|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4563. sayfa)
-
-
Fenerbahçe üçlü oynar, Tadic'in kesik yemesi lazım.
-
Eren sana tavsiyem Allahını seversen bunları gel Gs tarafında konuş.bak ben Gs liyim biri bisey derse arkandayım.burda kendi forumunda futbol konuş kaos yaratmaktan başka bişey değil zarar veriyorsun kendi tarafına farkında değilsiniz bu ruh halinden çıkın -
Bizim maximene ne oldu yahu acunun demesine göre haldır haldır gıden bı oyuncuydu 🙂 -
Galatasaray-Göztepe maçının hakemi Alper Akarsu: Galatasaray’a penaltı vererek hata yaptım. O an malesef taraftarın baskısını hissettim. Daha sonra izlediğimde pozisyon penaltı olmadığına kanaat getirdim -
Ülkede futbolmu bıraktınızda futbol konuşalım ?
Kaosu yaratanlar Fenerbahçeyi durdurma pahasına ülke futbolunu sirke çevirenlerdir
-
baya talihsiz bir yorum olmuş bence.
-
Dünkü maç sonu yayınında hafif ağrıları olduğu söylediler.
Gerçi dinlendirmek için bahane de olabilir.
Takımın çoğu bu sirk topçusu abimizden hoşnut değilmiş.
Hoş gerçi bu adam olmadığında da topu karşı kaleye getiremiyoruz.
-
Bravo olay budur.bir Gs nin idmanına bak birde Fenerin aga futbolcular etkileniyor Abdurrahim albayrak gibi bulamadınız yıllardır hep bir kasıntı adamlar futbolcuları hocayı bir kendi haline bırakın. -
Olsun sen yinede futbol konuş,ülkede ne düzgünki Eren.
şampiyonmu olamadın git avrupada kupa al, takım kötümü maça gitme Gs tarafı bunu yapıyor işte.başkanmı kötü direk şutingen tabi o zamana kadar saygı devam eder. -
bu konuda bile, geselilerin mesajlarını artılayan fb logolular olduğuna eminim ama ispatlayamam. burada bile birlik olamayan fener, hiç bir yerde olamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 6 Ocak 2025; 13:8:5 > -
Bunun hesabını yönetiminizden soracaksın bölen parçalayan yönetiminiz reis ne derse o gık yok.Maçlardan sonra fener tirbün çekimlerini izlerim içler acısı her kes ayrı kafada elli tane grup var -
O kadar sezon maçları izledim güzel hatıralar oldu ama fenerbahçe nin hiç bu kadar karıştığını görmedim eskiden iyi kötü fb gs sırayla şampiyon olurdu bir sistem vardı hadi bilemedin bjk ara yıllarda şampiyon olurdu bunun zevkini de bitirdiler
-
bu ülkede düşene tekme atmak modadır, bir desturdur, farzdır. böyle bir ülke burası.
geçen sene 99 puan toplayan, süper top oynayan fb hakkıyla şampiyon olamadı, ittirilen takım şampiyon oldu. kimse çıkıp şey dedi mi ''gs açıkça ittirilerek şampiyon oldu, geçen senenin gerçek şampiyonu fb'' hayır. herkes ne dedi? ''fb çok iyi oynadı ama ondan da iyi oynayan gs şampiyon oldu maalesef ismail kartal'ın şanssızlığı''.
şimdi de diyorlar ki, önce top oynayın, sonra gs'ye laf atın, ithamlarda bulunun. önce oyununuz konuşsunmuş muş da muş muş.
bu ülkede şu an en konforlu alan ne olursa olsun 1) chp'ye sallamak 2) fenerbahçeye sallamak. ikisi de başarısız çünkü. düşene de bir tekme siz vurun, çok objektif, haklı gözükürsünüz, bütün beğenileri, etkileşimleri alırsınız.
fenerbahçe kötü oynuyor diye gs kollanmak zorunda mı? buna ses çıkarmamalı mı? bu iki olgunun birbiriyle uzaktan yakından bağlantısı var mı? yok. ama bu ülke böyle işte. geçen sene iyi oynasan da hakkını arayamıyorsun çünkü karşı taraf süper oynamış oluyor, bu sene vasat oynadığın için de hakkını aramaya hakkın olmuyor.
rezil bir ülke. malum camiasıyla, medya şaklabanları ile, etkileşim manyakları ile dolu, hak hukuk bilmeyen adalet değil, işimiz görülsün isteyen nepotizmci bir millet. dolayısıyla bu milletten ne olmuş ki futbolundan bir şey olsun. kazanan her zaman haklıdır denen iğrenç anlayışa sahip kaderi ahlaki doğruluğa değil de güçlü olana kilitlenmiş bir millet. kazanırsan ne yaparsan yap meşrusundur.
-
-
sorunu tespit edemeyen, buna bağlı olarak da, çözümü yanlış yerde arayan bir kulübüz. sorun, takımın gevşek, orta sahaya dağılmış, ille pasla çıkmaya çalışan, bunu da sürekli top gezdirerek yaparken, belli adamlarla uzun pas yapan , yavaş ve isabetsiz oynayan, temposu düşük bir takım olmamız.
oysa başkan ve yönetim, sürekli futbolcularla görüşüp, motive etme uğraşındalar. mourinho ile iki kealm etmeyi düşünmüyorlar bile.
sanki futbolcular kafalarına göre sahada oynuyormuş gibi.
-
kaynak ne kadar doğru bilemem ama.oyuncular arasında gruplaşma olduğu söyleniyor hocam. bence su durumdan ötürü teknik taktik kasmanın da bir anlamı kalmaz. ceko tadic kostiç liva bir tarafta
mert levent irfan cengiz çağlar bir tarafta deniyor. bu sorunlar aşılmadan düzlüğe çıkılmaz bence.
-
Yok biz ezmedik, sizin o teknik direktörünüz İsmail Kartal'ın giydiği boğazlı kazağıyla dalga geçecek kadar seviyeyi aşağıya çekmişti.quote:
Orijinalden alıntı: emirbaran01
Geçen yıl Jesus un ilk 8 hafta oynattığı futbolu görünce,oha dedim Fener resmen akıyordu orta saha yok gibi direk ceza sahasına akıyordu takım.taki Gs maçına kadar.geçen sene şampiyonluğun gitmesi emin olun birazda iki yüzlü Fener medyasından kaynaklı,İsmail kartalıda çok ezdiler. -
neden? üç stoperiniz fevkalade olmazsa, orta sahaların rolü çok büyük olmayacak mı? genelde bizim gibi ülkelerde bir forvet, bir savunmaya önem verilir. oysa futbolun kalbi orta sahadır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X