamayacak durumdaysa Talisca gibi bir süredir süre almayan adam ne haldedir sen düşün.
Bize geldiğinde kondosyonu iyi değilse hepten kötü olur çünkü bu sene mevcut takımın bile kondisyonu baya kötü durumda. Mourinho takıma kondisyon yüklemesi yapamadığı çok ortada. İyi oynayan 1-2 maç var onlarda bile 30 dakika takım oynayabildi.
Gecen seneki takımın kondisyonu nerede bu seneki takımın kondisyonu nerede. Düşün çok eleştirilen İsmail Kartal'ın takımın kondisyonun yarısı Morinho takımında yok.
Futbol olarak, kondisyon olarak geçen senenin çok gerisinde olan takımı aylardır oynamayan adamı ekleyeceğiz. Sence o oyuncu ne kadar faydalı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 26 Aralık 2024; 17:27:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X