Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Koks34 , Koks34 , fatality_ , serka001 , ferfecir06 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 22 Misafir (3 Mobil) - 23 Masaüstü4 Mobil
5 sn
91.483
Cevap
374
Favori
2.197.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 44794480448144824483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talisca Fenerbahceye hayirli olsun. Sayin Baskan Fenerbahcenin basarisi icin yine elini cebine atmaktan cekinmedi. Talisca geldiginde tüm Fenerbahceliler büyük bir sevgi gösterisiyle karsilamalidirlar.

• he_man kullanıcısına yanıt

HOCA BEĞENİYORSA TARAFTARA BİR ŞEY DEMEK DÜŞMEZ.

NOKTA

YILLARDIR DÜŞEN HALİNİ GÖRÜYORUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 30 Aralık 2024; 12:23:9 >
  • Emrah_fb kullanıcısına yanıt

ÇOK MREAKLIYSA GİTSİN KENDİ TAKIMINA ALSIN

İSMAİL KARTAL MI OKAN BURUK MU SORUSUNA CEVAP VERMEYEN

FATİH TERİM Mİ MOU MU SORUSUNA FATİH TERİM DİYEN

KANKASI MESUTU OYNATMADI DİYE VİTOR'U TÜM MEDYA İLE YİYEN ADAMDAN NE BEKLERSİN Kİ

• FENERLİLER

SENE SONU GS ŞAMPİYONLAR LİGİ PARASIYLA SALAH DYBALA GRİEZMANN OSİMHEN ÇEKİNCE AĞLAMAK YOK TAMAM MI 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

BİZE DE BU SAATTEN SONRA FENERBAHÇE DÜŞMANLIĞI YAPMAK DÜŞER

BÖYLE BAŞKANA ÇOK BİLE

BEKLE SEN BEKLE HATERLARIN GELİYOR MACUN EFENDİ KEÇİ EFENDİ

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

SATIN ALDIĞIM TAKIM 12 SENEDE 6 TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİRMİŞKEN BEN 4 SENEDE ALTINCIYA GEÇİYORUM

HOCAM İSTEMEDİĞİ HALDE ALT TARAFI 2 SENE AVRUPADA OYNAMIŞ EDİRNEDEN SONRA TANINMAYAN PARAGÖZ ADAMI YILDIZ DİYE ALIYORUM

BAŞKANI OLDUĞUM TAKIMIN HOCASI MI DÜŞMAN TAKIMIN HOCASI SORUSUNA MI FENERBAHÇE HOCASI DEMİYORUM

DÜŞMAN TAKIMIN HOCASI MI GETİRDİĞİM HOCA MI SORUSUNA AÇIK ARA DOLANDIRICI PARATAPOR DİYORUM

YABANCI ÜLKEDE OLSA HAPİS YATMASI GEREKN PONZİCİ ADAMA YUNANİSTANDA TAKIM AYARLIYORUM

DÜŞMAN TAKIMIN OYUNCUMUZUN AYAĞI KIRILDI YALANINA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM

RAKİBİMİZİN GOLÜ VERİLMEDİ DİYORUM

BİLİN BAKALIM BEN KİMİMMMMMM

• FENERBAHÇE SPORTİF ANONİM ŞİRKETİ TUTANLAR

NASILIZ GÜZEL Mİ BÖYLE 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

6 YILDIR PLANI MI OLMAZ DİYİP TALİSCA İSTEMEK NASIL BİR ÇELİŞKİ HOCAM?

• Siz hala daha transfer falan mı konuşuyorsunuz gençler? Bu adamla bir yere gidilmez. Hadi dedim sampiyon yapamıyor bari bir sistem oturtulur falan oda yok. Alt yapıdan oyuncu çıkartır dedim Arda Güler dışında biri çıkmadı. İyi bir scout ekibi kurar dedim yok. Fenerin lehine ne kadar istatistik varsa alt üst etti. 6 sene istedi sampiyon olamazsam giderim dedi. Bir daha aday oldu. Karşısına çıkan aday yok. Eskiden kulube para getiriyor falan diyorlardı. Geçen sponsorluklar açıklandı maxi'nin maaşını karşılamıyor sponsorluklar. Taraftar liderleri bir kere bile istifa diyemiyor.O geldi bütün derbilerdeki serilerimiz bitti. Gsye beleş kupa verildi. Alay konusu olunuldu. Bir Nisan'da şampiyonlukla 6-0 kaldı. Sanırım onları da özellikle nisan şampiyonluğu yedirecek. Ben bu adamın hiç masum olduğunu düşünmüyorum. Bir insan sevse basarısız olsa sevdiği için bırakır. Fenerliliği falan da yalan bu arada. Ha bu adam bırakırsa yerine adam getirir. Malum survivorcu gelir. Yine bu adam gitmemis olur. Takip falan etmeyin kafayı yersiniz ciddi diyorum. Çünkü bu adam en az 5 sene daha yönetecek. Jesus arap liginde rekorlar kırıyor. Vitor Wolves a ilaç gibi geldi. Eminim Jose gittikten sonrada Avrupa da orta segment bir takıma gidip onu Avrupa, konferans şampiyonu finalisti yapar. Gidin başka takımı takip edin hem futboldan soğumazsınız hem de kanser olmazsınız. R.madrid'te Ardayı izleyin, Vitoru izleyin, Benfica maçlarına bakın. Hollanda da Rvp'nin takımı izleyin. Bu tiyatro ligi ile bu tiyatro kulubu izlemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt

BU ADAM FENERBAHÇE'Yİ ŞİRKET YAPMAK İSTİYOR. ŞİRKETLERİ GİBİ YÖNETMEK İSTİYOR AMA BECEREMİYOR. ADAM DÜNYADAN BİR HABER.

GİTMEDİĞİ SÜRECE BAŞARI GELMEYECEK

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

6 YILDIR PLANI MI OLMAZ DİYİP TALİSCA İSTEMEK NASIL BİR ÇELİŞKİ HOCAM?

Ben taliscayı istemıyorum ki :) onu bile yapamıyolar anlamında dedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizim takımın eksiği sadece taliscamı ???

• Ali koçta inanılmaz bir ego var

Aziz Yıldırımla tv yayınındaki tavırları, oturuşu
    Selahattin bakinin yakasından tutması
    Cumhurbaşkanının yanında el cepte duruşu
    Bunca rezilliğe rağmen taraftara laf söylemesi

Çok şımartılmış maalesef.

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt

hoca iyiyse oyuncular sıkıntı var, oyuncular iyiyse hocada sıkıntı var

hoca beğendiği szymankiyle beğendiği kadroyla kendi sahasında gsden 3 tane yiyip 1 devrede 8 puan fark yedi gsden

ilk 6 sıradaki hiçbir takımı yenemedi

stoper istiyor... emirhan topçu-tayyip tandemiyle oynayan td si olmayan bjk ye yenildi

• Mourinhodan büyük takım tdsi olmaz bu saatten sonra, gönderip İsmaili getirseler keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca işi yatmış.

• Taraftara hatay maçında büyük görev düşüyor... stadı full doldurup, maç önü ve sonrası dakikalarca "Ali koç istifa" tezahüratları ile inletmeliler...
    Bu beceriksizin Fenerbahçe başkanlığını daha fazla işgal etmemesi gerekiyor...
    Hemen kongre kararı alınırsa, şubatta yeni başkan seçilir, önümüzdeki sene için de gayet yeterli bir hazırlık dönemi olur...

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 30 Aralık 2024; 13:37:9 >

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Neöy Talisca mı yatmış uyumuş mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cail.lou kullanıcısına yanıt

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐  daha kötü yönetilen bi kulüp varmı acaba

• 🤣🤣

• 
Sayfa: önceki 44794480448144824483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.