Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Arph , The Mandalorian Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
91.476
Cevap
374
Favori
2.197.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 44784479448044814482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beş aylık getir. Duran topları kullansa yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt

getiren ve avareleri versin? ya da getiren ben bir hata yaptım diyip istifa etsin bak o da olur.

• BIZIM YONETIMDEN DUZGUN IS BEKLEYEN VE SAMPIYON OLURUZ DUSUNCESINDE OLAN ARKADASLAR VARSA ANKARADA BOGAZ KOPRUSU VAR 2 YILLIGINA İŞLETMESİNİ SATACAGIZ . MÜRACAAT DM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 30 Aralık 2024; 6:54:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herifin burda yazdığı mesajların %99'u diğer forum kullanıcılarını tenkit eden, yer yer diğer kullanıcılara hakarete varan içeriklere dolu, rahatsız edici mesajlar.

aynı eleman şimdi diyo ki: bi süredir konuya girmemiştim, ben yokken burdaki zeka seviyesi artmamış hâlâ aynısınız diyo.

sevgili dostum lütfen konudan uzak durmaya devam et. çünkü konuya sağladığın bi katkı yok senin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aberdi kullanıcısına yanıt
    O değerlendirmeyi sadece Arabistan'a gidişi üstüne yapmadım. Evet oyuncuların hepsi para için oraya gider ama Talisca dışında her sene eski kulübünün adını kullanıp kendi reklamını yapan kaç oyuncu duyduk. Adam daha bu sezon başında bile Bjk mesaj gönderip beni alın diyordu ama Arabistan da kazandığı kadar para istediği için Bjk yine almadı. Bunu yapıp durduğu için yarın bir gün para için maçta satar dedim. Mesele sadece Arabistan'a gidişi değil. Oraya gittikten sonraki davranış şekli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En son samet yunanistanda terimin başını epey yakmıştı ben pek ihtimal vermiyorum, ama oldu da samet ve cengizi bizden alırsa alex heykelinin yanına bir terim heykeli olmasa da ufak bir büst falan yaptırsın bu ali koç :)

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • TALISCA DENEN ARAPLARDAN BAŞKA YERDE TOP OYNAMAMIŞ

TOP5 LİGDE FORMA GİYEMEMİŞ

ALT TARAFI BJK'DE BİR SEZON GEÇİREN

MODASI GEÇMİŞ EDİRNEDEN SONRA TANINMAYAN 30 YAŞINDAKİ BALONU

İS TE Mİ YOR UZ

HOCA DA İSTEMİYORKEN NE BU İNAT ANLAMIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 30 Aralık 2024; 10:45:16 >
  • Gs , bjk , ts kongre kararı alıp başkan değiştirip şampiyon oldu biz hala bazı kesım ali koç varken şampiyon olacağımızı düşünüyor belki :) olmaz olmuyacakta ali koç varken :)

• TAKIMIN SORUNU TALISCA'NIN OLMAMASI MI?

STOPER VE SOL BEK ALDIN MI TAMAM İŞTE.

HOCA SZYMANSKİDEN MEMNUN. AKLI SELİM OLAN HERKES MEMNUN ZATEN

• Talisca yaşını almış paraya doymuş Avrupada esamesi okunmayan ,hiç bir başarısı olmayan, çinde ve arabistan da futbolun F sinin olmadığı yerlerde kendi çapında şov yapıp kendini sevdiren. Beşiktaşta geçitdiği 1 sezonda yaptığı şeyler dışında başarısı olmayan birisi. Eğer bu adamı Fenerbahçe'nin kurtarıcısı olarak alacaksanız vay halimize. Elimizde patlayacak bunuda buraya not edin. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_fb

Talisca yaşını almış paraya doymuş Avrupada esamesi okunmayan ,hiç bir başarısı olmayan, çinde ve arabistan da futbolun F sinin olmadığı yerlerde kendi çapında şov yapıp kendini sevdiren. Beşiktaşta geçitdiği 1 sezonda yaptığı şeyler dışında başarısı olmayan birisi. Eğer bu adamı Fenerbahçe'nin kurtarıcısı olarak alacaksanız vay halimize. Elimizde patlayacak bunuda buraya not edin.
    Yok. Acun taktı bunu kafaya ille de çakacağım diyor kulübe. Adamın menajeri işi yokuşa sürüp duruyor, Acun sırf pr için ille de alıcam diyor bunu kulübe. Adamın daha kendi kariyerine saygısı yok, 8 sene Çin ve Arabistanlarda sürünmüş, Bjkde bile ikinci sezonunda sağ tarafını kilitleyince bir cacık yapamıyordu bu adam. Neyse böyle devam etsinler ligin ikinci yarısı Gs kendi sahasında şov yapınca akılları başlarına gelir.

• Black Raven kullanıcısına yanıt

Bunları söyleyene de kızıyorlar :D Hala şu yönetimin iş yapabileceğini, bu yönetimdeki Fenerbahçe'nin başarılı olabileceğine inananlar var, komedi. Bu arkadaşlar, buna gerçekten inanıyorsa tıbbi tedavi görmesi lazım.

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçekleşirse Terim Ali Koç ve Acundan daha faydalı oldu diyebiliriz ama çeto bu paraları vermez bence.

• Emrah_fb kullanıcısına yanıt

İS TE Mİ YO RUZ

MODERN FUTBOL TAKİP EDEN. AKLI BAŞINDAKİ KİMSE BUNU İSTEMEZ ZATEN. İSTEYENLER TÜRKİYE LİGİNDEN BAŞKA LİG İZLEMEYEN. KAHVEHANE MANTIĞI İLE FUTBOL KONUŞAN. ESKİ KAFALI 30 YAŞ ÜSTÜ KİŞİLER. BU PARAGÖZ ÇİNGENE ZATEN ŞU AN 30 YAŞINDAKİLER 20 YAŞINDAYKEN YALANDAN İKİ TOP OYNADI DİYE YILDIZ SANIYORLAR.

ÇÜNKÜ BAŞKA BİLDİKLERİ TOPÇU YOK.

ADAMI EDİRNEDEN SONRA TANIYAN YOK 10 SENE ÖNCE 4 SENE AVRUPADA OYNAMIŞ O DA 2 SENE BENFİCA 2 SENE BJK

MACUN İNATLA ÇAKACAĞIM DİYOR. LAZIM BİLE DEĞİL.

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Adam survivor yönetir gibi takım yönetiyor. Zihniyet aynı bakış açısı aynı. Egoistlikten başka birşey değil. Adamlar 2 yılda bir başkan değiştiriyor. Bizimki maşallah kazık çaktı gitmiyor ,göndermiyorlar.

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    HOCA SZYMANSKİDEN MEMNUN. AKLI SELİM OLAN HERKES MEMNUN ZATEN

"Szymankiyi beğenmeyenler aklı selim değil"

• Şampiyon olacak kadro kuracağız diyen yönetim taliscayı alamıyor :) bir klubun 6 yıldır bir planı olmaz mı yahu gene saçma sapan olmadık yerlere vasat oyuncu getirirler yapboz gıbı bı takımız hep bir parçamız eksik

• Oyuncuların kendi arasında taktik yapıp maç kazandırdığını zannettiren hoca... Bambaşka bir büyüklüktü. Şimdi aynı oyuncular taktik bile yapamaz hâle geldiler. Dön gel evlatların üşüyor.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Kahreden haber geldi:

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Umarım bizi trollüyorlardır.

• 
Sayfa: önceki 44784479448044814482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.