Övmeye gelince "paralel evrende mi attı kardeşim", "gol goldür kanzi". Eleştirmeye gelince penaltıları çıkartıp bakalım zart zurt. Önceki söylediğinle çelişmeyen bir tane özgün fikrin yok, hala inatla yazmaya devam ediyorsun. Sen kıyaslama yapmaya devam et. Şu an Osimhen ve nesiriyi takaslama şansı olsa, 1 tane bile bu fikre sıcak bakan Galatasaraylı bulamazsın bu ülkede. Ama Osimhen isteyen fenerli bulmak çok zor olmaz sanıyorum. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4559. sayfa)
-
-
-
98 den beri maçlara giderim,ilk defa tribünü bu kadar ayrılmış gördüm.
-
Neysri ve Osimen takasına bırak Türkiyeyi dünya bile oha der.futbol aklımı aldın yorumu bu kadar yumuşatmana gerek yoktu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arkadaşın yorumuna istinaden.Fenarbahçenin Ali koçtanda Aziz yıldırımdanda büyük olduğunu anlatmak lazım.yav bi kendinize gelin orta başarı yoksa istifa demek neden kendi içinizde celişki oluyor
Futboldan az çok anlayan herkes Nesyrinin ostrukhenden en az 2 gömlek daha üst düzey bi forvet olduğunu anlar
Kariyerinde 2 Avrupa kupası olan ve prime portekizi tokatlayıp dünya kupasında yarı final oynayan takımın forvetini gerçek yaşının 30 un üzerinde olması muhtemel maskeli bi söğüşçüyle takaslayacak kadar enayi değil bu kulübü yönetenler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav hakketten seviyeyi ne kadar düşürdüğünün farkındamısın.
Osimhen daha iyi olsa ne değişir ki? Benim amacım haddinden fazla eleştirilen, algı operasyonuna kurban giden iki oyuncumuzun gollerini büyük bir sükse yapmış, adeta diğer taraftarların moralini bozmuş Osimhen ile kıyaslamaktı. Hangisi iyi olursa olsun, gol sayıları yakın yani Fenerbahçe taraftarının gereksiz eleştiriyi başka yerlere yapması gerekiyor, sonuç bu.
-
He öyle mi? Hocan da futboldan çok anlamıyor demek ki. Verecek 70-75 milyonu olsa Osimhen çekermiş bak.
-
Neysri den performans almak morinho nun işi bencede çok kötü golcü değil.hoca diyecekki benim forvetim Neysri dir bu kadar.ama kendisi başta tu kaka yaptı
Ben size olanı söyleyeyim, Galatasaray bu akşam şampiyonluğunu ilan etti.
Bir kere ıslıkladığın oyuncudan gel sezon sonuna kadar 8 puan farkı kapat beni şampiyon yap performansı bekleme.
Öyle dünya yok.
Ikincisi Mourinho tazminatımı verin beni kovun ben gideyim konuşması yapmış.
Ligi bu kadar küçümsememesi gerekiyor.
Gelirken niye geldin madem izlenmeyen lig?
İlk defa bugün beklediğim pozisyonları ve koşuları gördüm umarım bu ikiliyi hatta bu taktiği bozmaz. Gidecekse en azın şu sistemde bir takım bırakmış olur.
-
adamın koşuları iyi.hatta ceza sahasında daha iyi.ama gel görki morinho takımı geriye yaslıyor
Cüneyt çakır izin verseydi yenecektik...
Hoca o açıklamayı yaptı diye adamın fos çıktığı gerçeği değişmiyor
Napolide kvarat sayesinde topçu olmuş balonun teki
şuan değil 75 milyon 35 milyon veren bile çıkmaz zaten hocada şuan nasıl bi balon olduğunu görmüştür
hem kronik hemde bitiriciliği zayıf
hava topu hakimiyetide Nesyriden kat ve kat geride
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 6 Ocak 2025; 0:13:31 >
Doğru orda da cüneyt çakır doğradı sizi haklısınız.bak bu senede play of yapılsın kabul mü
Bu saatten sonra çok geç ancak, yabancı hakemlerin olduğu bir playoff oynansa güzel olurdu. O zaman kimse sesini çıkartamazdı.
Ama şu noktada yapılırsa böyle bir şey adaletli olmaz.8 puanlık bir fark var.
Hataları tenzih ediyorum, Fenerbahçeye karşı art niyetli en ufak faaliyette bulunan hakemin kazandığı para çoluğundan çocuğundan çıksın. Bir camianın emeğiyle bu kadar kolay oynanmaz.
-
O zaman senin hocan futbolcudan anlamıyor.senin mantığına göre
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X