Katılıyorum. Bu sebeple satış olacaksa mümkünse bonservisli oyuncu alınmasın. Sezon sonu kongreye gitmeye ihtimalimiz yüksek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4479. sayfa)
-
-
Talisca fizik olarak hazır olsa dahil karşı olduğum bir transfer.
Sebebide şunlar;
Bu adam para için eski takımından gittimi gitti. Her sezon başında reklamını yapmak için ve kendini pazarlamak için eski takıma mesaj gönderip beni alın diyor mu diyor. Böyle huyları olan bir adamı ben şahsen istemem. Bize de aynı tezgahı çekmeyeceği ne malum.
Para için Arabistana giden adam yarın maçta satar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Aralık 2024; 23:57:29 > -
-
Yönetim gene vasat altı oyuncular alırsa puan farkı daha çok olacağı kesin .....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 30 Aralık 2024; 0:28:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şampiyonluk beklemeyelim boşuna. Bu yönetimle imkansız çünkü... Ligi ikinci sırada bitirirsek dua edelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten olamıyacağız bu yönetim olduğu sürece 6 yıldır bı planı olmayan yönetimin şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek çok saçma olur zaten bır planlarının da olduğunu sanmıyorum her zamanki gibi :)quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadowsŞampiyonluk beklemeyelim boşuna. Bu yönetimle imkansız çünkü... Ligi ikinci sırada bitirirsek dua edelim.
çok iyi hoca, gelirse şampiyonluk gelir tahminimce.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim taraftara vizyon lazim.
Ya hala Vitor, Ismail sayıklıyorsunuz yahu? Dünuada hoca mı kalmadı?
Bu sevgiliye benzemez , yani sen belki kız arkadaşından ayrilinca ayni ayarda bulamiyorsundur vb de burası Fenerbahce.
Bu kulübe hoca mı yok? Ayrıca çağ değişti gencecik hocalar neler yapıyor.
-
Arabistana giden her oyuncu para için gider... maç satma konusu ile ilgili bir bağlantı kurulamaz... yanlış bir değerlendirme olmuş...
Talisca nın transferine, zaten ağır olan hücum hattımızın daha da ağırlaşacağı, şu anda bile zorlanan orta sahanın tamamen iflas edeceğinden dolayı ben de başından beri karşıyım...
2. yarı düşüşe geçtiğinde satmamız gerekiyordu ama futbol aklı olmadığı için elde patladı. Aylar öncesinde Ferdi'nin gideceği belliyken sol bek almamaları gibi tamamen plansızlık satmamaları.
"Szymanski 8 numara oynuyor yhaa" diyenler gelir birazdan ama 8 numara içinde press yapıp ciğersiz olması hariç hiçbir artısı yok. Oyun görüşü kötü diyagonal pas diye bir şey yok, dribbling yok, ilk dokunuş yok, baskıda arkası dönük alıp top dağıtabilme özelliği yok, duran top meziyeti yok ama koşup press yapacak diye başımıza "8 numara" oldu.
Bu kadarını oynayacak 50 tane adam buluyor zaten Anadolu kulüpleri 10 milyon euro vermeye gerek yoktu. Bize Szymanski yerine Sara tarzı bir adam lazımdı, Avrupa'da temposu ve savunması yetmesede Türkiye'de rahatlıkla derin oyun kurucu gibi oynayabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Szymanski saç baş yolduruyor ama şu adamların arkası boş, sürekli orta sahada bir adamlı görseller atılıyor, şu sorun çözülse, düzgün bir defans hattıyla bütün oyuncuların performansı artacaktır.
Şutlar artmaz ama kılıbık light şutlar devam.
Prime Messi gelecek olsa Acun istiyor diye şüphe ederim, vardır bir bilmediği derim.
Syzmanski yi fiorentina istiyordu... hoca da medinayı istiyordu... bizim futbol cahili beceriksiz yönetimimiz, talisca ile medina yı birbirinin ikamesi sanıp, talisca alacağız diye medina dan vazgeçtiler... medinayı almadığımız için hoca da syzmanskiyi sattırmıyor şimdi... üstüne üstlük taliscayı da alamadılar... hoş, alamadıkları iyi oldu ama efsane beceriksiz olduklarını bir kez daha kanıtladılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 30 Aralık 2024; 1:59:23 >
Bu heriften hızlı akan oyunda bağlantı elamanı olmaktan başka hiçbir şey olmaz. Geçen sene de denendi; sekiz numara da hiç olmaz. Boyuna koşup duruyor sadece. Koşmaktan beynine de oksijen gitmeyince şutları hep karavana!
Bizim takımda yıllardan beri çözümlenemeyen duran top sorunu var. Özellikle ortalarda ne ortayı kesen de iş var ne de organizasyon da... Bu seneki maçlarda; yeri geldiğinde kornerleri üç dört farklı kişinin kullandığına dahi şahit oldum! Her şeyde olduğu gibi tas kayıp bir hâl var.
ne zamandir foruma girmiyorum hala forumun zeka seviyesi ayni, hoca yerine hala gunah kecisi szymanski, en nesyri ilan edilmeye devam ediliyor
Dingonun ahırından da beter.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X