imkansız hocam, standart 6semin işleri Aziz başkanın dediği gibi her şeyi yaparlar ederler sonra hiç bir şey olmamış gibi elini uzatma numarası yaparlar. Yabancı hakem kararı alınsın , ilk itraz edip ortalığı velveleye verecek olan kendileri. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4561. sayfa)
-
-
Oyunu vs. eleştirebiliriz ama yönetim ve taraftarın birlikteliği ve oyuncuların mutlu oluşuyla her şey çok güzel olacak.
-
O nasıl olacak hoca? Fener de daha çok kaos olur, 8 puan fark 15 20 olur. Herkesin tek eğlencesi Fener olmuş artık.
Morinho felan gider protestolar felan yükselir fenerin ben 2 bitiricegini bile sanmıyorum ligi.
-
beyler yabancı hakem olsunmu olmasınmı siz ne istiyorsanız kabülümüzdür. isterseniz playofta olabilir.yani ne istiyorsunuz arkadaş adını koyun -
Talisca transferi anlamsız.
Ronaldo gelse bu sene Fenerbahçe şampiyon olamaz.
Muhtemelen bjk zamanı ile alakası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 6 Ocak 2025; 8:11:11 > -
Ali koçtan takımı ligten çekmesini bekliyoruz.ortada Gs lehine şike varsa ıspat edemeyen adi şerefsizdir.ispat edemiyorsan takımı ligten çekemeyende en adi şerefsizdir adını koyun bır bır yapmayın -
İroni yapmaya çalışmıştım ama olmamış. Takım, yönetim, taraftar mental olarak bitik halde. Haland ve Mpappe gelse bi nebze düzelir. -
Bir oyunlar var. Talisca ne alaka misal? nerden çıktı. eleman Arap cöllerinde futbolu unutmuştur zaten futbola para maksatlı bakıyor.
Menajer işleri yine iyi maaş verir fener kontrat oh temiz İstanbul. Baska oyuncu mu yok ali koç acun işte ne beklersin futboldan anladıkları bu kadar milllet sarayi bulsun bunlar talisca:((
-
Mourinho yerine şuan hangi hoca gelirse gelsin ligde 8 puanlık bir fark var. Galatasaray 17 maçta 2 beraberlik almış, kalan 19 maçın en az 3ünü kaybetmeli ki Fenerbahçe 19da 19 yapıp şampiyon olsun. Tablo bu iken taraftar sezon arası yapılacak transferlere bel bağlamış durumda. Eldeki oyuncular bugünkü Hatayspor maçında ıslıklanıyor. Bu kaos ortamından çıkmanın tek yolu bence yönetim değişikliği. Talisca gibi topçulardan medet ummanın anlamı yok adam daha yeni rap şarkı çıkarmış...
-
Geçen sezon yabancı VAR istedik yabancı VAR geldi GS puan farkını arttırdı şampiyon oldu. Hatta bize Sivas'da yabancı VAR kaybettirdi maçı. Sivas maçıyla şampiyonluktan koptuk.
-
Ne yönetim değişikliği ali koç şampiyon olmadan gitmez gidicek olsa giderdi neler oldu neler daha önceler de.
Transfer yaparak yine göz boyar da, sorun şu ki adamlar futbol ve transferden anlamıyor 7 yıldır da öğrenemedi.
Fenerde forvet yok kaliteli nerde gazma var bulmuşlar birde dolu para verip. Morinho da top ne oynatmıyor adam futbolu unutmuş ya da bilerek yapiyor ya fenerde hersey komedi filmi gibi sanki ajanlar fenerbahcenin içinde.
-
Bu yazdıklarını exxen ci tayfa okur İnşallah. -
Play-off ne alaka?
-
Niye Fenerli taklidi yapıyorsunuz ki? Üstelik neden Kraliçe?
-
Bu kadar ağlamaya bunu teklif ettim.yani sizin adınıza çözüm üretmeye çalısıyorum -
Play-off falan diyerek millete koz vermeyin. O rezaleti zamanında çektik.
-
KoçSpor'u ve Acun'un cahil yöneticiliğini desteklemeyeceğim..Fenerbahçe'nin yakasından düşsünler,o zaman taraftar bir olur. Artık taraftar bölündü,ok yaydan çıktı. Ali Koç ve Acun yönetimi devretmeli.
Fatih Terim de Galatasaray taraftarını ve üyelerini 2'ye bölmüştü taraftar maçlara gelmiyordu. Artık Fatih Terim'i kulübe yaklaştırmıyorlar,Fatih Terim'in elemanları altyapıdan bile şutlandı. Oysa Fatih Terim Galatasaray için efsaneydi ama Fatih Terim Galatasaray'ı keyfine göre kullanınca taraftar isyan etti,şuan Galatasaray taraftarının çoğu Fatih Terim'den neftet ediyor.
Biz neden Ali Koç'u destekleyelim,7 sezondur ne faydası var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 6 Ocak 2025; 3:23:59 > -
bağlantılarım var diyen eleman hala dani olmo girişiminde bulunmadı mı
-
At gözlüğü takmayan Fenerbahçeliyim. Hatayspor maçında iyi mi oynadık. Dzeko'ya hakemler mi penaltıyı dışarı attırdı. Hatay'ın golünü hakemler mi attı. Hatay'ın golüne itirazımız var mı? Mourinho defans yerleşimi çalıştırmıyor,acemice goller yiyoruz.
Galatasaray topa hakim,oyuna hakim sanki Premier Ligde oynar gibi 90 dakika koşuyor saldırıyor. Tüm spor yazarları tüm futbol takipçileri Galatasaray'ın futbolunu övüyor.
Nihat Kahveci,Sergen Yalçın,Aspor'daki eski Fenerbahçeli futbolcu olan konuklar Galatasaray'ın Tottenham'ı yendiği maçtaki futbolunu anlatırken "son yılllarda izlediğim en müthiş futbol" dediler.
Bakın,Acun'un ve Ali Koç'un masallarına inanmayın,taraftarı kandırıyorlar. Fenerbahçe futbol olarak Galatasaray'ın çok gerisinde.
Cengiz Ünder transferinde 18 milyon Euro zararı unutturmak istiyorlar.
Oğuz'da sık aık tekrarlayan sakatlıklar vardı da mı Oğuz öyle transfer edildi.
Bizim takım neden rakibe pres yapıp rakibi boğmuyor. Galatasaray pirena gibi saldırıyor rakibe.
Acun sürekli Galatasaray'dan bahsederek kendi başarısızlığının akla gelmesine engel olmaya çalışıyor.
Ligde Galatasaray şampiyon yapılacaksa Ali Koç ve Acun ligden takımı çeksinler. Neden maçlara çıkmaya devam ediyorlar. Çünkü anlattıkları argüman ge3çek değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 6 Ocak 2025; 3:26:8 >
-
Acun'un ve Mourinho'nun Galatasaray hakkındaki konuşmaları Galatasaraylı futbolcular hakkındaki konuşmaları Galatasaraylı futbolcuları daha da hırslandırıyor,bu bizim aleyhimize oluyor.
Bakar mısınız gece gece Galatasaraylı futbolcular sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapıyorlar.
Torreira'nın performansı düşmüştu,Acun Torreira hakkında konuşmalarıyla Torreira'yı hırslandırdı meseka,Torreira feci paylaşım yapmış gece gece.
Geçen yıl da Ali Koç Galatasaraylı futbolcuları hırslandırmıştı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X