Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4560. sayfa)

5 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (4 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil
5 sn
91.601
Cevap
374
Favori
2.201.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 45584559456045614562
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yapıdığı zaman 10 puanlık fark vardı neredeyse
  • emirbaran01 E kullanıcısına yanıt

Hocam playoff olacagi sene basindan belliydi ama. Sene başı bu sene playoff olacak dense eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

Hoca o açıklamayı yaptı diye adamın fos çıktığı gerçeği değişmiyor

Napolide kvarat sayesinde topçu olmuş balonun teki

şuan değil 75 milyon 35 milyon veren bile çıkmaz zaten hocada şuan nasıl bi balon olduğunu görmüştür

hem kronik hemde bitiriciliği zayıf

hava topu hakimiyetide Nesyriden kat ve kat geride

He tabii tabii. Sen git bunları bi de Napoli başkanına anlat. Umarım ikna edersin de 30'a falan biz kapatırız 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    Napoli zaten Neysri verin Osimen artı para verelim demişler cevap bekliyorkar acundan😂
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kalitesiz ligte ya Fb gidecek yada Gs.tabi sen kendi evinde rakibine yenilirsen fark bir anda 5 te olur 8 de olur
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Ali şen zamanında bu federasyon gidecek dedi, Fenerbahçe li şenez erzik tff başkanı idi, gitti...

Ali koç a ve asbaşkanına bugün yabancı hakem soruluyor, hala tff isterse diye cümleye başlıyorlar...

Gücün varsa, kulüpler birliği başkanısın da, topla kulüpleri getirt yabancı hakemi, yok et gs li türk hakemlerini...

7 yıl geçmiş, hala daha aynı şeyleri konuşuyoruz, adamlar her sene aynı yüzsüzlükle malı götürüyorlar...
    Nasıl bir sabır var arkadaş sizde...

Bugün isyan etmeyen Fenerbahçeli olabilir mi...?
  • secooo kullanıcısına yanıt
    7 yıl geçmiş hala "kararsızlar" var demek ki...
    Yeni Türkiye nin biat kültürü...
    Ne kadar ezilirsen ezil, başkanına biat et zihniyeti hakim olmuş trübünlere de...
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Ligi küçümsemedi... durum tespiti yaptı...
  • emirbaran01 E kullanıcısına yanıt
    Gerek yok... boşa vakit kaybı... türk hakemleri ile gs nin şampiyonluk kaybetme olasılığı % 0...
  • ublt34 U kullanıcısına yanıt
    Bedduadan korksalar tetikçi hakem olmazlar... tetikçi olmazlarsa da klasman yükselemezler...
  • Videoyu kim hazırladıysa eline sağlık. Göztepe resmen sahada tekme tokat dayak yemiş, üstüne her tehlikeli atakları hakem tarafından kesilmiş, benzer pozisyonlarda ise lehlerine faul verilmemiş ve rakibe ayrıcalık tanınmış. Hepsi net olarak görüntülerle mevcut.

• Hayat bir Galatasaraylının şu cümleyi kurabilmesi kadar ironik arkadaşlar. Her maç tekme tokat milleti döve döve kart görmeden şampiyon yapıldılar, bu sene de tam gaz devam ediyorlar ama biz faul yapıp kart görmüyormuşuz. Neresinden okursan oku kahkaha tufanı.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shieldwall

Hayat bir Galatasaraylının şu cümleyi kurabilmesi kadar ironik arkadaşlar. Her maç tekme tokat milleti döve döve kart görmeden şampiyon yapıldılar, bu sene de tam gaz devam ediyorlar ama biz faul yapıp kart görmüyormuşuz. Neresinden okursan oku kahkaha tufanı.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
    Şurda Mertens, Torreira, Nelsson yere atma videosu çıksa en aşağı üç dört dakikalık video çıkar. Hadi Mertens kurnaz topçu cart curt penaltı almayı biliyor desen bile Torreira cidden suyunu çıkardı artık. Göztepe maçında kendini yere bıraktı, kendi taraftarı bile sövdü adama.

• Nesyri ile Osimhen kıyaslayamak bence biraz saçma. İkisi de çok farklı tipte forvetler. Nesyri, hava topu üstünlüğü muazzam, golü koklama seviyesi (duracağı yeri bilme olsun, pozisyonlara girme olsun) çok iyi, bitiriciliği ortalama bir oyuncu. Osimhen ise çok atletik, yeri gelince muazzam goller atabilen, oyunu yönlendirebilen, bitiriciliği bunlara kıyasla ortalama bir oyuncu.

75 milyon verilir mi derseniz kesinlikle verilmez. Bir kere çok fazla fiziksel mücadeleye girdiği için darbeye bağlı sakatlığa yatkın bir oyuncu artı olarak bitiricilik konusunda Icardi'nin fersah fersah gerisinde bir adam. 75 milyondan bahsediyorsunuz arkadaşlar 75 milyona bu ligde en az üç dört tane sağlam adam alırsın. Gsnin daha kalecisi yok, bekleri sıkıntılı, orta sahalarında alternatif yokken Osimhen fazla lüks. Senin evde temel ihtiyaçların yokken kobe bifteğe para gömmen gibi bir şey. Aynı durum bizde Talisca için de var. Takımın stoperleri yok, en az iki stoper lazım, Osayi zaten kafadan bitirmiş burayı garantili bir sağ bek lazım, üstüne üstlük Talisca bu tempoyla Symanzskinin ikamesi değil. Bize Samsunspordaki Holse gibi biri lazım. Pırpır, oyunu yönlendirebilen, yeri geldiğinde uzaktan raket gibi vurabilen bir oyuncu. Taliscada sadece şut var.

• Acunun açıklamasına karşı açıklama yapmış hemen çirkefler... geç bile kalmışsınız...
    Yabancı var istemişlermiş kolpacılar...
    Yiyorsa, sahaya yabancı hakem isteyin...
    28 yıldır ekmeğini yediğiniz türk hakemlerinden vazgeçebilirmisiniz lan siz...

• Yalnız Ali Koç işi iyice rezalet bir noktaya taşıdı. Kadıköy bizim için resmen güvenli limandı, rakipler gelince ayakları titriyordu şimdi ise taraftar gruplarının birbiriyle kavga ettiği sirk alanına dönüştü. Aziz Yıldırım'ı özellikle son senelerinde yaptıklarından dolayı hiç desteklemem ama adam bizzat kendi dedi seni bu stadyumdan taraftar bizzat kendi gönderecek diye. Adam stadyuma gelen taraftarı kendine bağladı, yeri geldi protesto yapanların kombinesini iptal etti ona rağmen bu görüntü çıkıyorsa cidden çok büyük rezillik var ortada.

Mesela bugünkü Hatay maçında bana göre doğru oynadık ona rağmen taraftarın tahammülü kalmadı artık. Bence bu saatten sonra iş işten geçti artık. Tribünle bağı kopan başkan er ya da geç gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

taraftarın delirmişliği devam ediyor, aferin devam edin böyle. kafayı yemişsiniz ya cidden.
    Bu konuda suçlu en başta yönetim, sonra taraftar gelir. Kaç aydır yok İrfan'ın sözleşmesi yok Osayi'nin sözleşmesi diye diye soğuttular adamları. Bizde iletişim 0. En başından de ki adama bak böyle böyle teklifimiz bu kabul ediyor musun, biz bunun üstüne çıkamayız bu son teklifimiz, kararını ona göre bize ilet ona göre oyuncu bakalım diye söyler.

Osayi'ye gelirsek 2.5 milyon maaşı gram hak etmiyor. Oyun zekası yok, sürekli ezbere top atıyor. Kötü bir oyuncu değil ama sadece fiziğiyle oynamaya çalıştığı için belli bir yaştan sonra iyice çökmeye başlayacak. Yedeği Mert Müldür olmasa direkt gitsin derim de işte. Yönetimin Osayiden iyisini bulacağına gram inanmıyorum.

• Beyler maçı izledim, açıklamaları dinledim, hepsini okudum valla.
    Diyeceğim şu ki fenerbahce bu kafa ile 10 yıl daha şampiyon olamaz, bu klüp oyuncak olmuş. Sadece lafonten den masallar var
    İşin birde şu yanı var morinho ile ülke futbolu zaten iyi değil iyice kücümseniyor ben böyle birşey görmedim. Fenerbahceliyim ama daha ne kadar Rezil edilir bir camia bilmiyorum.

Fenerbahce beka sorunu olmaya başladı. Ben tff olsam ceza veririm toksik lig ne demek ya? güzel iş valla morinho parasına bakıyor baÿik futbolda onun olsun.

Böyle boş belesh yönetilen büyük takım görmedim ne kadro 5 para ediyor ne oyun. Açıklamalar hele komedi.

Bu kafa ile gs 10 yıl lige ambargo koyar. Fenerbahce de sürekli kavga dövüş hakim. Seyirci yemiyor artık ben yemiyorum.

Feneri izlerken ne kadar kolay top oynamak diyorum oyun anlayışı ve oynanan oyun futbol düşmanı gibiler.

Neyse fener alman hoca ile kurtulur morinho otobüs park etmeyi sever sadece.

• 
Sayfa: önceki 45584559456045614562
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.